seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نوسان داریم,مقاومت داریم,امازیر بار افت نمیکنیم,چون فیوز پروندیم مدتهاست...[emoji6] آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم (فک کنم درست گفتم ضرب المثلو) پس چرا نمیای یه سر و سامونی به این بخشایی که بلدین بدین تا ما هم از مطالب و تجاربتون استفاده کنیم؟ plc چی کار کردین؟؟ 7 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگردستت توکار باشه,میدونی بایدکلیه حواست بکاروطرح یاتعمیرباشه.گاهی توانجمن برای تزکیه نفس(حال وهوای مجازی)مروری یا تجربه کاری راقرارمیدم,شاید خدابیامرزی برسه...وقت بایدگذاشت بابرنامه ریزی هدفمند.پروژه زیاد...از هوشمندسازی منازل(برندmbmوknw)دربحث بهینه سازی مصرف وکنترلرهوشمند.سیستم امنیتی بواسطه ی سنسورهای حرکتی,وزنی,القاء....دوربین مداربسته از انالوگ تاپینگ در شبکه ..سیستم نوبت دهی تکریم ارباب رجوع(باتوجه ب ساخت وطراحی صفرتاصد)ولی قطعات مثل پرینتروماژول بلوتوث وارداتیه....راه اندازی خط بسته بندی حبوبات وقندوشکر(شرکت پنبه دانه استان مرکزی)ایده های زیادی درحال بررسی وجذب سرمایه گذار.مثل تولید برق وانتقال بدون نیاز ب سیم حامل...درخدمتیم. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استدلال فوق العاده ای بود!ممنوون از دلگرمییت! چون در نوشابه باز کردی اینم خدمت شوما! از كجا ميدونستي من اب طالبي دوس دارمممممممممممممممم:icon_pf (34): به به میبینم شلوغه اساسی ستاره های سهیل جمع شدن داش عباس داش عادل مریم خانم نه خوشم امد به خاطر من دايي جون.. كي مياد استارت ميزنه تاپيكهاي به گل نشسته رو ؟نه كي مياد.. من ديگه.. كلا بيدارشون كردم.. درضمن اسم منو نگفتي كه باني خير اين تاپيك بودمااا 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجاااااااا فقط ساندیس انگور داریمممممممم........نوشه جااااااااااااان......:hapydancsmil: نخيرم صرف شد.. بازم دم مريم گرم.... يه اب طالبي خواستيماااا:icon_razz: سلام نه من روزا اگه بیام زود میرم زیاد نمیمونم خوش اومدید به پاتوق برقیا. بچه ها پذیرایی کردن ؟؟؟؟؟ سلام.. خودم ميدونم خوش اومدم.. اومدم ديدم خوابيديد بيدارتون كردم.. بازم من.. يه سر نزني يه وقتاا.. ياد قديما بخير... 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به میبینم شلوغه اساسی ستاره های سهیل جمع شدن داش عباس داش عادل مریم خانم نه خوشم امد من؟! ستاره؟!سهیل؟! در جریانید دیگه چرا ستاره سهیل شدم! که ستاره بشم!! چقدرم شدم!!!!!!!! ما اومدیم دیدیم شما هم به ستاره سهیل ها پیوسته بودید، من سابقم از داش عادل و داش عباس بهتره شانس بیارید قبول بشم 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا نباید تو شهر ما یه مهندس برق باشه که به من رباتیک به من یاد بده یه نفر پاسخگو باشه خیالت راحت بیا پیش خودم! همه ناز میکنن، (چون تو شهر ما نیستی جو دادما) 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما که صاحب خانه اید تعجب کردم دوستانی که اسمشون رو بردم خیلی وقت بود نیومده بودن همگی خیلی خوش امدید ممنووووون عمومجید، مدیر سابقمون خو من که با توضیحات اعلام کردم چرا نیستم! تازگیا هم هستم اما خستم! 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از كجا ميدونستي من اب طالبي دوس دارمممممممممممممممم:icon_pf (34): به خاطر من دايي جون.. كي مياد استارت ميزنه تاپيكهاي به گل نشسته رو ؟نه كي مياد.. من ديگه.. كلا بيدارشون كردم.. درضمن اسم منو نگفتي كه باني خير اين تاپيك بودمااا مـــــا اینیـــــــم دیگــــــه! نوووش جووونت سفارش بدید آماده کنم! از برقی تا غیر برقی!:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کل صفحه شد اسم من! بعد نگید من نبودما! من هستم نیستید تا میرم و برمیگردم چندین صفحه بحث نمودید 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چر پاتوقو ترکوندید ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا درست میبینم ؟ اینجا پاتوق خودمونه ؟؟؟؟ چه خوبه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چر پاتوقو ترکوندید ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا درست میبینم ؟ اینجا پاتوق خودمونه ؟؟؟؟ چه خوبه دیگه از مزایای عضوای جدید دیگه.......... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه از مزایای عضوای جدید دیگه.......... بله بله بر منکرش لعنت عضوای جدید هم مزایای خوبی داشتن خبر نداشتیما نگفتی ترم چندی راستی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله بله بر منکرش لعنت عضوای جدید هم مزایای خوبی داشتن خبر نداشتیما نگفتی ترم چندی راستی ترم2 ام مهندس......فردا از صبح تا شب کلاسم..... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ترم2 ام مهندس......فردا از صبح تا شب کلاسم..... به به چه خوبه که من کلاسامو تموم کردم از صبح تا شب استراحت میکنم البته بخوام راستشو بگم اصلا دوره ارشد درست حسابی کلاس نرفتم شاید همشو با هم جمع کنی من 30 جلسه هم کلاس نرفتم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به چه خوبه که من کلاسامو تموم کردم از صبح تا شب استراحت میکنم البته بخوام راستشو بگم اصلا دوره ارشد درست حسابی کلاس نرفتم شاید همشو با هم جمع کنی من 30 جلسه هم کلاس نرفتم من تاحالا نشده سرکلاسام نرم........ باورکن سرکلاسای آخرم مغزم هنگ میکنه........خیلی سنگینه..... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تاحالا نشده سرکلاسام نرم........باورکن سرکلاسای آخرم مغزم هنگ میکنه........خیلی سنگینه..... باور میکنم من سر کلاسای درس تئوری و تکنولوژی ساخت ادوات نیمه هادی کاملا داغون میشدم. تنها درسی بود که کامل رفتم چون استادش خیلی بی اعصاب بود 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باور میکنم من سر کلاسای درس تئوری و تکنولوژی ساخت ادوات نیمه هادی کاملا داغون میشدم. تنها درسی بود که کامل رفتم چون استادش خیلی بی اعصاب بود استادای ما همه موجی ان...........از بس رو موج کار کردن غیرخطی غیرخطی ان........ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استادای ما همه موجی ان...........از بس رو موج کار کردن غیرخطی غیرخطی ان........ حق دارن بنده های خدا توام دکترا بخونی اون شکلی میشیا حواست باشه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .....من الانشم شدم...... بهت نمیومد کههههههههههههههه وای ما یه استاد میدان داریم تو دانشگاه. یعنی میبینیمش دیوارو گاز میزنیم از خنده بنده خدا انقد میدان خونده همینجوری که راه میره هاله های میدانی اطرافش دیده میشن. انقد خسته راه میره که نگو. نزدیک 90 سالشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده