مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم از مزایای ورود عضو جدیده دیگه............چی کارکنیم دیگه.............. شما که صاحب خانه اید تعجب کردم دوستانی که اسمشون رو بردم خیلی وقت بود نیومده بودن همگی خیلی خوش امدید 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول باید برقی باشی....... ..... :banel_smiley_4::banel_smiley_4:نباشم چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما که صاحب خانه اید تعجب کردم دوستانی که اسمشون رو بردم خیلی وقت بود نیومده بودن همگی خیلی خوش امدید شما بزرگ مایید مهندس.... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:نباشم چیکار کنم ؟؟؟؟؟ بیا برقی شو...... 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیا برقی شو...... چطولی بلقی شم؟ برقی شم یه نفر شهر ما پیدا میشه بهم رباتیک یاد بده؟ 6 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابرق باش وپادشاهی ربات هارا,دردست بگیر.....مریدان ادیسون!!!شاید بیگانه بوده,اما لطف خدارادید.لامپ وبرق وروشنایی... 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابرق باش وپادشاهی ربات هارا,دردست بگیر.....مریدان ادیسون!!!شاید بیگانه بوده,اما لطف خدارادید.لامپ وبرق وروشنایی... دیدم چقد برقیا از رباتیک سر درمیارن من بیشتر بلدم بیچاره ادیسون 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدم چقد برقیا از رباتیک سر درمیارن من بیشتر بلدم بیچاره ادیسون کسی پشت سر ادیسون حرف نزنه............... اهاییییییی انجمن برق کجاااااااااایی.........بیاید دارن پشت سرتون حرف میزنن....:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی پشت سر ادیسون حرف نزنه............... اهاییییییی انجمن برق کجاااااااااایی.........بیاید دارن پشت سرتون حرف میزنن....:icon_pf (34): من خودم از حامیان سرسخت ادیسونم در ضمن پشت سر ادیسون حرف نزدم دقت کن به جمله 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی پشت سر ادیسون حرف نزنه............... اهاییییییی انجمن برق کجاااااااااایی.........بیاید دارن پشت سرتون حرف میزنن....:icon_pf (34): من خودم از حامیان سرسخت ادیسون هستم کسی پشت سر ادیسون حرف نزد به جمله دقت کن متوجه میشی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خودم از حامیان سرسخت ادیسون هستم کسی پشت سر ادیسون حرف نزد به جمله دقت کن متوجه میشی بهش گفتی بیچارههههههه........ ........:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدم چقد برقیا از رباتیک سر درمیارن من بیشتر بلدم بیچاره ادیسون رباتیک !!؟ازهوش مصنوعی تاسنسور....ازپنوماتیک تامکانیک....ازکنترلرهای ttlتاatmegaوشروع فرامین اولیه باplcسوالی بود,بپرسید.کامپیوتر سخت افزاری هم إی,برنامه نویسی یادم رفته 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رباتیک !!؟ازهوش مصنوعی تاسنسور....ازپنوماتیک تامکانیک....ازکنترلرهای ttlتاatmegaوشروع فرامین اولیه باplcسوالی بود,بپرسید.کامپیوتر سخت افزاری هم إی,برنامه نویسی یادم رفته درود... شما plc بلدین؟؟ هوش مصنوعی و سنسور بلدین؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رباتیک !!؟ازهوش مصنوعی تاسنسور....ازپنوماتیک تامکانیک....ازکنترلرهای ttlتاatmegaوشروع فرامین اولیه باplcسوالی بود,بپرسید.کامپیوتر سخت افزاری هم إی,برنامه نویسی یادم رفته چی شد؟میشه به زبان من حرف بزنید ببینم شما موافق من هستید یا مخالف؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهش گفتی بیچارههههههه........ ........:icon_pf (34): خوب میگم تاج سر خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نوسان داریم,مقاومت داریم,امازیر بار افت نمیکنیم,چون فیوز پروندیم مدتهاست...[emoji6] 6 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود... شما plc بلدین؟؟ هوش مصنوعی و سنسور بلدین؟؟ درحدتوانم!تجربی و دورهای کامل رفتم,چندین پروژه هم انجام دادم.چطور؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب میگم تاج سر خوبه؟ افرییییییییییییییییییییین حالا شد....... البته همش شوخی بودااااااااااااا......... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افرییییییییییییییییییییین حالا شد....... البته همش شوخی بودااااااااااااا......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده