.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلاملکمکسی هست که قصد شرکت تو کنکور ارشد رو داشته باشه ؟ آره گلی ایشون http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=182598 کلی هم باهم حرف زدیم...باهاش صحبت کن 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ امروز شروع کردم 6 تا سوال دیود حل کردم مغزم ترکید ! دانشگاه تهران قبولم نه ؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ امروز شروع کردم 6 تا سوال دیود حل کردم مغزم ترکید !دانشگاه تهران قبولم نه ؟ البته که قبول میشی چر که نه الک چی خوندی؟ 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ البته که قبول میشی چر که نهالک چی خوندی؟ اسلام پناه حس میکنم دارم حیف میشم باید برم ازینجا 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سایت استاد تقدسی رو بلدی؟؟؟سیگنالتو بااون پیش برو که ایشلا 100بزنی.. استاد بی نظیریه..کتابشم که حرف نداره... الکم که خیلی خوبه آفرین 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سایت استاد تقدسی رو بلدی؟؟؟سیگنالتو بااون پیش برو که ایشلا 100بزنی..استاد بی نظیریه..کتابشم که حرف نداره... الکم که خیلی خوبه آفرین نه نشنیدم تاحالا اسمشون رو کنترل آریاز خوبه ؟ من تا دیروز فکر میکردم خیلی خوبه یکی خیلی بد گفت ازش 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ نه نشنیدم تاحالا اسمشون رو کنترل آریاز خوبه ؟ من تا دیروز فکر میکردم خیلی خوبه یکی خیلی بد گفت ازش خوب حالا اسمشو بشنو آریازم خوبه منتها نه واسه کنکوری خوندن 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ خوب حالا اسمشو بشنوآریازم خوبه منتها نه واسه کنکوری خوندن سایتشون رو دیدم یه دور آریاز بخونم بعد برم سراغ جهش خوبه ؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سایتشون رو دیدم یه دور آریاز بخونم بعد برم سراغ جهش خوبه ؟ ّخون آریازو...اما اینکه بعدش قفط جهش بخونی کمه..جهش بخوووووون..سپاهان بخووووووون...راهیان ارشد بخوووووون..مدرسان بخوووووووون...اگه میخوای درصد کنترلت خوب شه من این همرو که گفتم خوندم تازه نزدیکای 40 زدم کنترل بخون هرچی میاد دم دستت بخون...واسه همه درسا..اما خوب بخون دیگه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ صندلی داغ و دلچسب الهه جون (مدیر تالارکشاورزی) 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان چرا اینجا سوت و کوره همش دو هفته نبودما 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ کسی نیست؟؟ هیچ کس نیست چرا اخه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ هیچ کس نیست چرا اخه یا علی مدیر اعصبانی شده خوبی آقا مجید؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یا علی مدیر اعصبانی شده خوبی آقا مجید؟؟ ممنون سید خدارو شکر خوبم شما چطوری اقا کم پیدایی خدمت در چه حاله هنوز همون جایی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :ws41::camera2::2eaoapgxehimkak1y7e:w155::w155: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون سید خدارو شکر خوبم شما چطوری اقا کم پیدایی خدمت در چه حاله هنوز همون جایی مخلصم... هنوز همونجام مث مردhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/w02.gif آقا چرا خلوت انقدر؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده