seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ نه...سلام مهندس.. سلام خوبی؟ احساس میکنم چیزی شده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خوبی؟ احساس میکنم چیزی شده چه احساسي؟ نميخوام انرژي منفي بدم.. نه كلن خوب نيستم.. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ چه احساسي؟نميخوام انرژي منفي بدم.. نه كلن خوب نيستم.. بخاطر شکلکایی که گذاشتی این حس بوجود اومد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ بخاطر شکلکایی که گذاشتی این حس بوجود اومد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]توصيف هاي شما درمورد انجمن نوانديشان[/h] 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان سال نو بر همه دوستان مبارک باشه امیدوارم سال خوب و پر برکتی داشته باشین منم دعا کنید واقعا به دعای دوستان احتیاج دارم 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ پیشاپیش ساال نو مباارک :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممم دوستااااااااااااااااااااااااای گل برقیییییییییییییییییییییییییییییییی و غیر برقییییییییییییییییییییییییییییی 8 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان برقی یک کتاب تحلیل الکترونیکی خوووووب میخوام واسه مقطع فوق مفید باشه مداری رو دیدم بتونم راحت زیر و بمشو دربیارم و مسلط باشم و یک کتاب زبان عالی اگه میشه بهم معرفی کنید. تشکر 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کتاب الکترونیک اسلام پناه که دو جلدیه برای انتشارات آزاده (راهیان ارشد) رو پیشنهاد میکنم من که آموزشش رو خیلی دوست دارم .اگه بعد اسلام پناه سراغ سوالای تقی شفیعی برید هم که عالی میشه زبان عمومی مدرسان رو دیدم که خوبه هم گرامر داره هم لغت.تخصصی هم پارسه خوبه 4 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کتاب الکترونیک اسلام پناه که دو جلدیه برای انتشارات آزاده (راهیان ارشد) رو پیشنهاد میکنم من که آموزشش رو خیلی دوست دارم .اگه بعد اسلام پناه سراغ سوالای تقی شفیعی برید هم که عالی میشهزبان عمومی مدرسان رو دیدم که خوبه هم گرامر داره هم لغت.تخصصی هم پارسه خوبه ممنون دوست عزیز؛ این کتابهارو واسه کنکور ارشد خوندم، برای تو مقطع ارشد میخوام سطح علمیم بره بالاتر 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزیز؛این کتابهارو واسه کنکور ارشد خوندم، برای تو مقطع ارشد میخوام سطح علمیم بره بالاتر آهان من فکر کردم برای کنکور میخواین! ارشد کجا میخونین؟ 3 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کتابهای رضوی رو تهیه کنید،فهمشون واقعا سنگینه ولی وقتی بفهمیدشون واقعا دیدتون عوض میشه. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچوقت پاتوق بچه های برق گرم نبود برعکس معماری ها !!:icon_razz: تو یونی هم همینطوری بود!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده