Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها محض اطلاعتون عرض کنم که من گرد و خاک خاصی ندارم که با چماغ بخواد بپره ... با یکی دو تا تکون خودم تو خونه میپرونمش دوما دلم میخواد پایه باشید یه برنامه سرگرمی-علمی اینجا راه بندازیم یعنی یه برنامه ای باشه که در عین حال که لذت میبریم و میخندیم یه چیزی هم یاد بگیریم :gnugghender: دستا روی زنگ باشه میخوام اولین سوالو بپرسم .... از کی بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها محض اطلاعتون عرض کنم که من گرد و خاک خاصی ندارم که با چماغ بخواد بپره ... با یکی دو تا تکون خودم تو خونه میپرونمش دوما دلم میخواد پایه باشید یه برنامه سرگرمی-علمی اینجا راه بندازیم یعنی یه برنامه ای باشه که در عین حال که لذت میبریم و میخندیم یه چیزی هم یاد بگیریم :gnugghender: دستا روی زنگ باشه میخوام اولین سوالو بپرسم .... از کی بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برادر خدمتتون عرض کنم اون تکون هایی که میخواید بخورید تا گرد و خاک بپره از یه بازه ای خارج نشه و حدود حتما رعایت بشه!!! فکر خوبیه ها!!!!! ایول!!!! حالا بپرس ببینیم چی تو ذهنته!!! 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ برادر خدمتتون عرض کنم اون تکون هایی که میخواید بخورید تا گرد و خاک بپره از یه بازه ای خارج نشه و حدود حتما رعایت بشه!!! فکر خوبیه ها!!!!! ایول!!!! حالا بپرس ببینیم چی تو ذهنته!!! داداش خیلی دلم میخواد حدود رو رعایت کنم ولی وقتی موتورم راه میفته و گرم میشم یه ذره کنترل از دستم خارج میشه سوالای برقی ساده قوانینش هم اینه: سوالا رو خودم میپرسم. هر سوال یک روز مهلت پاسخ داره. امتیاز هر سوال 10 تا هستش. هرکسی هم آزاده جواب بده ولی اولین پاسخ درست فقط حساب میشه. وقتیم مجموع امتیازات یه نفر به 50 برسه (5 جواب درست) بقیه سوالارو اون میپرسه. همینطور براش امتیاز در نظر گرفته میشه.البته این یه قسمت رو آقا مجید باید اجازشو بده ... سوالا هم میتونه عکس باشه هم شماتیک مدار هم هر چیزی مربوط به برق ... اگرم پایه باشید یه تاپیک جدا براش میزنیم میپرسم اولیش رو ... سوال اول: تو شماتیک زیر وظیفه دیود های D1 چیه ؟؟ :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ داداش خیلی دلم میخواد حدود رو رعایت کنم ولی وقتی موتورم راه میفته و گرم میشم یه ذره کنترل از دستم خارج میشه سوالای برقی ساده قوانینش هم اینه: سوالا رو خودم میپرسم. هر سوال یک روز مهلت پاسخ داره. امتیاز هر سوال 10 تا هستش. هرکسی هم آزاده جواب بده ولی اولین پاسخ درست فقط حساب میشه. وقتیم مجموع امتیازات یه نفر به 50 برسه (5 جواب درست) بقیه سوالارو اون میپرسه. همینطور براش امتیاز در نظر گرفته میشه.البته این یه قسمت رو آقا مجید باید اجازشو بده ... سوالا هم میتونه عکس باشه هم شماتیک مدار هم هر چیزی مربوط به برق ... اگرم پایه باشید یه تاپیک جدا براش میزنیم میپرسم اولیش رو ... سوال اول: تو شماتیک زیر وظیفه دیود های D1 چیه ؟؟ :gnugghender: اتصال زمین 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ داداش خیلی دلم میخواد حدود رو رعایت کنم ولی وقتی موتورم راه میفته و گرم میشم یه ذره کنترل از دستم خارج میشه سوالای برقی ساده قوانینش هم اینه: سوالا رو خودم میپرسم. هر سوال یک روز مهلت پاسخ داره. امتیاز هر سوال 10 تا هستش. هرکسی هم آزاده جواب بده ولی اولین پاسخ درست فقط حساب میشه. وقتیم مجموع امتیازات یه نفر به 50 برسه (5 جواب درست) بقیه سوالارو اون میپرسه. همینطور براش امتیاز در نظر گرفته میشه.البته این یه قسمت رو آقا مجید باید اجازشو بده ... سوالا هم میتونه عکس باشه هم شماتیک مدار هم هر چیزی مربوط به برق ... اگرم پایه باشید یه تاپیک جدا براش میزنیم میپرسم اولیش رو ... سوال اول: تو شماتیک زیر وظیفه دیود های D1 چیه ؟؟ :gnugghender: واسه شروع چقدر ساده و روان!!!! داش عباس سوالش که سبک سوال آز الکه!! اینجا هم دست برنمیداری! میدونی من آلرژی دارما! عرضم به خدمتتون اول مهمه که دیوده!!! (کار یکسو و برش و... برعهده داره) هرجا مقاومت و خازن سری داریم اومده پس یه کاری واسه اونا میکنه!! کموتاسیون که نیس؟!! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ داداش خیلی دلم میخواد حدود رو رعایت کنم ولی وقتی موتورم راه میفته و گرم میشم یه ذره کنترل از دستم خارج میشه سوالای برقی ساده قوانینش هم اینه: سوالا رو خودم میپرسم. هر سوال یک روز مهلت پاسخ داره. امتیاز هر سوال 10 تا هستش. هرکسی هم آزاده جواب بده ولی اولین پاسخ درست فقط حساب میشه. وقتیم مجموع امتیازات یه نفر به 50 برسه (5 جواب درست) بقیه سوالارو اون میپرسه. همینطور براش امتیاز در نظر گرفته میشه.البته این یه قسمت رو آقا مجید باید اجازشو بده ... سوالا هم میتونه عکس باشه هم شماتیک مدار هم هر چیزی مربوط به برق ... اگرم پایه باشید یه تاپیک جدا براش میزنیم میپرسم اولیش رو ... سوال اول: تو شماتیک زیر وظیفه دیود های D1 چیه ؟؟ :gnugghender: سلام اگه جواب داده نسد من ایشالله ازیه جایی بیام اینو حواب میدم باشه. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اتصال زمین سلام داداش سهند خودم. خوبی ؟؟؟؟ اتصال زمین که هست. منتها از زاویه ای که من میخوام نگاه نکردی بهش واسه شروع چقدر ساده و روان!!!! داش عباس سوالش که سبک سوال آز الکه!! اینجا هم دست برنمیداری! میدونی من آلرژی دارما! عرضم به خدمتتون اول مهمه که دیوده!!! (کار یکسو و برش و... برعهده داره) هرجا مقاومت و خازن سری داریم اومده پس یه کاری واسه اونا میکنه!! کموتاسیون که نیس؟!! دقیقا میخواستم ببینم اون همه سوالاتو جواب دادم (با تاخیر البته ) چیزی یادت مونده یا نه کموتاسیون نمیدونم چیه ولی نه اون نیست مطمئنا سلام اگه جواب داده نسد من ایشالله ازیه جایی بیام اینو حواب میدم باشه. تا امشب وقت هست آبجی معصومه اگه دیر بیای نمتونم منتظر وایسم چون قوانونا یه روزه وقتش 5 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ داداش خیلی دلم میخواد حدود رو رعایت کنم ولی وقتی موتورم راه میفته و گرم میشم یه ذره کنترل از دستم خارج میشه سوالای برقی ساده قوانینش هم اینه: سوالا رو خودم میپرسم. هر سوال یک روز مهلت پاسخ داره. امتیاز هر سوال 10 تا هستش. هرکسی هم آزاده جواب بده ولی اولین پاسخ درست فقط حساب میشه. وقتیم مجموع امتیازات یه نفر به 50 برسه (5 جواب درست) بقیه سوالارو اون میپرسه. همینطور براش امتیاز در نظر گرفته میشه.البته این یه قسمت رو آقا مجید باید اجازشو بده ... سوالا هم میتونه عکس باشه هم شماتیک مدار هم هر چیزی مربوط به برق ... اگرم پایه باشید یه تاپیک جدا براش میزنیم میپرسم اولیش رو ... سوال اول: تو شماتیک زیر وظیفه دیود های D1 چیه ؟؟ :gnugghender: تنظیم کردن ولتاژوردی(کاهش ولتاژ) میباشد 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلام داداش سهند خودم. خوبی ؟؟؟؟ اتصال زمین که هست. منتها از زاویه ای که من میخوام نگاه نکردی بهش دقیقا میخواستم ببینم اون همه سوالاتو جواب دادم (با تاخیر البته ) چیزی یادت مونده یا نه کموتاسیون نمیدونم چیه ولی نه اون نیست مطمئنا تا امشب وقت هست آبجی معصومه اگه دیر بیای نمتونم منتظر وایسم چون قوانونا یه روزه وقتش خوب قسمت نیست ایشالله سوالای بعد 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ برای حفاظت است؟! کارهمشون یکیه؟یا میتونه یکیش سیکل مثبت هدایت کنه یکیش سیکل منفی؟! یادم رفته!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ تنظیم کردن ولتاژوردی(کاهش ولتاژ) میباشد سلام آقا عمران گل تنظیم کردن درسته. ولی کاهش نه. کاش کامل تر توضیح میدادین روش کارش رو خوب قسمت نیست ایشالله سوالای بعد ایشالا برای حفاظت است؟! کارهمشون یکیه؟یا میتونه یکیش سیکل مثبت هدایت کنه یکیش سیکل منفی؟! یادم رفته!!:icon_pf (34): دیودهای بالا که به Vcc وصلن یه کاری میکنن و دیودهای پایینی که به Gnd وصلن هم یه کار دیگه شبیه کار اون بالاییا. دیگه جوابو دادم تقریبا ولی اصلا به سیکل مثبت و منفی ربطی نداره. اینجا بحث حفاظت مطرحه ولی روش کارو باید توضیح بدین که خیلیم سادس البته ... بچه ها تا یکی دو ساعت دیگه جوابو بدیننننننننن 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ یه دیودایی داشتیم هرزه بودن بهشون میگفتن هرز گرد ....این از اونا نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ یه دیودایی داشتیم هرزه بودن بهشون میگفتن هرز گرد ....این از اونا نیست؟ دیود هرزگرد واسه جلوگیری از سوختن سیستمه. جریان سیم پیچ رو الکی تلف میکنه ... البته اگه اشتباه نگفته باشم. ولی اینجا سیم پیچ نداریم 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ ببینم شما تو دانشگاه چی یاد میگیرید پس ؟؟؟؟؟؟ اینو خودم میگم ... دیود D1 به صورت زوج بسته شده. یکی به Vcc و یکی هم زیرش به Gnd. اون دیوده که به Vcc وصل شده وقتی ولتاژ خط بیشتر از Vcc+Vth بشه روشن میشه و ولتاژ خط معادل Vcc میشه. به این ترتیب از سوختن آیسی تو ولتاژ بالا جلوگیری میشه. اون دیود پایین که به Gnd وصل شده هم وقتی ولتاژ خط کمتر از Vth- بشه روشن میشه و ولتاژ رو برابر 0 میکنه. به این ترتیب نمیزاره محدوده ولتاژ از یه مقداری خارج بشه. معمولا وقتی داریم تو مدار آیسی استفاده میکنیم این آرایش رو میبینید که واسه حفاظت از آیسی هستش چون مریم خانم نسبت به بقیه دقیق تر گفت و کلمه حفاظت رو به کار برد امتیاز این سوال رو میگیره 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ ببینم شما تو دانشگاه چی یاد میگیرید پس ؟؟؟؟؟؟ اینو خودم میگم ... دیود D1 به صورت زوج بسته شده. یکی به Vcc و یکی هم زیرش به Gnd. اون دیوده که به Vcc وصل شده وقتی ولتاژ خط بیشتر از Vcc+Vth بشه روشن میشه و ولتاژ خط معادل Vcc میشه. به این ترتیب از سوختن آیسی تو ولتاژ بالا جلوگیری میشه. اون دیود پایین که به Gnd وصل شده هم وقتی ولتاژ خط کمتر از Vth- بشه روشن میشه و ولتاژ رو برابر 0 میکنه. به این ترتیب نمیزاره محدوده ولتاژ از یه مقداری خارج بشه. معمولا وقتی داریم تو مدار آیسی استفاده میکنیم این آرایش رو میبینید که واسه حفاظت از آیسی هستش چون مریم خانم نسبت به بقیه دقیق تر گفت و کلمه حفاظت رو به کار برد امتیاز این سوال رو میگیره منظورم همون بود دیگه!!! :icon_pf (34): عین همین تو آز تکنیک بودا! اما در یک کلمه حفاظت میشد!! ن ن ن ن ن!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ منظورم همون بود دیگه!!! :icon_pf (34): عین همین تو آز تکنیک بودا! اما در یک کلمه حفاظت میشد!! ن ن ن ن ن!! :icon_pf (34): من توقعم یکمی بیشتر از استادای دانشگاس شاید بچه ها سوالایی که میپرسم همشون سعی میکنم مطالب واجب و پایه باشه که هر برقی باید بدونه و واسه گرایش خاصی نباشه خب بازم تو همین مدار :gnugghender: سوال دوم: خازن C5 وظیفش چیه ؟؟ (بالا سمت راست به پایه Vdd متصل شده) 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ من توقعم یکمی بیشتر از استادای دانشگاس شاید بچه ها سوالایی که میپرسم همشون سعی میکنم مطالب واجب و پایه باشه که هر برقی باید بدونه و واسه گرایش خاصی نباشه خب بازم تو همین مدار :gnugghender: سوال دوم: خازن C5 وظیفش چیه ؟؟ (بالا سمت راست به پایه Vdd متصل شده) خدا به داد دانشجو های شما برسه!! شما استادای مارو گذاشتید تو جیبتون داداش!! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ خدا به داد دانشجو های شما برسه!!شما استادای مارو گذاشتید تو جیبتون داداش!! از قدیم گفتن کسی موفق تره که به جزئیات بیشتر اهمیت بده من که خیلی اهمیت دادم ولی موفقم نشدم پس جملش خالی بندی بوده ولی چون خودم دلیلشو فهمیدم شمام باید بفهمید دیگه خیلی راحته جوابش یکی دو کلمس 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ از قدیم گفتن کسی موفق تره که به جزئیات بیشتر اهمیت بده من که خیلی اهمیت دادم ولی موفقم نشدم پس جملش خالی بندی بوده ولی چون خودم دلیلشو فهمیدم شمام باید بفهمید دیگه خیلی راحته جوابش یکی دو کلمس منم از جزییات خیری ندیدم! اما ممنون که گفتید؛ بر اطلاعاتمان افزوده شد! بریم دنبال پاسخ دقیق سوال دوم! 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ منم از جزییات خیری ندیدم!اما ممنون که گفتید؛ بر اطلاعاتمان افزوده شد! بریم دنبال پاسخ دقیق سوال دوم! خواهش میکنم هر مهندس برقی تو عمر کاری تخصصی خودش به همچین مدارایی برخورد میکنه. به نظر من باید یه همچین چیزایی رو حتما بدونه کاری نداره این سوال خیلی راحت تره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده