faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا پاتوق واسه همینجور صحبتاس دیگه از همین حرفاس که یه دفه یه ایده ای داده میشه و یه جرقه ای زده میشه. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم. سلام خوش امدی با اجازه داش مهدی توی قسمت پاتوق بچه ها جمع میشن هم دوره هم هستند هم اگه کسی سوالی داشت با هم یا به صورت فردی بهش پاسخ میدن علاوه بر اون توی تالار برق توی هر زیر مجموعش یک تاپیک داره برای سوال و پرسش باز هم از شما تشکر میکنم که اشاره کردین 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم. سلاااام خییلییی خوش اومدید هم باخودیه هم بیخودی! فعلا که سوت و کوره پاتوق نسبت به بخشای دیگه که خیلی درسیه یه کم خودمونی تره! اگه درست گفته باشم 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووووم موافقم من جم میکنم میرم خداحافظ بچه ها خوش باشید کجااااااااا! وایسا سرجات! 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ی ایده تو کله م هست مدتیه!ولی این استادم مهندس رستمی با بقأء انرژی و معادلاتی سنگ میندازه جلوو پام!مولد برق !!!البت بدون نیاز ب گاز,نفت,ویا فسیل و هر مبدل کننده ای!!تنها بایک اصل که دارم روش کارمیکنم.دعاکنیدبرام یاحق!عکس بعداز ثبت آپلود میشه! 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ی ایده تو کله م هست مدتیه!ولی این استادم مهندس رستمی با بقأء انرژی و معادلاتی سنگ میندازه جلوو پام!مولد برق !!!البت بدون نیاز ب گاز,نفت,ویا فسیل و هر مبدل کننده ای!!تنها بایک اصل که دارم روش کارمیکنم.دعاکنیدبرام یاحق!عکس بعداز ثبت آپلود میشه! موفق باشید حق نگهدارتون 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موفق باشید حق نگهدارتون ممنون,ازدوستان فنی هم تشکر! موفق باشید حق نگهدارتون ممنون,ازدوستان فنی هم تشکر! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ی ایده تو کله م هست مدتیه!ولی این استادم مهندس رستمی با بقأء انرژی و معادلاتی سنگ میندازه جلوو پام!مولد برق !!!البت بدون نیاز ب گاز,نفت,ویا فسیل و هر مبدل کننده ای!!تنها بایک اصل که دارم روش کارمیکنم.دعاکنیدبرام یاحق!عکس بعداز ثبت آپلود میشه! موفق باشید با چه اصلی؟؟با استفاده از اختلاف آب و جیوه؟؟؟همون تورس اگه اشتباه نکنم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها یه وقت خسته نشید اینقد فعالیت میکنید من که واقعا خسته شدم از این همه فعالیت مفید خودم 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها یه وقت خسته نشید اینقد فعالیت میکنید من که واقعا خسته شدم از این همه فعالیت مفید خودم خداااااقوت شما وما! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجااااا بیشتر شبیه حیاطه خلوته ک کسی توش نیست...........تا پاتوق..............:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجااااا بیشتر شبیه حیاطه خلوته ک کسی توش نیست...........تا پاتوق..............:icon_pf (34): منو انداختین بیرون که 1 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.امروز نزدیک بودآ....اصلا برام جالبه این نظام مهندسی...کشته مرده ی این مسؤلاشم!!!!!یعنی معمارن واقعأ...روم باستان رادریک نظر ب چالش میکشن,و۱۴سال تجربه رادرتابلو بستن ونصب ماژول هوشمند خانه!!!!!سوال جالبی کردیک آقازاده بی نشان که درنظام مهندسی پشت میز تاییدنشسته بود,که ازبرق سه فاز بیشتر پروندم!!!!!!!!ال ای دی ۲۲۰ولت را,چراهیت سینگ میذارن!!!لامپ های کم مصرف که ندارن!!!!اصلا smdکه مصرف5ولت داره,این همه حرارات!!!دیگه الان هنگم,سرماخوردم... 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منو انداختین بیرون که مگه نگفتم تکووون نمییخوری! وایمیسی سرجاات! 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه نگفتم تکووون نمییخوری! وایمیسی سرجاات! باچه چشم آخه اون عمویی گفت حلف علمی بزنیم میلم حلف علمی یاد بگیرم بیام لفتم :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باچه چشم آخه اون عمویی گفت حلف علمی بزنیم میلم حلف علمی یاد بگیرم بیام لفتم :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: اینجوری نگفت که بری دخمل علم شما بالااااااست بشمار سه اینجایییا 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اداره برق زیربار فن آوری نمیره!!!! اولین دستگاه قراءت کنتور وارسال بصورت اتوماتیک بصورت عملی ساخته شد.هزاران بهانه وتوجیه بیهوده برای اینکه نمآخآن....حرفی که تأثیرگذاربود,خیعلی :میدونی چندین هزارمأمورکنتورخوان راازنون خوردن میندازنددددددد!!هیچی,اومدم عکس از لامپ های روشن اداره مذکوربگیرم,که دراوج نور روز میدرخشیدن,باپرش جانانه یکی ازهمکلاسیام که نکن اینکارو,فرداکلأ لج میکنن,مواجهه شدم....فعلا تب کردم,سرماخوردم[emoji40] 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان ازفیوز دژنکتوروعملکردآن ,نوسانات احتمالی کسی مطلبی داره؟بابرندومشخصات فنی 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اداره برق زیربار فن آوری نمیره!!!!اولین دستگاه قراءت کنتور وارسال بصورت اتوماتیک بصورت عملی ساخته شد.هزاران بهانه وتوجیه بیهوده برای اینکه نمآخآن....حرفی که تأثیرگذاربود,خیعلی :میدونی چندین هزارمأمورکنتورخوان راازنون خوردن میندازنددددددد!!هیچی,اومدم عکس از لامپ های روشن اداره مذکوربگیرم,که دراوج نور روز میدرخشیدن,باپرش جانانه یکی ازهمکلاسیام که نکن اینکارو,فرداکلأ لج میکنن,مواجهه شدم....فعلا تب کردم,سرماخوردم[emoji40] عجــــــب! سلامت باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده