m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خب بروبکس لباساتونو ببندید به کمرتون خونه تکونی داریم :banel_smiley_90: OK! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خب بروبکس لباساتونو ببندید به کمرتون خونه تکونی داریم نه تو اول ج منو بده از کی تاحالا عرب شدی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ ماهم هستیم برو بچ!!!!:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ ماهم هستیم برو بچ!!!!:mrsbeasley: چه خوووووب 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خو الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم اول بریم سراغ عباس.....خیلی وقته نیومده خاک گرفته.....نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ :banel_smiley_90:OK! آفرین همینه نه تو اول ج منو بده از کی تاحالا عرب شدی :vahidrk: عاغا من معذرت میخوام باید میگفتم سلاممممممم ماهم هستیم برو بچ!!!!:mrsbeasley: به به داداش خودمم اومد خو الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم اول بریم سراغ عباس.....خیلی وقته نیومده خاک گرفته.....نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه به نظر من فکر خوبی نیست 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلام هم باید بگید دررررررررررررررررررررووووووووووووووووووووود 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ آفرین همینه عاغا من معذرت میخوام باید میگفتم سلاممممممم به به داداش خودمم اومد نه به نظر من فکر خوبی نیست تو عزیزی..عزیز....داداش خودمی!!!!:icon_gol: خو بروبچ بیکار یه برنامه ای چیزی رو کنید بینم!!!!! سلام هم باید بگید دررررررررررررررررررررووووووووووووووووووووود کوروش داداش سر جدت بیخیال شو!!! 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلام هم باید بگید دررررررررررررررررررررووووووووووووووووووووود با عرض پوزش مجدد ... درود و صد به درود خدمت اهالی تاپیک ... عاغا خیلی دلم میخواس همش فارسی اصیل شه ولی بازم نصفش عربی و انگلیسی شد شرمنده 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خو الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم اول بریم سراغ عباس.....خیلی وقته نیومده خاک گرفته.....نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر عالیییییییه!! 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ فکر عالیییییییه!! خو پس تصویب شد!!!!!!! من پشت این تاپیک یه چن تا چماق قایم کردم برم بیارم!!!!:th_running1: عباسو ببندید به تخت تا من بیاما!!!! 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خو پس تصویب شد!!!!!!! من پشت این تاپیک یه چن تا چماق قایم کردم برم بیارم!!!!:th_running1: عباسو ببندید به تخت تا من بیاما!!!! برو داداش خیالت راحت!! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ خو پس تصویب شد!!!!!!! من پشت این تاپیک یه چن تا چماق قایم کردم برم بیارم!!!!:th_running1: عباسو ببندید به تخت تا من بیاما!!!! برو داداش خیالت راحت!! چی چیو برو داداش خیالت راحت ؟؟؟؟ پای جون یه جوون وسطه هااااااا 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ چی چیو برو داداش خیالت راحت ؟؟؟؟ پای جون یه جوون وسطه هااااااا نه دیگه داداش حواسمون به جون جوون متخصص هس !! 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ برو داداش خیالت راحت!! من اومدم!!!!:167: چی چیو برو داداش خیالت راحت ؟؟؟؟ پای جون یه جوون وسطه هااااااا نه عباس جون چیزی نیس!!!!!یه کم گرد و خاک میکنیم بعدش دیگه حله!!!! حالا جدا بگید بینم این تالار خاک گرفته ما رو چیکارش میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ تو عزیزی..عزیز....داداش خودمی!!!!:icon_gol: خو بروبچ بیکار یه برنامه ای چیزی رو کنید بینم!!!!! کوروش داداش سر جدت بیخیال شو!!! چی چیو بیخیال شو :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض پوزش مجدد ... درود و صد به درود خدمت اهالی تاپیک ... عاغا خیلی دلم میخواس همش فارسی اصیل شه ولی بازم نصفش عربی و انگلیسی شد شرمنده اونارو هم اگه دست من بود ریشه ای عوض میکردم حیف دس من نیس :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ من اومدم!!!!:167: نه عباس جون چیزی نیس!!!!!یه کم گرد و خاک میکنیم بعدش دیگه حله!!!! حالا جدا بگید بینم این تالار خاک گرفته ما رو چیکارش میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید فکر اساسی کرد!! فعلا بجای گردوخاک گرفتن از داداش عباس و تالار بیایید خونه ما! کمکککک!! یه جیرجیرک اومده تو خونمون گم شده! امشب خواب نداریم کل دکوراسیون خونه ریخت بهم؛ بعدپیداش میکنیم میذاریمش تو تالار! تمام 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ باید فکر اساسی کرد!! فعلا بجای گردوخاک گرفتن از داداش عباس و تالار بیایید خونه ما! کمکککک!! یه جیرجیرک اومده تو خونمون گم شده! امشب خواب نداریم کل دکوراسیون خونه ریخت بهم؛ بعدپیداش میکنیم میذاریمش تو تالار! تمام آقا من همون چماق به دس میمونم!!!! اینجور بهتره!!!:167: شما هم اون جیرجیرک رو مهار کنید و بیارید اینجا جیر جیر کنه تا تالار از سوت و کوری خارج بشه.... مدیونید اگه فک کنید من از حشرات میترسم!!! 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ آقا من همون چماق به دس میمونم!!!! اینجور بهتره!!!:167:شما هم اون جیرجیرک رو مهار کنید و بیارید اینجا جیر جیر کنه تا تالار از سوت و کوری خارج بشه.... مدیونید اگه فک کنید من از حشرات میترسم!!! نه اصلا این فکر رو نمیکنیم؛ خیالتون راحت!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده