رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

تقریبا. اما اینجا طبقه بعدی ما در واقع زمینه و طبقه ورودی هم Vcc هستش. خازنی که بین زمین و منبع تغذیه باشه کارش چیه ؟؟؟

درسته تنها کاری که میکنه حذف نویزه :ws3:

به همین راحتی :ws3:

به به خیلی خوشبختم الهه خانم. البته نمیدونم درستش خوشبخته یا خوشوقت ولی هستم :ws3:

منم همین طور :a030: هردوتاشم درستهwavesmile.gif:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بازم زیزی:w02: خب تاریخ ترخیصتو بگو بزار بخندیم :ws3:

6 ماه خ؟؟:ws28:

4 یا 5 ماه پیش قرار بود زنگ بزنی بهم....یادت باشه نزدیwhistle.gif

حالا نیست زود ترخیص بشی کار ریخته و سریع میری پشت میز عجله هم داری :ws3:دیگه شرمنده کلت دمه دستم نبود یکی رو شهید کنم بهم کسری اونم بدن تهش 6ماه بود که گرفتم :ws3: بابا درگیر کارو بار خدمتم اصلا قسمت نیست برم یه داستانی شده که نگو :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

حالا که من کات دارم چه گلی به سرم زدم :ws3:

بیا دیدی مهدی اینم داش مجید گل که مهر تایید رو زد حالا هی بگو رفتم با داعش و داییش و پژاک و منافقین و کفار دس به یخه شدم :whistles::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بیا دیدی مهدی اینم داش مجید گل که مهر تایید رو زد حالا هی بگو رفتم با داعش و داییش و پژاک و منافقین و کفار دس به یخه شدم :whistles::ws3:

ولی یک چیز میگم از من یا تجربه که دارم قدر زمان خدمت رو بدونید چون بعدا حسرت اونو میخورید دوران خیلی خوبیه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی یک چیز میگم از من یا تجربه که دارم قدر زمان خدمت رو بدونید چون بعدا حسرت اونو میخورید دوران خیلی خوبیه

من الان حسرت دوران هنرستان و دانشگاه رو میخورم چه برسه به خدمت که نرفتم :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
5سال چرا:w02:

از بس کار نکردم همه چی فراموشم شده....

قربونش برم علم برقم که روز به روز داره پیشرفت میکنه و چیزای جدیدی میاد تو بازار و برای عقب نموندن باید به روز بود که وقت میبره تا به این نقطه رسید...

همه مشتریامو از دست دادم و باید دوباره از اول جمعشون کنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
از بس کار نکردم همه چی فراموشم شده....

قربونش برم علم برقم که روز به روز داره پیشرفت میکنه و چیزای جدیدی میاد تو بازار و برای عقب نموندن باید به روز بود که وقت میبره تا به این نقطه رسید...

همه مشتریامو از دست دادم و باید دوباره از اول جمعشون کنم

راستی کجا افتادی مگه؟یه مدت میری بعد چن ماه میای انگار مسیرت دوره و اونجا میمونی:ws38: الان وحید تک کار میکنه؟معاف شد؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستی کجا افتادی مگه؟یه مدت میری بعد چن ماه میای انگار مسیرت دوره و اونجا میمونی:ws38: الان وحید تک کار میکنه؟معاف شد؟:ws52:

آره پسوه افتادم.....هر دوماه 15 روز مرخصی

وحیدم که کارارو ول کرد رفت کروزhanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره پسوه افتادم.....هر دوماه 15 روز مرخصی

وحیدم که کارارو ول کرد رفت کروزhanghead.gif

پسوه کجاست :w58: کروز؟:w58:(یاد اون بازیگره افتادم:ws3:) یکم توضیح بده :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...