رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ای بابا پاتوق واسه همینجور صحبتاس دیگه

از همین حرفاس که یه دفه یه ایده ای داده میشه و یه جرقه ای زده میشه.

:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم.

سلام

خوش امدی

با اجازه داش مهدی

توی قسمت پاتوق بچه ها جمع میشن هم دوره هم هستند هم اگه کسی سوالی داشت با هم یا به صورت فردی بهش پاسخ میدن علاوه بر اون توی تالار برق توی هر زیر مجموعش یک تاپیک داره برای سوال و پرسش

باز هم از شما تشکر میکنم که اشاره کردین :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم.

سلاااام

خییلییی خوش اومدید:icon_gol:

هم باخودیه هم بیخودی!:ws28: فعلا که سوت و کوره:sad0:

پاتوق نسبت به بخشای دیگه که خیلی درسیه یه کم خودمونی تره!:w16: اگه درست گفته باشم

• Like 2
لینک به دیدگاه

ی ایده تو کله م هست مدتیه!ولی این استادم مهندس رستمی با بقأء انرژی و معادلاتی سنگ میندازه جلوو پام!مولد برق !!!البت بدون نیاز ب گاز,نفت,ویا فسیل و هر مبدل کننده ای!!تنها بایک اصل که دارم روش کارمیکنم.دعاکنیدبرام یاحق!عکس بعداز ثبت آپلود میشه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
ی ایده تو کله م هست مدتیه!ولی این استادم مهندس رستمی با بقأء انرژی و معادلاتی سنگ میندازه جلوو پام!مولد برق !!!البت بدون نیاز ب گاز,نفت,ویا فسیل و هر مبدل کننده ای!!تنها بایک اصل که دارم روش کارمیکنم.دعاکنیدبرام یاحق!عکس بعداز ثبت آپلود میشه!

موفق باشید:icon_gol:

حق نگهدارتون

• Like 4
لینک به دیدگاه

موفق باشید:a030:

با چه اصلی؟؟با استفاده از اختلاف آب و جیوه؟؟؟همون تورس اگه اشتباه نکنم:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها :ws3:

یه وقت خسته نشید اینقد فعالیت میکنید icon_pf%20(34).gif

من که واقعا خسته شدم از این همه فعالیت مفید خودم :ws3:

:ws3: خداااااقوت شما وما!:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام.امروز نزدیک بودآ....اصلا برام جالبه این نظام مهندسی...کشته مرده ی این مسؤلاشم!!!!!یعنی معمارن واقعأ...روم باستان رادریک نظر ب چالش میکشن,و۱۴سال تجربه رادرتابلو بستن ونصب ماژول هوشمند خانه!!!!!سوال جالبی کردیک آقازاده بی نشان که درنظام مهندسی پشت میز تاییدنشسته بود,که ازبرق سه فاز بیشتر پروندم!!!!!!!!ال ای دی ۲۲۰ولت را,چراهیت سینگ میذارن!!!لامپ های کم مصرف که ندارن!!!!اصلا smdکه مصرف5ولت داره,این همه حرارات!!!دیگه الان هنگم,سرماخوردم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه نگفتم تکووون نمییخوری! وایمیسی سرجاات!:w000:

باچه چشم آخه اون عمویی گفت حلف علمی بزنیم میلم حلف علمی یاد بگیرم بیام لفتم :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باچه چشم آخه اون عمویی گفت حلف علمی بزنیم میلم حلف علمی یاد بگیرم بیام لفتم :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1:

اینجوری نگفت که بری دخمل:w16: علم شما بالااااااست:icon_redface:

بشمار سه اینجایییا:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اداره برق زیربار فن آوری نمیره!!!!

اولین دستگاه قراءت کنتور وارسال بصورت اتوماتیک بصورت عملی ساخته شد.هزاران بهانه وتوجیه بیهوده برای اینکه نمآخآن....حرفی که تأثیرگذاربود,خیعلی :میدونی چندین هزارمأمورکنتورخوان راازنون خوردن میندازنددددددد!!هیچی,اومدم عکس از لامپ های روشن اداره مذکوربگیرم,که دراوج نور روز میدرخشیدن,باپرش جانانه یکی ازهمکلاسیام که نکن اینکارو,فرداکلأ لج میکنن,مواجهه شدم....فعلا تب کردم,سرماخوردم[emoji40]

• Like 2
لینک به دیدگاه
اداره برق زیربار فن آوری نمیره!!!!

اولین دستگاه قراءت کنتور وارسال بصورت اتوماتیک بصورت عملی ساخته شد.هزاران بهانه وتوجیه بیهوده برای اینکه نمآخآن....حرفی که تأثیرگذاربود,خیعلی :میدونی چندین هزارمأمورکنتورخوان راازنون خوردن میندازنددددددد!!هیچی,اومدم عکس از لامپ های روشن اداره مذکوربگیرم,که دراوج نور روز میدرخشیدن,باپرش جانانه یکی ازهمکلاسیام که نکن اینکارو,فرداکلأ لج میکنن,مواجهه شدم....فعلا تب کردم,سرماخوردم[emoji40]

عجــــــب!:ws38:

سلامت باشید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...