Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلاااااااااااام حالت خوبه؟؟؟ سلام پاتوقمون تار عنکبوت بسته 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلام پاتوقمون تار عنکبوت بسته آره اسااااااااااسی:icon_pf (34): جارو بیارم باهم پاکش کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ آره اسااااااااااسی:icon_pf (34): جارو بیارم باهم پاکش کنیم؟ جارو ؟؟؟ با هم ؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ جارو ؟؟؟ با هم ؟ پس چی؟ دستمال خواستم کمکت کنم اصلا کمکت نمیکنم جارو میارم خودت تمیزش کن 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ پس چی؟ دستمال خواستم کمکت کنم اصلا کمکت نمیکنم جارو میارم خودت تمیزش کن دلم نمیاد بیکار بمونی حوصلت سر بره جارو بیار با هم تمیزش کنیم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ دلم نمیاد بیکار بمونی حوصلت سر بره جارو بیار با هم تمیزش کنیم باشه حالا شد بیا ببینم چیکار میکنی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ باشه حالا شد بیا ببینم چیکار میکنی از دانشگاه چه خبر ؟؟؟؟ درس میخونن یا مثل منن ؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ از دانشگاه چه خبر ؟؟؟؟ درس میخونن یا مثل منن ؟ هنوز تموم نشده هفته بعدم در خدمتشون هستیم:gnugghender: از تو بدترن خیالت راحت 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ هنوز تموم نشده هفته بعدم در خدمتشون هستیم:gnugghender: از تو بدترن خیالت راحت یا ابلفرض من هفته بعد سمینار درسی دارم هنوز موضوعمم مشخص نکردم میکرو 2 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ یا ابلفرض من هفته بعد سمینار درسی دارم هنوز موضوعمم مشخص نکردم میکرو 2 حرفمو پس میگیرم تو از اونا بدتری میکرو 2 دیگه چه درس بیخودیه 1ش چی بود که 2ش چی باشه تا کی وقت داری؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ حرفمو پس میگیرم تو از اونا بدتری میکرو 2 دیگه چه درس بیخودیه 1ش چی بود که 2ش چی باشه تا کی وقت داری؟ فعلا تا آخر هفته قبل وقت دارم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ فعلا تا آخر هفته قبل وقت دارم خب خوبه منفی یه هفته وقت داری عجله نکن 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ خب خوبه منفی یه هفته وقت داری عجله نکن یه اسلاید آماده پیدا کردم همون روز ارائه دادم نمره کامل گرفتم 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ سلام به همه خوب هستید؟ خیلی وقته اینجا نیومده بودم.... چه خبر؟دلم برای برق تنگ شده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده