masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ يادش بخير ميومديم اينجا.. يه پاتوق گرمي بود.. الان گرم نيست ديگه... 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ يادش بخير ميومديم اينجا.. يه پاتوق گرمي بود.. الان گرم نيست ديگه... خو پاااشو بیااا گرمش کنننن برقیا مث اینکه سخت مشغولن!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو پاااشو بیااا گرمش کننننبرقیا مث اینکه سخت مشغولن!:icon_pf (34): سلام مريمي.. خواستم جو بدم .. بريزيد اينجا.... يكي بچه هاي برق سرشون شلوغه يكي شهرسازياااا 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مريمي.. خواستم جو بدم .. بريزيد اينجا.... يكي بچه هاي برق سرشون شلوغه يكي شهرسازياااا سلاااام گلم باریییکلاااا آی گفتی! اصلا پای اینترنت هم نمیرسیم بشینیم!از بس سرمون تو کتابه! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاااام گلمباریییکلاااا آی گفتی! اصلا پای اینترنت هم نمیرسیم بشینیم!از بس سرمون تو کتابه! اصلا برقي يه دونه اس.. اره برق نباشه.. زندگي هست؟ نيست ديگه.... راستي اين سيمه چرا لخته؟ برق نگيره مارو.... انقدر سرتون شلوغه يادتون رفته اينو ببنديد... برقي ها كجاهستن؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پاتوقم پاتوقای قدیم .... والا اینقد بحث علم و کتاب و اینا نکنید یکمیم به اوقات فراغت اختصاص بدید 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پاتوقم پاتوقای قدیم .... والا اینقد بحث علم و کتاب و اینا نکنید یکمیم به اوقات فراغت اختصاص بدید به به اقا عباس.... تا ما اومديم رفتيداااا.. ميدونستم من ميام زود ميري نميومدمااا... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ يه اب طالبي لطفن بديد... زودي باشيد.. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ يه اب طالبي لطفن بديد...زودي باشيد.. اینجاااااااا فقط ساندیس انگور داریمممممممم........نوشه جااااااااااااان......:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به اقا عباس.... تا ما اومديم رفتيداااا.. ميدونستم من ميام زود ميري نميومدمااا... سلام نه من روزا اگه بیام زود میرم زیاد نمیمونم خوش اومدید به پاتوق برقیا. بچه ها پذیرایی کردن ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام نه من روزا اگه بیام زود میرم زیاد نمیمونم خوش اومدید به پاتوق برقیا. بچه ها پذیرایی کردن ؟؟؟؟؟ بعلهههههههههه............. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعلهههههههههه............. سلام روزبه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام روزبه روزبه....................مهندسسسسسسسسسس.............مهنازممممممم......... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه....................مهندسسسسسسسسسس.............مهنازممممممم......... ببخشید شوخی بود. آخه تو اون تاپیکه تو و روزبه و نازنینو کوبیده بودن به هم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید شوخی بود. آخه تو اون تاپیکه تو و روزبه و نازنینو کوبیده بودن به هم دیدی مهندس با تازه واردا اینجا چی کار میکنن.............. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدی مهندس با تازه واردا اینجا چی کار میکنن.............. واقعا راس میگی . منم تازه وارد بودم کلی اذیتم کردن ولی دو سه هفته دووم بیاری حل میشه منظورم اینه که به اذیتاشون عادت میکنی یمنا کجا قایم شدی ؟ خودتو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منممممممممممممممم اذیتشووووووون کردممممممممممممم..............هرچی نباشه ناسلامتییییییییییییی برقیممممممممممممممممم.......:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منممممممممممممممم اذیتشووووووون کردممممممممممممم..............هرچی نباشه ناسلامتییییییییییییی برقیممممممممممممممممم.......:gnugghender: برقی اونم از جنس میدااااااااااااااااااااااان .... شیرهههههههههههه :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا راس میگی . منم تازه وارد بودم کلی اذیتم کردن ولی دو سه هفته دووم بیاری حل میشه منظورم اینه که به اذیتاشون عادت میکنی یمنا کجا قایم شدی ؟ خودتو نشون بده من که هیشا نیستم قایم نشدم که 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده