seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ پسوه کجاست کروز؟(یاد اون بازیگره افتادم) یکم توضیح بده مرز عراق...سمت پیرانشهرو اینا... تولید کننده قطعات خودرو ککه سه تا کارخونه داره....شماره یکش فک کنم سمت شاد آباد و اینا باشه........شماره 2 سمت ایران خودرو......شماره 3 هم که سمت نفت پارس.......خصوصیم هست..... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ نمیخواد بگی پسوه آذربایجان غربی..........کروزم یه شرکت تولیدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مرز عراق...سمت پیرانشهرو اینا... تولید کننده قطعات خودرو ککه سه تا کارخونه داره....شماره یکش فک کنم سمت شاد آباد و اینا باشه........شماره 2 سمت ایران خودرو......شماره 3 هم که سمت نفت پارس.......خصوصیم هست..... با این داییش درگیر نشدید؟من هرچقد خواستم بندازم جلو برج 8 بیام سمت مرز کمکتون نذاشتن که نذاشتن گفتن برج ده برو پذیرشتو بگیر همین تهران بهت احتیاج داریم اونجا نرو میزنی گروهکشونو میترکونی مارو از نون خوردن میندازی از وحید بعید بود بره سمت شرکت گفتم حتما همون کار پی ال سی رو ادامه میدید 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ نخند اینباکس خصوصیتو خالی کن پیامم نمیاد :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با این داییش درگیر نشدید؟من هرچقد خواستم بندازم جلو برج 8 بیام سمت مرز کمکتون نذاشتن که نذاشتن گفتن برج ده برو پذیرشتو بگیر همین تهران بهت احتیاج داریم اونجا نرو میزنی گروهکشونو میترکونی مارو از نون خوردن میندازی از وحید بعید بود بره سمت شرکت گفتم حتما همون کار پی ال سی رو ادامه میدید داییم که بازنشست شد.....من که علاقه ای به دایی نداشتم....دایی با وحید جور بود که نمیدونم چیشد دیگه نرفت پیشش برج 10 , 93 میری؟؟ رفت دیگ.....منم که خدمت تموم شه ببینم چیکار میکنم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ داییم که بازنشست شد.....من که علاقه ای به دایی نداشتم....دایی با وحید جور بود که نمیدونم چیشد دیگه نرفت پیشش برج 10 , 93 میری؟؟ رفت دیگ.....منم که خدمت تموم شه ببینم چیکار میکنم با داییش نه با داییش(داعش) :ws28: آره برج ده امسال میرم خواستم عید برم نذاشتن دیگه گفتن برو دنبال کسری مسری .....اگه بشه 6ماهو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با داییش نه با داییش(داعش) :ws28: آره برج ده امسال میرم خواستم عید برم نذاشتن دیگه گفتن برو دنبال کسری مسری .....اگه بشه 6ماهو میگیرم داعشو که ترکوندیم....یه ندتاشونو دستگیر کردیم دیوانه ای دیگ....اشتباه کردی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ داعشو که ترکوندیم....یه ندتاشونو دستگیر کردیم دیوانه ای دیگ....اشتباه کردی همین که الان نمیام لب مرز خداروشکر کن جدی گرفتید ازشون؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خدمته همچین مهمم نیست چون میخوام جذب یه ارگان خوب بشم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خدمته همچین مهمم نیست چون میخوام جذب یه ارگان خوب بشم چه ارگانی اونوقت؟؟؟؟ همین که الان نمیام لب مرز خداروشکر کن جدی گرفتید ازشون؟ اگه ارتش بیوفتی ,شاید بیای لب مرز آری بسیار هم گرفتیم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ چه ارگانی اونوقت؟؟؟؟ اگه ارتش بیوفتی ,شاید بیای لب مرز آری بسیار هم گرفتیم بحث حفاظتیه دیگه بیشتر بازش نمیکنم میخوام 4جا اقدام کنم واسه پذیرش خدمت هرچی خدا بخواد ناکسا هلی برن کرده بودن نه؟از یکی شنیدم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بحث حفاظتیه دیگه بیشتر بازش نمیکنم میخوام 4جا اقدام کنم واسه پذیرش خدمت هرچی خدا بخواد ناکسا هلی برن کرده بودن نه؟از یکی شنیدم چیکار کرده بودن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ چیکار کرده بودن؟؟ اونجا چی یاد میدن بهتون؟هل برن نشنیدی:vahidrk: عملیات با هلی کوپتر 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اونجا چی یاد میدن بهتون؟هل برن نشنیدی:vahidrk: عملیات با هلی کوپتر خودم 60 تا طرح هلی برن تحویل دادم... منظورم این بود به این صحبتا نمیخورن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خودم 60 تا طرح هلی برن تحویل دادم... منظورم این بود به این صحبتا نمیخورن پس خالی بندی بود؟یارو که ازش شندیم اطلاعاتی بود 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ پس خالی بندی بود؟یارو که ازش شندیم اطلاعاتی بود والا سمت ما که خبری نبود و بعید میدونم راست باشه.... بیشتر هدفشون اینه که تو ایران بمب گذاری کنن.....بخاطر مسائل امنیتی نمیتونم جزئیات بیشتری رو بگم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ والا سمت ما که خبری نبود و بعید میدونم راست باشه.... بیشتر هدفشون اینه که تو ایران بمب گذاری کنن.....بخاطر مسائل امنیتی نمیتونم جزئیات بیشتری رو بگم وجود ندارن تن به تن بیان جلو میدونن من قناسه زنم میترسن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ وجود ندارن تن به تن بیان جلو میدونن من قناسه زنم میترسن حضرت عباس وجود نمیکنن بیان جلو... بچه ها تشنه اینن که بیان جلو تا سرشونو ببرن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اینجا چرا خوابیده سوالاتت کو داش عباس... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ [h=1]این عکس متعلق به کدوم کاربره؟:-)))))[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده