Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ سلام به همه خوب هستید؟ خیلی وقته اینجا نیومده بودم.... چه خبر؟دلم برای برق تنگ شده سلام پیمان جان انجمن دیگه حس و حال اون روزا رو نداره داداش طبیعیه اما دو تا نکته رو اشاره کنم اول اینکه با آواتارت حال کردم مبارکه قشنگه. شبیه هیکل خودته دوم اینکه این عکسه که تو امضات گذاشتی خدایی نکرده قضیه داره یا همینجوری عشقی گذاشتی ؟؟ البته فضولی نباشه 2 لینک به دیدگاه
mojtaba valikhani 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام خدمت مهندسان برق جند سؤال داشتم اول براي درس الكترونيك جه كتابي رو در بازار معرفي ميكنيد؟و نيز نظرتون در باره كتاب تحليل مهندسي مدار ترجمه محمود دياني جيه؟اين دو كتاب رو ميخوام خودخوان بخونم ممنون 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام پیمان جان انجمن دیگه حس و حال اون روزا رو نداره داداش طبیعیه اما دو تا نکته رو اشاره کنم اول اینکه با آواتارت حال کردم مبارکه قشنگه. شبیه هیکل خودته دوم اینکه این عکسه که تو امضات گذاشتی خدایی نکرده قضیه داره یا همینجوری عشقی گذاشتی ؟؟ البته فضولی نباشه سلام داش عباس اول اینکه سلامت باشی نظر لطفته...آرزو دارم روزی شبیه اون باشه هیکلم دوم اینه که قضیه داره اما گفتنی نیستنه عزیزدلم فضولی نیست سلام خدمت مهندسان برق جند سؤال داشتم اول براي درس الكترونيك جه كتابي رو در بازار معرفي ميكنيد؟ کتب شفیعی و مهندس دیانی برای تحلیل مدار عالیه اغلب ما خودمون همینها رو میخوندیم و نيز نظرتون در باره كتاب تحليل مهندسي مدار ترجمه محمود دياني جيه؟اين دو كتاب رو ميخوام خودخوان بخونم ممنون خوبه اما دیانی تحلیل مسءله است شما برای فراگیری درس ،کتب درسی این رشته رو بخونی بهتره 4 لینک به دیدگاه
mojtaba valikhani 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام ممنون از باسختون يه سؤال ديكه داشتم ايا براي مطالعه د ر زمينه مخابرات لازمه كه مباحث سيستمهاي سه فاز به بعد رو بخونم؟ 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام ممنون از باسختون يه سؤال ديكه داشتم ايا براي مطالعه د ر زمينه مخابرات لازمه كه مباحث سيستمهاي سه فاز به بعد رو بخونم؟ گمان نکنم من رشته ام مخابرات نیست اما دونستن بحث سه فاز همیشه تو این رشته لازمه ،مهم نیست چه تخصصی دارید میخونید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست من.. يه مسابقه جديد با امتيازات عالي وقت رو از دست نديد و در مسابقه ما شركت كنيد.. شايد مدال برتر براي شما باشد.پس بشتابيد .. بي صبرانه منتظر فعاليت شما در تالاركشاورزي هستيم مسابقه فعاليت برتر امتياز برتر 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ پاتوقم پاتوقاي قديم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ شما كه كاربر برق هستيد از قديم بودن درش بياريد.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلااااااااام سلام عزيزم اق مدير به ما امتياز بده.. زودي اينجا رو فعال كرديم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ بر و بچ برق کجان پس؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ بر و بچ برق کجان پس؟؟؟؟ میان ان شاالله میان 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ جاتون خالی امروز یه تابلو قدرت 180 آمپری رو زدم ترکوندم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ چرا ولی ای حال میده بخصوص وقتی جرقه میزنه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ چرا ولی ای حال میده بخصوص وقتی جرقه میزنه چراشو هنوزم هنگم فک کنم کنتاکت بسته تایمرم عمل نکرد و زد سه فازمو چسبوند بهم....خداروشکر کلید عمل کرد در صدم ثانیه وگرنه آتش سوزی خفنی اتفاق میوفتاد و خدارو شکر که باری بهش وصل نکرده بودیم.... از جرقه نگو که خاطره بدی دارم...یه سری سر همین قضیه کوری موقت گرفته بودم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ چراشو هنوزم هنگم فک کنم کنتاکت بسته تایمرم عمل نکرد و زد سه فازمو چسبوند بهم....خداروشکر کلید عمل کرد در صدم ثانیه وگرنه آتش سوزی خفنی اتفاق میوفتاد و خدارو شکر که باری بهش وصل نکرده بودیم.... از جرقه نگو که خاطره بدی دارم...یه سری سر همین قضیه کوری موقت گرفته بودم من دقیقا به خاطر همین میگم منم یک تجربه 100 امپری دارم وای چقر ستاره توی چشام بود :ws28: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من دقیقا به خاطر همین میگم منم یک تجربه 100 امپری دارم وای چقر ستاره توی چشام بود :ws28: خیلی بد و تجربه خوبیه 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بچه ها من دوباره امدم:gnugghender: خوبین دلم واستون تنگیده بود 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ کسی اطلاعات خوب و علمی در مورد موتور های ابر رسانا داره و ی سوال دیگه بدون استفاده از هیچ فرمولی چطور میتونیم توجیه کنیم که چرا با افزایش جریان در ثانویه ترانس جریان در اولیه هم زیاد میشه کلا چرا تغییرات در اولیه ترانس از تغییرات ثانویه پیروی میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده