مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ با اجازه اقا پیمان اقا اگه بحث یک کمی تخصصی تر باشه که بشه از چکیده اون بخث بشه توی کهربا استفاده کرد فکر کنم خوب باشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سیستمهای صوتی خودرو عمومی نیست؟آخه بحث از این عمومی تر؟ نمیدونم والله تو دانشگاه فک نکنم این مباحثو بهمون درس بدن اگه هم باشه واسه الکترونیک هاست. بازم هر جور خودتون صلاح میدونید بحثو شروع کنید ما هم میایم استفاده میکنیم چرا:vahidrk:؟ ..... :3384s: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونم والله تو دانشگاه فک نکنم این مباحثو بهمون درس بدن اگه هم باشه واسه الکترونیک هاست.بازم هر جور خودتون صلاح میدونید بحثو شروع کنید ما هم میایم استفاده میکنیم چرا:vahidrk:؟ ..... :3384s: من از اون دیدگاه گفتم که همه کم و بیش ماشین دارند و ساده ترین امکانات ماشین سیستم صوتی ش هست :there: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من از اون دیدگاه گفتم که همه کم و بیش ماشین دارند و ساده ترین امکانات ماشین سیستم صوتی ش هست :there: درسته:w42: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سلام برو بچ شما کسی نمیشناسید تو کار پایان نامه باشه ه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ باز هم که اینجا سوت و کوره که 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ باز هم که اینجا سوت و کوره که احتمالا سرشون تو کتابه یا تو راه رفت وآمد دانشگاه هستن یا مث من اینترنتشون قطعه! 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ باز هم که اینجا سوت و کوره که من هستم مهندس میشه یه تایپیک واسه ارشدای 94زد؟ 3 لینک به دیدگاه
yusef20 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان خوب هستین من یوسف هستم دانشجوی برق- قدرت تالار گفتمان کی را میوفته 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من هستم مهندسمیشه یه تایپیک واسه ارشدای 94زد؟ ]چرا نشه اگه میشه خودتون استارتشو بزننین 4 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سلاااااام به همگی . الهه هستم . دانشجوی برق الکترونیک . 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلاااااام به همگی . الهه هستم . دانشجوی برق الکترونیک . سلاااااااام 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلاااااااام به به داش عباس خودم پارسال دوست امسال اشنا خوبی چه عجب مدیر تشریف اوردند 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ به به داش عباس خودم پارسال دوست امسال اشنا خوبی چه عجب مدیر تشریف اوردند سلام مجید جان ... خوبی ؟ شما سالار مایی این چه حرفیه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام مجید جان ... خوبی ؟ شما سالار مایی این چه حرفیه داش عباس اقایی نزن از این حرفها دلمون پوسید از این تنهایی من به شخصه خیلی خشحال میشم بیای به ما سر بزنی برای من که دلگرمی بزرگیه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ داش عباس اقایی نزن از این حرفها دلمون پوسید از این تنهایی من به شخصه خیلی خشحال میشم بیای به ما سر بزنی برای من که دلگرمی بزرگیه چشم داداش. شما بزرگ مایی. ایشالا سمینارمو بدم بیشتر خدمت میرسم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ چشم داداش. شما بزرگ مایی. ایشالا سمینارمو بدم بیشتر خدمت میرسم خدمت از ماست داش عباس 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ چشم داداش. شما بزرگ مایی. ایشالا سمینارمو بدم بیشتر خدمت میرسم دلم برای اون شلوغ بازیهای قدیم واقعا تنگ شده داش عباس 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ دلم برای اون شلوغ بازیهای قدیم واقعا تنگ شده داش عباس اره واقعا یادش بخیر چه دورانی بودا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده