Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عه؟؟؟؟هنو شرو نشده؟؟؟؟؟چه کولی بازی ای در آوردیما!!! آره نشده به حرف بابام گوش دادم و نرفتم وگرنه الان اخر خدمتم بود 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ آره نشده به حرف بابام گوش دادم و نرفتم وگرنه الان اخر خدمتم بود عیب نداره داوش:there: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ کوروش زرنگ نیستی و الا سوار موتور میشدی تو ام 5 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ تقریبا. اما اینجا طبقه بعدی ما در واقع زمینه و طبقه ورودی هم Vcc هستش. خازنی که بین زمین و منبع تغذیه باشه کارش چیه ؟؟؟ درسته تنها کاری که میکنه حذف نویزه به همین راحتی به به خیلی خوشبختم الهه خانم. البته نمیدونم درستش خوشبخته یا خوشوقت ولی هستم منم همین طور هردوتاشم درسته 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ کوروش زرنگ نیستی و الا سوار موتور میشدی تو ام نه اخه به گردان ما اصلا موتور ندادن که سوار بشم فقط بی سیم دادن به چن تاشون 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ نه اخه به گردان ما اصلا موتور ندادن که سوار بشم فقط بی سیم دادن به چن تاشون آشخور برجتو بگو بخندیم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ آشخور برجتو بگو بخندیم لاشخور 6ماه کسری دارم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ لاشخور 6ماه کسری دارم بازم زیزی خب تاریخ ترخیصتو بگو بزار بخندیم 6 ماه خ؟؟ 4 یا 5 ماه پیش قرار بود زنگ بزنی بهم....یادت باشه نزدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بازم زیزی خب تاریخ ترخیصتو بگو بزار بخندیم 6 ماه خ؟؟ 4 یا 5 ماه پیش قرار بود زنگ بزنی بهم....یادت باشه نزدی حالا نیست زود ترخیص بشی کار ریخته و سریع میری پشت میز عجله هم داری دیگه شرمنده کلت دمه دستم نبود یکی رو شهید کنم بهم کسری اونم بدن تهش 6ماه بود که گرفتم بابا درگیر کارو بار خدمتم اصلا قسمت نیست برم یه داستانی شده که نگو 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلام حالا که من کات دارم چه گلی به سرم زدم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلام حالا که من کات دارم چه گلی به سرم زدم بیا دیدی مهدی اینم داش مجید گل که مهر تایید رو زد حالا هی بگو رفتم با داعش و داییش و پژاک و منافقین و کفار دس به یخه شدم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بیا دیدی مهدی اینم داش مجید گل که مهر تایید رو زد حالا هی بگو رفتم با داعش و داییش و پژاک و منافقین و کفار دس به یخه شدم ولی یک چیز میگم از من یا تجربه که دارم قدر زمان خدمت رو بدونید چون بعدا حسرت اونو میخورید دوران خیلی خوبیه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ ولی یک چیز میگم از من یا تجربه که دارم قدر زمان خدمت رو بدونید چون بعدا حسرت اونو میخورید دوران خیلی خوبیه من الان حسرت دوران هنرستان و دانشگاه رو میخورم چه برسه به خدمت که نرفتم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ آقا مجید عوضش الان آزادی این خدمت بلایی سرم آورد که باید 5 سال تلاش کنم تا جبران کنم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ آقا مجید عوضش الان آزادی این خدمت بلایی سرم آورد که باید 5 سال تلاش کنم تا جبران کنم 5سال چرا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ 5سال چرا از بس کار نکردم همه چی فراموشم شده.... قربونش برم علم برقم که روز به روز داره پیشرفت میکنه و چیزای جدیدی میاد تو بازار و برای عقب نموندن باید به روز بود که وقت میبره تا به این نقطه رسید... همه مشتریامو از دست دادم و باید دوباره از اول جمعشون کنم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ از بس کار نکردم همه چی فراموشم شده....قربونش برم علم برقم که روز به روز داره پیشرفت میکنه و چیزای جدیدی میاد تو بازار و برای عقب نموندن باید به روز بود که وقت میبره تا به این نقطه رسید... همه مشتریامو از دست دادم و باید دوباره از اول جمعشون کنم راستی کجا افتادی مگه؟یه مدت میری بعد چن ماه میای انگار مسیرت دوره و اونجا میمونی الان وحید تک کار میکنه؟معاف شد؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ راستی کجا افتادی مگه؟یه مدت میری بعد چن ماه میای انگار مسیرت دوره و اونجا میمونی الان وحید تک کار میکنه؟معاف شد؟ آره پسوه افتادم.....هر دوماه 15 روز مرخصی وحیدم که کارارو ول کرد رفت کروز 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ آره پسوه افتادم.....هر دوماه 15 روز مرخصی وحیدم که کارارو ول کرد رفت کروز پسوه کجاست کروز؟(یاد اون بازیگره افتادم) یکم توضیح بده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ نمیخواد بگی پسوه آذربایجان غربی..........کروزم یه شرکت تولیدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده