Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ فردا سمینار دارم بچه ها دعا کنید 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ فردا سمینار دارم بچه ها دعا کنید ان شاالله موفق میشید شــــــــــــــک نکنیـــــــــــــــد :girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
شکارچی کبک 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان برای یادگیری ریاضی مهندسی (رشته برق) به صورت خود آموز چه کتابی یا جزوه پیشنهاد میکنید 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سلام رفقای گل بچه ها یه کار ترجمه زبان انگلیسی هست که ظاهرا کارش زیاده و بلند مدت. اگه وارد هستین و وقت خالی دارید اعلام کنید تا همکاری کنیم ترجمه رشته خودمونم هست یعنی برق. منتظرم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ فردا سمینار دارم بچه ها دعا کنید سلام آقا عیاس سمینارت چطور بود؟؟؟؟؟ ایشالله که عااااااالی بوده 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان برای یادگیری ریاضی مهندسی (رشته برق) به صورت خود آموز چه کتابی یا جزوه پیشنهاد میکنید سلام دوست عزیز کتاب ریاضیات مهندسی پیشرفته شیدفر کتا ب خوبی هست 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سلام آقا عیاس سمینارت چطور بود؟؟؟؟؟ ایشالله که عااااااالی بوده سلام. آره خوب بود. یه هفته ای جمعش کردم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ این عصا من کو و وو به به ببین کی امده روح انجمن سرور تالار برق داش امید اقا خودم عصات میشم قبوله 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام. آره خوب بود. یه هفته ای جمعش کردم خب خدارو شکر این عصا من کو و وو تو هنوز داری دنبال عصات میگردی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تولد داريممم يه تولد توپ مدير برق مجيد بهره مند 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تولد مدیر محترم گروه برق مبارک باد ------------------------------------------- یا خدا چه باکلاس گفتم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ به به ببین کی امده روح انجمن سرور تالار برق داش امید اقا خودم عصات میشم قبوله تاج سری اقا مجید شما بیا بشو مغز ما برو بچ دعا کنید تا یه ماه دیگه زندگیم برگرده روال عادی و این درس لعنتی تموم شه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
حامد نوروزی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان .کسی پروژه طراحی پست فشارقوی نداره.پست های ولتاژ بالای 400 کیلو ولت... 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:بچه ها یه خبر تووووووووووووووپ:hapydancsmil: بعضیا یواشکی زن میگیرن خبرش روهم نمیدن :vahidrk::vahidrk:بعضیا چقدر خسیسن:vahidrk::vahidrk: :w000:آهااااااااااای خسیس خان شیرینیش کوووووووووو:w000: :gnugghender:دیگه گفتم شیرینی نداده حداقل من بیام اینجا بگم شاید شیرینی ردیف بشه:gnugghender: خب این آقای خسیس خودش بیاد بگه تا خودم اسمشو نگفتم با تقدیم احترام به همه دوستان فضول 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده