pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ چته امید نی دونم م م م م م م 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ منتظرم دوستان تشریف بیارن برای راهنمایی : همفکری برای فصل تابستان تالار برق : همفکری برای فصل تابستان تالار برق : همفکری برای فصل تابستان تالار برق 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ معصومه جان کجایی؟؟ چرا پروفایلتو بستی؟؟ اونجا تونستم پیام بدم اینجا نوشتم شاید اومدی سر زدی 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ آقایون خانوم ها... لطفا هرکی این عباس آقا رو دید از طرف من بهش بگه: خیلی بی معرفتی:1111: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ معصومه جان کجایی؟؟ چرا پروفایلتو بستی؟؟ اونجا تونستم پیام بدم اینجا نوشتم شاید اومدی سر زدی معصومه مسافرته براش دعا کنید 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ معصومه مسافرته براش دعا کنید حتما ایشالله که خوبه بهش حتما سلام برسونید 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ منتظر حضور گرمتان هستیم آموزش میکروکنترلرهای avr همراه عکس + فایل برنامه و شبیه سازی +فیلم آموزشی 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ عجب تجدید خاطراتی کردی دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی با نرم افزارهای orcad و psim و pscad اشنایی داره نرم افزار یا اموزشش رو دارین؟:ws37: 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستانکسی با نرم افزارهای orcad و psim و pscad اشنایی داره نرم افزار یا اموزشش رو دارین؟:ws37: سلام دوست عزیز توی این قسمتمی تونین آموزش نرم افزار هایی که توی انجمن وجود داره رو پیدا کنین: آموزش نرم افزارهای مهندسی برق منم یه آموزش Orcade داشتم اینجا گذاشتم: آموزش نرم افزار Orcad9.2 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ کسی نمیاد اینجا خدایا اخه چرا 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ من هستم آقا مجید!!!!:mrsbeasley: آخه دم افطاره فشارمون افتاده .....حال رفرش کردنم برامون نمونده برقیای باغیرت!!!!!!چرا تالارتون خاموشه؟؟؟؟؟؟بیاید اینجا حداقل حرف بزنیم!!!! 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ یک نفر دوستان اگه اینطور باشه من باید یک فکر به حال مدیریت تالار بکنم 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلاملکم کسی هست که قصد شرکت تو کنکور ارشد رو داشته باشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده