Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهت نمیومد کههههههههههههههه وای ما یه استاد میدان داریم تو دانشگاه. یعنی میبینیمش دیوارو گاز میزنیم از خنده بنده خدا انقد میدان خونده همینجوری که راه میره هاله های میدانی اطرافش دیده میشن. انقد خسته راه میره که نگو. نزدیک 90 سالشه آخه میدانمو شیلد کردم.........فقط در مواقع خواست ازشون استفاده میکنم.....:gnugghender:...... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه میدانمو شیلد کردم.........فقط در مواقع خواست ازشون استفاده میکنم.....:gnugghender:...... اوه اوه پس خطرناکید 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ن بابا شوخی کردم...........:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود بر همه برقیای باحال... نظر انتقاد پیشنهاد هرچی که برای بهتر شدن تالار برق دارید رو بیاید بگید تا با هم یه تالار پربارتری رو بسازیم... منتظر نظراتتون هستم 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ #4 شماره چهارم اردیبهشت 94 که مربوط به مباحث متفرقه مهندسی برق 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چر پاتوقو ترکوندید ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا درست میبینم ؟ اینجا پاتوق خودمونه ؟؟؟؟ چه خوبه از مزایای اعلام نتیجه کنکور و رتبه داغونه!! پاتوق رو اشتباه اومدی داداش! 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استادای ما همه موجی ان...........از بس رو موج کار کردن غیرخطی غیرخطی ان........ پس چرا دارید مخ منو میزنید میدان بخونم! 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود بر همه برقیای باحال... نظر انتقاد پیشنهاد هرچی که برای بهتر شدن تالار برق دارید رو بیاید بگید تا با هم یه تالار پربارتری رو بسازیم... منتظر نظراتتون هستم فکرم آزاد بشه، فکر میکنم بهتون میگم حتما!! قبلنا خیلی ایده داشتم!! 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی بچه مردم رو اغفال میکنید کنکور بده حالا بیاید پاسخگو باشید! مخم ارور داد، خسته شدم افسرده شدم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااام من اومدممممممممممم...........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واااااااااااااااااااااای داغونه داغووووووووووووووووووووونم به خدا............:imoksmiley:.......از صبح خوروس خون تا بوقه(...)......سرکلاس بودم............ اینجا کجاست...... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امسال چرا بچه ها همه از کنکور ناراضی بودن ؟؟؟؟؟؟ یادش بخیر دو سال پیش که نتایج ما اومد خیلیا قبول شده بودن و یه تاپیک پربازدید زدیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهندس..............خوبییییییی شما......:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امسال چرا بچه ها همه از کنکور ناراضی بودن ؟؟؟؟؟؟ یادش بخیر دو سال پیش که نتایج ما اومد خیلیا قبول شده بودن و یه تاپیک پربازدید زدیم ................... 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شب ها,قدر برق رابیشتر میدونم!!!!چون تاسحرو طلوع خورشیدتاریکیست....خدا,وطن ,برق 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدررررررررررر من خوبممممممم.............با این همه خستگی باز اومدم تو پاتوق هم گروهیاممممممم...... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهندس..............خوبییییییی شما......:hapydancsmil: سلام مهناز خنم. مرسی شما خوبی ؟ امتحاناتون از چندم شروع میشه شما ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهناز خنم. مرسی شما خوبی ؟ امتحاناتون از چندم شروع میشه شما ؟ از 16خرداد...........آخ آخ آخ چ امتحانایییییییییممممممم......... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدررررررررررر من خوبممممممم.............با این همه خستگی باز اومدم تو پاتوق هم گروهیاممممممم...... بله بله از 16خرداد...........آخ آخ آخ چ امتحانایییییییییممممممم......... دو سه هفته پس وقت مونده هنوز من امتحان ندارم دلتون بسوزه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود بر همه برقیای باحال... نظر انتقاد پیشنهاد هرچی که برای بهتر شدن تالار برق دارید رو بیاید بگید تا با هم یه تالار پربارتری رو بسازیم... منتظر نظراتتون هستم سلام سید جون اگه بتونی یه لیست از بچه های برقی که هستن و میان و میرن تهیه کنی خوب میشه بعدش با هم یه فکری چیزی میکنیم یه فعالیتی راه میندازیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده