رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

جاتون خالی امروز یه تابلو قدرت 180 آمپری رو زدم ترکوندمhapydancsmil.gif

تجربه کلا با ارزشه اما خطرات خودشو هم داره . با اینحال دوست دارم تو محیط صنعتی کار کنم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
تجربه کلا با ارزشه اما خطرات خودشو هم داره . با اینحال دوست دارم تو محیط صنعتی کار کنم .

درسته خیلی خطرناک خیلی فشار عصبی میکشی ولی واقعا لذت بخش....

حاضر نیستم تابلو جمع کردنو با یه دنیا عوضش کنم....ولی متاسفانه مجبورم که این کارو بزارم کنارsigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته خیلی خطرناک خیلی فشار عصبی میکشی ولی واقعا لذت بخش....

حاضر نیستم تابلو جمع کردنو با یه دنیا عوضش کنم....ولی متاسفانه مجبورم که این کارو بزارم کنارsigh.gif

حیف نیست ؟ !

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسی اطلاعات خوب و علمی در مورد موتور های ابر رسانا داره

و ی سوال دیگه بدون استفاده از هیچ فرمولی چطور میتونیم توجیه کنیم که چرا با افزایش جریان در ثانویه ترانس جریان در اولیه هم زیاد میشه

کلا چرا تغییرات در اولیه ترانس از تغییرات ثانویه پیروی میکنه

:4564:

سوالتون این بود :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود بر همه مهندیس برق:w02:

بچه ها به نظرتون کار تو نیروگاه خوبه؟

آره من یه کار تو نیروگاه سراغ دارم میخوای با هم بریم ؟ :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره من یه کار تو نیروگاه سراغ دارم میخوای با هم بریم ؟ :whistle:

جدی میگی؟ کجاس؟

به منم یکی یه قولایی داده ولی خودم خیلی راضی نیستم اما مجبورم برم اگه جور شه.....بیشتر دوسدارم تو همین کار اتوماسیون باشمhanghead.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدی میگی؟ کجاس؟

به منم یکی یه قولایی داده ولی خودم خیلی راضی نیستم اما مجبورم برم اگه جور شه.....بیشتر دوسدارم تو همین کار اتوماسیون باشمhanghead.gif

جدیدا برای تولید برق از نیروی انسانی استفاده میکنن ، سید باید بریم پای توربین یه یا علی بگیم یه زوری بزنیم برق تولید کنیم اگه خواستی بگو بریم پول خوبی توشه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدیدا برای تولید برق از نیروی انسانی استفاده میکنن ، سید باید بریم پای توربین یه یا علی بگیم یه زوری بزنیم برق تولید کنیم اگه خواستی بگو بریم پول خوبی توشه :ws3:

:banel_smiley_4:

دارم جدی میحرفماwhistle.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

دارم جدی میحرفماwhistle.gif

خب خوبه دیگه الان خیلی کار ریخته ؟؟؟؟؟؟؟همینم از دست میدیا :ws3:

منم عشق سیستم های کنترلی ام چه میکروکنترلر چه plc منتهی دست زیاده و منم تجربه خاصی ندارم :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...