Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ جاتون خالی امروز یه تابلو قدرت 180 آمپری رو زدم ترکوندم تجربه کلا با ارزشه اما خطرات خودشو هم داره . با اینحال دوست دارم تو محیط صنعتی کار کنم . 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ تجربه کلا با ارزشه اما خطرات خودشو هم داره . با اینحال دوست دارم تو محیط صنعتی کار کنم . درسته خیلی خطرناک خیلی فشار عصبی میکشی ولی واقعا لذت بخش.... حاضر نیستم تابلو جمع کردنو با یه دنیا عوضش کنم....ولی متاسفانه مجبورم که این کارو بزارم کنار 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ درسته خیلی خطرناک خیلی فشار عصبی میکشی ولی واقعا لذت بخش.... حاضر نیستم تابلو جمع کردنو با یه دنیا عوضش کنم....ولی متاسفانه مجبورم که این کارو بزارم کنار حیف نیست ؟ ! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ حیف نیست ؟ ! خیلیم حیف ولی متاسفانه شرایط جور نیست 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خیلیم حیف ولی متاسفانه شرایط جور نیست در هر حال موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ یه وقت خدایی نکرده به من توجه نکنیناااااامن ازتون سوال پرسیدم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ یه وقت خدایی نکرده به من توجه نکنیناااااامن ازتون سوال پرسیدم چی پرسیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ کسی اطلاعات خوب و علمی در مورد موتور های ابر رسانا دارهو ی سوال دیگه بدون استفاده از هیچ فرمولی چطور میتونیم توجیه کنیم که چرا با افزایش جریان در ثانویه ترانس جریان در اولیه هم زیاد میشه کلا چرا تغییرات در اولیه ترانس از تغییرات ثانویه پیروی میکنه سوالتون این بود 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]ابر رساناها[/h] به این قسمت یک سر بزنید ببینید شاید به دردتون خورد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ چندولت برق ميخوام. خيلي خسته ام.. ميخوام وصل كنم به خودم ميزون شم لطفن ميزانشو بگيد.. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ چندولت برق ميخوام. خيلي خسته ام.. ميخوام وصل كنم به خودم ميزون شملطفن ميزانشو بگيد.. فکر کنم 60 ولت بس باشه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ فکر کنم 60 ولت بس باشه خوبه پس.. چند ولت ميخواد خشك شم؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ همون 60 خوبه 220 خطر داره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ درود بر همه مهندیس برق بچه ها به نظرتون کار تو نیروگاه خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ درود بر همه مهندیس برق بچه ها به نظرتون کار تو نیروگاه خوبه؟ آره من یه کار تو نیروگاه سراغ دارم میخوای با هم بریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ آره من یه کار تو نیروگاه سراغ دارم میخوای با هم بریم ؟ جدی میگی؟ کجاس؟ به منم یکی یه قولایی داده ولی خودم خیلی راضی نیستم اما مجبورم برم اگه جور شه.....بیشتر دوسدارم تو همین کار اتوماسیون باشم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ جدی میگی؟ کجاس؟ به منم یکی یه قولایی داده ولی خودم خیلی راضی نیستم اما مجبورم برم اگه جور شه.....بیشتر دوسدارم تو همین کار اتوماسیون باشم جدیدا برای تولید برق از نیروی انسانی استفاده میکنن ، سید باید بریم پای توربین یه یا علی بگیم یه زوری بزنیم برق تولید کنیم اگه خواستی بگو بریم پول خوبی توشه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ جدیدا برای تولید برق از نیروی انسانی استفاده میکنن ، سید باید بریم پای توربین یه یا علی بگیم یه زوری بزنیم برق تولید کنیم اگه خواستی بگو بریم پول خوبی توشه دارم جدی میحرفما 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ دارم جدی میحرفما خب خوبه دیگه الان خیلی کار ریخته ؟؟؟؟؟؟؟همینم از دست میدیا منم عشق سیستم های کنترلی ام چه میکروکنترلر چه plc منتهی دست زیاده و منم تجربه خاصی ندارم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده