Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برقی اونم از جنس میدااااااااااااااااااااااان .... شیرهههههههههههه :ws3: خلاصه به بچه ها بگو سرراه امواج ما قرار نگیرررررررررررررن....... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که هیشا نیستم قایم نشدم که سلام خوبی ؟ یادش بخیر یه زمون میخواستیم تیم رباتیک تشکیل بدیم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خلاصه به بچه ها بگو سرراه امواج ما قرار نگیرررررررررررررن....... والا من خودمم با اینکه EC دارم از کنار میدانیا رد شدنی فاصله مجازمو رعایت میکنم ------ ویرایش: منظورم CE بود. واسه حفاظت الکترومغناطیسی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی مهمون کووووو......................فراریش دادیییییییی....... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی مهمون کووووو......................فراریش دادیییییییی....... مگه چی گفتم ؟؟؟؟؟ مهمون بیاد جاش رو تخم چشم ماس 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه چی گفتم ؟؟؟؟؟ مهمون بیاد جاش رو تخم چشم ماس یعنی از ساندیس خوشش نیومدددددددد...................شاید از من ترسید ک میدانیممممممممممم....... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی از ساندیس خوشش نیومدددددددد...................شاید از من ترسید ک میدانیممممممممممم....... خب اینقد ترسناک نباش دیگه همه مهمونارو فراری میدی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب اینقد ترسناک نباش دیگه همه مهمونارو فراری میدی بوشه............. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بوشه............. الهی شوخی کردم بابا ترسناک نیستی خیلیم مهمون نوازی 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خوبی ؟ یادش بخیر یه زمون میخواستیم تیم رباتیک تشکیل بدیم شلام شما خوبین؟ آله ولی من ایشاءالله شریف کاپ امسال حتما میرم آرزومه باید برم آقا عباس چرا امروز بارسا منو صدا میزنه برم باز از اینکارا بکنید لدفن 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سلام صد تا سلام هزار و سیصد تا سلام روز مررررررررررررررررررررد مبارک !!!!!!!!!!!!! :w139: واسه غافلگیری انجمن اینجانب همیشه دیر تبریک و تهنیت میگم !! به به میبینم که داش عباس متخصص برگشتن خوبی داداش ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهندس کجااااااااااااااااااایی مهمون اومدههههههههههههه..................نکنه صاحب خونس........... 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سلام صد تا سلامهزار و سیصد تا سلام روز مررررررررررررررررررررد مبارک !!!!!!!!!!!!! :w139: واسه غافلگیری انجمن اینجانب همیشه دیر تبریک و تهنیت میگم !! به به میبینم که داش عباس متخصص برگشتن خوبی داداش ؟ سلااااام بــــــه بــــه چشاااام درست میبینه؟!!! چه عجب آقا عادل خوووووش اووووومدی!:hapydancsmil: روزتون مبارک! خیلی کم پیدا شدید!ستاره سهیل شدید! 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باااااارییییییکلااااااااا نه بارییییییکلا! خوشم اومد از دیروز تا امروز که اومدم چند صفحه تاپیک پاتوق رو پر کردید و چرخوندید! آفرییییین! 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا برقي يه دونه اس.. ارهبرق نباشه.. زندگي هست؟ نيست ديگه.... راستي اين سيمه چرا لخته؟ برق نگيره مارو.... انقدر سرتون شلوغه يادتون رفته اينو ببنديد... برقي ها كجاهستن؟ استدلال فوق العاده ای بود! ممنوون از دلگرمییت! چون در نوشابه باز کردی اینم خدمت شوما! 8 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سلام صد تا سلامهزار و سیصد تا سلام روز مررررررررررررررررررررد مبارک !!!!!!!!!!!!! :w139: واسه غافلگیری انجمن اینجانب همیشه دیر تبریک و تهنیت میگم !! به به میبینم که داش عباس متخصص برگشتن خوبی داداش ؟ اینم 100000000000000000000 سلام ک یه وقت نگی بچه های برق خسیسن....................امروزم روز خوبیه........پس ب افتخار امروز......:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به میبینم شلوغه اساسی ستاره های سهیل جمع شدن داش عباس داش عادل مریم خانم نه خوشم امد 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا نباید تو شهر ما یه مهندس برق باشه که به من رباتیک به من یاد بده یه نفر پاسخگو باشه 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به میبینم شلوغه اساسی ستاره های سهیل جمع شدن داش عباس داش عادل مریم خانم نه خوشم امد اینم از مزایای ورود عضو جدیده دیگه............چی کارکنیم دیگه.............. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا نباید تو شهر ما یه مهندس برق باشه که به من رباتیک به من یاد بده یه نفر پاسخگو باشه اول باید برقی باشی....... ..... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده