masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ یه تاپیک جدابزنید که سوالاتتونم ارشیو بشه مثلا جواب بده امتیازبگیر... 5 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ من توقعم یکمی بیشتر از استادای دانشگاس شاید بچه ها سوالایی که میپرسم همشون سعی میکنم مطالب واجب و پایه باشه که هر برقی باید بدونه و واسه گرایش خاصی نباشه خب بازم تو همین مدار :gnugghender: سوال دوم: خازن C5 وظیفش چیه ؟؟ (بالا سمت راست به پایه Vdd متصل شده) :coffee::coffee::ws33: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ دیود هرزگرد واسه جلوگیری از سوختن سیستمه. جریان سیم پیچ رو الکی تلف میکنه ... البته اگه اشتباه نگفته باشم. ولی اینجا سیم پیچ نداریم میدونم خواستم به هرز بودنش بخندیم 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ یه تاپیک جدابزنید که سوالاتتونم ارشیو بشه مثلا جواب بده امتیازبگیر... فکر خوبیه 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ برای اتصال به زمینه؟! یه نظریه دیگه ای هم دارم!! امکان داره اینم باشه با وصل شدن خط تغذیه جریان خازن رو شارژ میکنه با شارژ خازن ولتاژ برای VDD افزایش پیدا میکنه به محض اینکه این ولتاژ بخواد از Vp بیشتر بشه خازن اجازه اینکار رو نمیده و تخلیه میکنه. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من توقعم یکمی بیشتر از استادای دانشگاس شاید بچه ها سوالایی که میپرسم همشون سعی میکنم مطالب واجب و پایه باشه که هر برقی باید بدونه و واسه گرایش خاصی نباشه خب بازم تو همین مدار :gnugghender: سوال دوم: خازن C5 وظیفش چیه ؟؟ (بالا سمت راست به پایه Vdd متصل شده) خازن C5 خازنی که روی پایه Vrtc باید باشه ( بعنی من تو مدارم از مدل خازنی استفاده کردم میتونی خالی بذاری یا باتری ) 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ :coffee::coffee::ws33: خوش اومدین. خوشحالم به ما ملحق شدی دوست من فقط من تا حالا افتخار آشنایی نداشتم. اسمتون چیه ؟؟ میدونم خواستم به هرز بودنش بخندیم فکر خوبیه بعله فکر خوبیه ... میزنم برای اتصال به زمینه؟!یه نظریه دیگه ای هم دارم!! امکان داره اینم باشه با وصل شدن خط تغذیه جریان خازن رو شارژ میکنه با شارژ خازن ولتاژ برای VDD افزایش پیدا میکنه به محض اینکه این ولتاژ بخواد از Vp بیشتر بشه خازن اجازه اینکار رو نمیده و تخلیه میکنه. برای اتصال به زمین نیست اون نظریه دومم به نظر درست نمیاد بیشتر فکر کنید .راحت تر از این حرفاس خازن C5 خازنی که روی پایه Vrtc باید باشه ( بعنی من تو مدارم از مدل خازنی استفاده کردم میتونی خالی بذاری یا باتری ) rtc منظورت real time clock هستش ؟؟؟ نه این خازن اون نیست. یه کار دیگه میکنه ============================== بچه ها همیشه تو مدارات دیجیتال حساس، کنار ورودی تغذیه یه خازن با ظرفیت نسبتا کوچک وصل میشه. یعنی یه چیز کلیه فقط مخصوص این مدار نیست. این خازن ها رو بهشون میگن خازن کوپلاژ. وظیفه خازن کوپلاژ جدا کردن سطح DC بین دو قسمت از مدار و ربط دادن سطح ac این دو قسمت به همدیگه هستش. چون همونجور که میدونید خازن ها در فرکانس های کم (مثلا DC یا فرکانسهای نزدیک به صفر) مدار باز و در فرکانس های بالا مدار بسته هستند. البته مقدار این فرکانس ها به ظرفیت خازن بستگی داره. خب با این توضیحات بیشتر فکر کنید ببینم کی به جواب میرسه 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ جهت جلوگیری از ورود dc به طبقات بعدی و تبادل اطلاعات در فرکانسهای پائینتری و سرعت بخشیدن؟؟؟؟!!!! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ [h=1]تحلیل شخصیت 107....باحضور*salamat*اینجا هم بیاید.. منتظر حضور گرمتون هستم..[/h] 4 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی ممنون . لطف دارین شما منم زیاد بچه ها ی برقو نمیشناسم. اسمم الهه هستش 6 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من توقعم یکمی بیشتر از استادای دانشگاس شاید بچه ها سوالایی که میپرسم همشون سعی میکنم مطالب واجب و پایه باشه که هر برقی باید بدونه و واسه گرایش خاصی نباشه خب بازم تو همین مدار :gnugghender: سوال دوم: خازن C5 وظیفش چیه ؟؟ (بالا سمت راست به پایه Vdd متصل شده) فکرکنم پارازیت گیر باشد 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ جهت جلوگیری از ورود dc به طبقات بعدی و تبادل اطلاعات در فرکانسهای پائینتری و سرعت بخشیدن؟؟؟؟!!!! تقریبا. اما اینجا طبقه بعدی ما در واقع زمینه و طبقه ورودی هم Vcc هستش. خازنی که بین زمین و منبع تغذیه باشه کارش چیه ؟؟؟ درسته تنها کاری که میکنه حذف نویزه به همین راحتی خیلی ممنون . لطف دارین شما منم زیاد بچه ها ی برقو نمیشناسم. اسمم الهه هستش به به خیلی خوشبختم الهه خانم. البته نمیدونم درستش خوشبخته یا خوشوقت ولی هستم 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ فکرکنم پارازیت گیر باشد دقیقا درسته. قبل از اینکه خودم بگم گفتید آقا عمران گل هم 10 امتیاز بچه ها کارش حذف نویز منبع تغذیه هستش. آیسی باید با یه سطح DC تمیز تغذیه بشه به خاطر همین فرکانس های ریزی که در واقع نویز هستن رو با این خازن به زمین میفرستیم 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ یه دیودایی داشتیم هرزه بودن بهشون میگفتن هرز گرد ....این از اونا نیست؟ سرباااااااز!!!!!! :vahidrk: اینجا خانواده رد میشن بابا جان !!!!!!! برق پر از این اصطلاحاته باحاله کوروش!!!خدایی اینجا جمعو مردونه کنید یه دس بخندیم....اونایی که پایه ان یه لایک بزنن این زیر بینم!!! 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سرباااااااز!!!!!! :vahidrk: اینجا خانواده رد میشن بابا جان !!!!!!! برق پر از این اصطلاحاته باحاله کوروش!!!خدایی اینجا جمعو مردونه کنید یه دس بخندیم....اونایی که پایه ان یه لایک بزنن این زیر بینم!!! والله من از ظهر تا الان رژه بودم یه کوله 40 کیلویی و کلاشنیکف و کلاه و چن ساعت سرپا بودن نا برام نموند 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ والله من از ظهر تا الان رژه بودم یه کوله 40 کیلویی و کلاشنیکف و کلاه و چن ساعت سرپا بودن نا برام نموند داوش نبینم خستگیتو..... چه بی انصافا.....میخوای بیایم دعوا؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ داوش نبینم خستگیتو..... چه بی انصافا.....میخوای بیایم دعوا؟؟؟؟؟؟؟؟ دواش نذاشن بیشینیم رو این موتورا خودشون همه موتورارو زدن تو گوشش حال کردن .....ما بدبخت بیچاره ها با اون همه وزن تجهیزات کتف و کمر و پا و سر واسمون نموند :4564: 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ دواش نذاشن بیشینیم رو این موتورا خودشون همه موتورارو زدن تو گوشش حال کردن .....ما بدبخت بیچاره ها با اون همه وزن تجهیزات کتف و کمر و پا و سر واسمون نموند :4564: داوش کجا افتادی خدمت خو؟؟؟؟؟بگو حداقل به فکر خودم باشم!!! 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ داوش کجا افتادی خدمت خو؟؟؟؟؟بگو حداقل به فکر خودم باشم!!! دواش خدمت نیس گردان امام حسینم خدمت اگه خدا بخواد برج 8 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ دواش خدمت نیس گردان امام حسینم خدمت اگه خدا بخواد برج 8 عه؟؟؟؟هنو شرو نشده؟؟؟؟؟چه کولی بازی ای در آوردیما!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده