رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام به همه

خوب هستید؟

خیلی وقته اینجا نیومده بودم....

چه خبر؟دلم برای برق تنگ شدهsigh.gif

سلام پیمان جان :icon_gol:

انجمن دیگه حس و حال اون روزا رو نداره داداش طبیعیه hanghead.gif

اما دو تا نکته رو اشاره کنم :ws3:

اول اینکه با آواتارت حال کردم مبارکه قشنگه. شبیه هیکل خودته :w16:

دوم اینکه این عکسه که تو امضات گذاشتی خدایی نکرده قضیه داره یا همینجوری عشقی گذاشتی ؟؟ البته فضولی نباشه hanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام خدمت مهندسان برق جند سؤال داشتم اول براي درس الكترونيك جه كتابي رو در بازار معرفي ميكنيد؟و نيز نظرتون در باره كتاب تحليل مهندسي مدار ترجمه محمود دياني جيه؟اين دو كتاب رو ميخوام خودخوان بخونم ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام پیمان جان :icon_gol:

انجمن دیگه حس و حال اون روزا رو نداره داداش طبیعیه hanghead.gif

اما دو تا نکته رو اشاره کنم :ws3:

اول اینکه با آواتارت حال کردم مبارکه قشنگه. شبیه هیکل خودته :w16:

دوم اینکه این عکسه که تو امضات گذاشتی خدایی نکرده قضیه داره یا همینجوری عشقی گذاشتی ؟؟ البته فضولی نباشه hanghead.gif

سلام داش عباس:ws53:

اول اینکه سلامت باشی نظر لطفته...آرزو دارم روزی شبیه اون باشه هیکلمsigh.gif

دوم اینه که قضیه داره اما گفتنی نیستhanghead.gifنه عزیزدلم فضولی نیست :a030:

سلام خدمت مهندسان برق جند سؤال داشتم اول براي درس الكترونيك جه كتابي رو در بازار معرفي ميكنيد؟

کتب شفیعی و مهندس دیانی برای تحلیل مدار عالیه اغلب ما خودمون همینها رو میخوندیم

و نيز نظرتون در باره كتاب تحليل مهندسي مدار ترجمه محمود دياني جيه؟اين دو كتاب رو ميخوام خودخوان بخونم ممنون

خوبه اما دیانی تحلیل مسءله است شما برای فراگیری درس ،کتب درسی این رشته رو بخونی بهتره

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام ممنون از باسختون يه سؤال ديكه داشتم ايا براي مطالعه د ر زمينه مخابرات لازمه كه مباحث سيستمهاي سه فاز به بعد رو بخونم؟

گمان نکنم:ws52:

من رشته ام مخابرات نیست اما دونستن بحث سه فاز همیشه تو این رشته لازمه ،مهم نیست چه تخصصی دارید میخونید:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام دوست من.. يه مسابقه جديد با امتيازات عالي وقت رو از دست نديد و در مسابقه ما شركت كنيد.. شايد مدال برتر براي شما باشد.:icon_gol:پس بشتابيد .. بي صبرانه منتظر فعاليت شما در تالاركشاورزي هستيم:icon_gol::a030:

مسابقه فعاليت برتر امتياز برتر

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
چرا

ولی ای حال میده بخصوص وقتی جرقه میزنه:ws3:

چراشو هنوزم هنگمhanghead.gif فک کنم کنتاکت بسته تایمرم عمل نکرد و زد سه فازمو چسبوند بهم....خداروشکر کلید عمل کرد در صدم ثانیه وگرنه آتش سوزی خفنی اتفاق میوفتاد و خدارو شکر که باری بهش وصل نکرده بودیم....

از جرقه نگو که خاطره بدی دارم...یه سری سر همین قضیه کوری موقت گرفته بودم:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چراشو هنوزم هنگمhanghead.gif فک کنم کنتاکت بسته تایمرم عمل نکرد و زد سه فازمو چسبوند بهم....خداروشکر کلید عمل کرد در صدم ثانیه وگرنه آتش سوزی خفنی اتفاق میوفتاد و خدارو شکر که باری بهش وصل نکرده بودیم....

از جرقه نگو که خاطره بدی دارم...یه سری سر همین قضیه کوری موقت گرفته بودم:sad0:

من دقیقا به خاطر همین میگم

منم یک تجربه 100 امپری دارم وای چقر ستاره توی چشام بود :ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کسی اطلاعات خوب و علمی در مورد موتور های ابر رسانا داره

و ی سوال دیگه بدون استفاده از هیچ فرمولی چطور میتونیم توجیه کنیم که چرا با افزایش جریان در ثانویه ترانس جریان در اولیه هم زیاد میشه

کلا چرا تغییرات در اولیه ترانس از تغییرات ثانویه پیروی میکنه

:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...