masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ روز عشقم هست عشق كيلو چنده بابا... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ عشق كيلو چنده بابا... :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ ای دارم دیونه میشم اخه زمستون و چیلر 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ ای دارم دیونه میشم اخه زمستون و چیلر شما م ميتينگ نميري؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ میتینگ کجاس با لباس خدمت بیام 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ شما م ميتينگ نميري؟ میتینگ چی کسی نگفته دیگه اخ شدم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ میتینگ کجاس با لباس خدمت بیام نه براي مديرانه اقا كوروش.. ايشالله مدير و مسئول ميشيد.... میتینگ چی کسی نگفته دیگه اخ شدم [h=1]چهارمین و آخرین جلسه مدیریتی سال 93[/h] منتهي به اين پست مراجعه كنيد تغيير پيدا كرد... #72 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ نه براي مديرانه اقا كوروش.. ايشالله مدير و مسئول ميشيد.... چهارمین و آخرین جلسه مدیریتی سال 93 منتهي به اين پست مراجعه كنيد تغيير پيدا كرد... #72 یه بنده خدایی بهم گفت میای گفتم نه خدمت دستو بالمو بسته نمیتونم بیام 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ نه براي مديرانه اقا كوروش.. ايشالله مدير و مسئول ميشيد.... چهارمین و آخرین جلسه مدیریتی سال 93 منتهي به اين پست مراجعه كنيد تغيير پيدا كرد... #72 من دیگه دست رسی ندارم دایی جون :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ من دیگه دست رسی ندارم دایی جون :hapydancsmil: واقعا؟ اع خوب مدير سابق هستيد كه.. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ واي مامانم كتلت پخته .. بوي غذا بد منو گشنه كرده.. خداياااا مردم..:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یه بنده خدایی بهم گفت میای گفتم نه خدمت دستو بالمو بسته نمیتونم بیام همچين ميگي سربازي ها.. انگار مثل قديمه ... الان كه سربازا راحت ترن... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ همچين ميگي سربازي ها.. انگار مثل قديمه ... الان كه سربازا راحت ترن... چه راحتی اخه سرباز فرماندهیم باید جام راحت باشه اما فردا و پس فردا که رزمایشه آماده باشن همه باید بمونیم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ چه راحتی اخه سرباز فرماندهیم باید جام راحت باشه اما فردا و پس فردا که رزمایشه آماده باشن همه باید بمونیم خسته نباشي.. كدوم ارگاني؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ خسته نباشي.. كدوم ارگاني؟ ارگان یا یگان سپاهم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دایی حون سلام برسون بگو سهم دایی مجید فراموش نشه:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده