Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اینجا چرا خوابیده سوالاتت کو داش عباس... سوالاتم تموم شد معصومه نخوابیده که کوروش و مهدی دارن بحث شیرین نظام وظیفه مقدسو دنبال میکنن ما هم فیض میبریم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سوالاتم تموم شد معصومه نخوابیده که کوروش و مهدی دارن بحث شیرین نظام وظیفه مقدسو دنبال میکنن ما هم فیض میبریم آره داریم از گنده لاتی هامون میگیم تو مرز 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سوالاتم تموم شد معصومه نخوابیده که کوروش و مهدی دارن بحث شیرین نظام وظیفه مقدسو دنبال میکنن ما هم فیض میبریم سوالاتموم شد یا امتیاز نمیدن؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سوالاتموم شد یا امتیاز نمیدن؟ سلام امتیاز که میدن برای هر جواب صحیح 20 امتیاز میدن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سلام امتیاز که میدن برای هر جواب صحیح 20 امتیاز میدن 2 لینک به دیدگاه
آقاي كولمب 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ باسلام بدينوسيله يكايك دانشجويان قدرت را به چالش تغيير گرايش دعوت مي نماييم بابا دچار فرسودگي شديم ، كي پاسخگوئه :icon_pf (34): قبول داريد قدرت گاهي اوقات مي تونه خيلي كسل كننده بشه ؟! 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ باسلامبدينوسيله يكايك دانشجويان قدرت را به چالش تغيير گرايش دعوت مي نماييم بابا دچار فرسودگي شديم ، كي پاسخگوئه :icon_pf (34): قبول داريد قدرت گاهي اوقات مي تونه خيلي كسل كننده بشه ؟! توی هر رشته ای اگه یک کمی بی علاقگی باشه اون درس واقعا کسل کننده میشه ولی کلا رشته های برق چون یک کمی سخت هستن این حس به ادم دست میده 4 لینک به دیدگاه
آقاي كولمب 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ نه آقا خودمونيم سخت چيه! جداً گاهي فكر مي كنم اگر اين برقِ ما اينقدر كه همه اذعان مي كنند سخته، پس رشته هاي ديگه عملاً چيه ؟!! من كه مدتيه دارم به ارشدِ مخابرات فكر ميكنم. فكر مي كنم شايد اونجا كمي از اين رخوتِ كسل كننده ي قدرتي خارج بشم و وارد فضاهاي هيجان انگيزتري بشم . البته بحث خوب و بد كردن نيست ها، موضوع گستره ي آزادي و خلاقيت و هيجان گرايش هست. تا نظر شما چه باشد 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ باسلامبدينوسيله يكايك دانشجويان قدرت را به چالش تغيير گرايش دعوت مي نماييم بابا دچار فرسودگي شديم ، كي پاسخگوئه :icon_pf (34): قبول داريد قدرت گاهي اوقات مي تونه خيلي كسل كننده بشه ؟! سلام بر شما دروس قدرت که قابل لمسه قبل از انتخاب رشته ارشد ببینید به کدوم مبحث علاقه تون بیشتره؛ کارشناسی تاحدودی از بقیه گرایشها هم میخونید. با نظر آقا مجید موافقم. موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
baranmrs 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااااااااااااااام کجایید پس کسی پاسخگو نیست فایل دانلودتون اینطوریهههههههههههههههههه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا مسئولیننننننننننننننننننننننننن منتظرم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااااااااااااااامکجایید پس کسی پاسخگو نیست فایل دانلودتون اینطوریهههههههههههههههههه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا مسئولیننننننننننننننننننننننننن منتظرم کدوم فایل دانلود 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااااااااااااااامکجایید پس کسی پاسخگو نیست فایل دانلودتون اینطوریهههههههههههههههههه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا مسئولیننننننننننننننننننننننننن منتظرم سلااااااام همینجاییم 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ آقا مجید بی زحمت گفتگوی هفته رو راه بنداز! 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ آقا مجید بی زحمت گفتگوی هفته رو راه بنداز! سلام گفتگوی هفته اگه دوستان بیان و اعلام امادگی بکنند راه میوفته 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ خب بیان اعلام امادگی کنن دیگه برق ها 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام میتونم بحث نصب و تنظیم سیستمهای صوتی رو مجدد راه اندازی کنم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام میتونم بحث نصب و تنظیم سیستمهای صوتی رو مجدد راه اندازی کنم نمیشه یه چیزی بگین که واسه همه گرایشا باشه؟ اخه سیستم های صوتی واسه من که گرایش قدرتم یه جوریه اصلا هیچی نمیفهمم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام میتونم بحث نصب و تنظیم سیستمهای صوتی رو مجدد راه اندازی کنم فکر خوبیه اقا پیمان من موافقم باز اگه دوستان نظری ویگه دارن بگند 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ نمیشه یه چیزی بگین که واسه همه گرایشا باشه؟اخه سیستم های صوتی واسه من که گرایش قدرتم یه جوریه اصلا هیچی نمیفهمم سیستمهای صوتی خودرو عمومی نیست؟آخه بحث از این عمومی تر؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده