m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی شده داداش؟! نبینم غمگین نشستی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی شده داداش؟!نبینم غمگین نشستی چیزی نیست 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چیزی نیست هس! بخاطر سوت وکور بودنه؟! حتما بچه ها درگیر درساشونن غصه نخور درست میشه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هس!بخاطر سوت وکور بودنه؟! حتما بچه ها درگیر درساشونن غصه نخور درست میشه انشاالله درست میشه 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشاالله درست میشه ان شاالله به امید خدا 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :w821: :there: :w821: :w821: :w821: 3 لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا همه تون عذا گرفتین اینجا ؟ 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا همه تون عذا گرفتین اینجا ؟ .چون سوت و کور شده! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ تولد مدیرسابق تالار برق هورااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به هرچی برقیه بامرامه!!!!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: من اینجا رو تازه کشف کردم و از کشف خودم راضیم...حس میکنم شدم کریستف کلمب.... راستی اینکه اینجا یه چند مدته کسی نیست یعنی اینکه الان همه امتحان دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ نه داداش یاسر گول خوردی اینجا همواره سکوت مطلقه 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ نه داداش یاسر گول خوردی اینجا همواره سکوت مطلقه جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این کشفم هم به درد نخورد....ولش کن.... پس این برقیا کجان؟؟ کلن ۲۰ تا برقی نمیشناسم من.... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ بودن یه مدتی کمرنگ شدن شما به برو بچ خودتون بگین بیان اینجا 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ بودن یه مدتی کمرنگ شدنشما به برو بچ خودتون بگین بیان اینجا که این طور.... پس میگم برو بچ بیان..... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان عزیز و مهربانم دوستانی که همواره در این انجمن به من لطف داشته اند شرمنده ام از این همه محبت و مهربانی کسانی که شاید حتی یکبار هم بار هم با هم مکالمه نداشتیم اما همیشه رفیق بوده اند شرمتده ام از تمام کسانی که لطف داشته اند و مسئولیتی به عهده من گذاشته اند که نتونستم هنوز از عهده اش بربیام شرمنده تمام محبتهاتون هستم ارادتمند شما پیمان صادقیان ششم خرداد ماه نودوسه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان عزیز و مهربانم دوستانی که همواره در این انجمن به من لطف داشته اند شرمنده ام از این همه محبت و مهربانی کسانی که شاید حتی یکبار هم بار هم با هم مکالمه نداشتیم اما همیشه رفیق بوده اند شرمتده ام از تمام کسانی که لطف داشته اند و مسئولیتی به عهده من گذاشته اند که نتونستم هنوز از عهده اش بربیام شرمنده تمام محبتهاتون هستم ارادتمند شما پیمان صادقیان ششم خرداد ماه نودوسه سلام دشمنت شرمنده.. سلامتو موفق باشید دوست من 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اهههمممممم....یک دو سه...یک دو سه..... صدا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ این جا پیچش صدا بر اساس قوانین اکوستیک هست(تو تالاریم دیگه!!!)..... شما فکر میکنی صدا از پایین میاد....سرتونو قشنگ بگیرید بالا منو میبینید.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده