seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچوقت پاتوق بچه های برق گرم نبود برعکس معماری ها !!:icon_razz:تو یونی هم همینطوری بود!! دقیقا....ما همیشه با حسرت به بچه های معماری نگاه میکردیم....حسودیمون میشد یجورایی 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دقیقا....ما همیشه با حسرت به بچه های معماری نگاه میکردیم....حسودیمون میشد یجورایی بچه های برق تیمی نیستن! دلیلش چی هست نمیدونم!! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دقیقا....ما همیشه با حسرت به بچه های معماری نگاه میکردیم....حسودیمون میشد یجورایی من بیام آتیش لوشن کنم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظر من بچه های برق به داشته های خودشون توجه میکنند که این امر هم بر میگرده به یونی و یاد دادن به اونا ولی بقیه رشته ها توجهشون به گروهه جمع 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بیام آتیش لوشن کنم :4chsmu1: میخوای چایی درست کنی؟ به نظر من بچه های برق به داشته های خودشون توجه میکنند که این امر هم بر میگرده به یونی و یاد دادن به اونا ولی بقیه رشته ها توجهشون به گروهه جمع والا از اول به ما یاد دادن که نفر اول باشید....ینی تو هنرستانم که بودیم میگفتن هر کدوم اول تموم کنه مدارشو بالاترین نمره رو میگیره.... بر همین فقط به خودمون فکر میکردیم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میخوای چایی درست کنی؟ قره چایدان چای گویوم اوستونه نه خوش اولار ترجمه چایدان ساه بزارم رو آتیش چه خوب میشه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میخوای چایی درست کنی؟ قره چایدان چای گویوم اوستونه نه خوش اولار ترجمه چایدان ساه بزارم رو آتیش چه خوب میشه:ws3: الان اون ترجمش بود؟ چایدان که خودش ترکیِ ساه؟؟ ساه به فارسی میشه سالم منظورت اینه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان اون ترجمش بود؟ چایدان که خودش ترکیِ ساه؟؟ ساه به فارسی میشه سالم منظورت اینه؟ اولا عمویی بیز زوردیریخ ترکی ایچیدندده فارسی یازاریخ دوما عمویی اشتباه گقتم چلا میزنی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولا عمویی بیز زوردیریخ ترکی ایچیدندده فارسی یازاریخ دوما عمویی اشتباه گقتم چلا میزنی خخخخخخخخخخخ من همچین کاری نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خخخخخخخخخخخ من همچین کاری نمیکنم آخی میدونم عموی خوب هستید اسمالتیز میدی به من خوبی میدونم گلیه نکن 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه های برق تیمی نیستن! دلیلش چی هست نمیدونم!! از بس کله ها تو درس و کتابه؛ جرات نداری سرتو برگردونی معماری کاراش گروهی تره خب! خب گرم بااااشیییید! آره والا! 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بیام آتیش لوشن کنم :4chsmu1: بیاااااا اگه با آتیش کارمون راه بیفته! 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیاااااااگه با آتیش کارمون راه بیفته! واقعنی اجازه دادید جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ دسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::flowerysmile::flowerysmile::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعنی اجازه دادید جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ دسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::flowerysmile::flowerysmile::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: الانه مدیر بیاد بندازتمون بیرون هوووووووررراااااااااااااا:hapydancsmil: :gnugghender::gnugghender::gnugghender: :mood (23)::mood (23)::w42: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الانه مدیر بیاد بندازتمون بیرون هوووووووررراااااااااااااا:hapydancsmil: :gnugghender::gnugghender::gnugghender: :mood (23)::mood (23)::w42: مدیل عمومه چیزی نمیگه بهم البته شاید دعوام کلد 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.پاتوق علمیه یا گپ های بیخودی؟کارشناسی الکترونیک وارشدمکاترونیک هستم!سؤالی بود,درحد دانشم بود,راهنمایی میکنم. سلام من عضو افتخاری هستم مسئول گپ بیخودی ولی بقیه همه در مورد مسائل علمی صحبت میکنن راستی از طرف مسئول گپ بیخودی خوش آمدید 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن عضو افتخاری هستم مسئول گپ بیخودی ولی بقیه همه در مورد مسائل علمی صحبت میکنن راستی از طرف مسئول گپ بیخودی خوش آمدید سلام.ممنون!حیفه بیخودی باشه,بهتره نیست بارعلمی رادرسطح دانسته ها,تجربیات بکشیم بالا؟درکشوربیگانه باخدا(چین و..) لحظه ب لحظه درطرح وآفرینش شیءی جدیدبرای درآمدورفاه بشریت وابرقدرت بودن درتلاشندواونوقت تحصیل کردگان ما!!![emoji15] 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.ممنون!حیفه بیخودی باشه,بهتره نیست بارعلمی رادرسطح دانسته ها,تجربیات بکشیم بالا؟درکشوربیگانه باخدا(چین و..) لحظه ب لحظه درطرح وآفرینش شیءی جدیدبرای درآمدورفاه بشریت وابرقدرت بودن درتلاشندواونوقت تحصیل کردگان ما!!![emoji15] اوهوووووم موافقم من جم میکنم میرم خداحافظ بچه ها خوش باشید 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووووم موافقم من جم میکنم میرم خداحافظ بچه ها خوش باشید یعنی حرف بهتون برخورد؟چرابری؟ای بابا..ای بابا[emoji102] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده