mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread114058-5.html#post1394824 inja montazeram:w02: sari biayn bebakhshid farsi nadaram:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread114058-5.html#post1394824 inja montazeram:w02: sari biayn bebakhshid farsi nadaram:icon_redface: سر زدیم موفق باشی مهناز خانوم عصر همگی خوش 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سر زدیم موفق باشی مهناز خانوم عصر همگی خوش yani nemikhay biay be ma komak koni???? asret khosh:a030: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ yani nemikhay biay be ma komak koni???? asret khosh:a030: این دو سه روز یکم سرم شلوغه. کارهای دفتری مامان رو انجام میدم، پرونده هاش پورتال هاش همه ریخته سرم کلی تایپ و .... بعدش دقیق میبینم اگه تونستم در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هلووووووووووووووووووووووووووووووووو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_52: کسی نیییییییییییییییییییییییست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :th_scratchhead: گفت و گوی سیزدهم فراموش نشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام... بچه ها این جداول وسترمان چیه؟؟کسی میدونه؟؟ من تازه شنیدم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام... بچه ها این جداول وسترمان چیه؟؟کسی میدونه؟؟ من تازه شنیدم مگه کتاب نیست؟؟؟ واسه ارشده تست چهارگزینه ای میباشد 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان یه سرچ زدم غیر کتاب یه جدولم هستکتابشو من خودم دارم جدول تعیین حداکثر جریان مجاز و وزن خالص هر متر کابل NYY اینه حالا چیه نمیدونم تو تخصص قدرتیاست بگو چیه خودت داداشی 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان یه سرچ زدم غیر کتاب یه جدولم هستکتابشو من خودم دارم جدول تعیین حداکثر جریان مجاز و وزن خالص هر متر کابل NYY اینه حالا چیه نمیدونم تو تخصص قدرتیاست بگو چیه خودت داداشی سلام خوبی؟ ینی جدولش با کتابش فرق میکنه درسته؟ ینی جدولش مربوط میشه به کابل و اینا ولی کتابش چیز دیگه ای،درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خوبی؟ ینی جدولش با کتابش فرق میکنه درسته؟ ینی جدولش مربوط میشه به کابل و اینا ولی کتابش چیز دیگه ای،درسته؟ قربونت عسیسم دقیقا همین طوره کتابش سوال ارشده مدار و الکترو مغ و درسای دیگه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نگا داداشی این جدول هاست... اونی که من دارم این نیست..اون توش سواله فقط..این زیریه جداول وسترمان برق 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نگا داداشی این جدول هاست... اونی که من دارم این نیست..اون توش سواله فقط..این زیریه جداول وسترمان برق اونی که تو داری خوبه؟؟به نظرت به دردم میخوره بگیرمش؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اونی که تو داری خوبه؟؟به نظرت به دردم میخوره بگیرمش؟ نه به درد نمیخوره خواستی ارشد شرکت کنی بیا پیش خودم کتاب معرفی میکنم بهت هلو 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه به درد نمیخورهخواستی ارشد شرکت کنی بیا پیش خودم کتاب معرفی میکنم بهت هلو نه باو ارشد نمیخوام شرکت کنم میگفتن جداول وسترمانو اینا بخاطر همین گفتم بیام بپرسم ببینم چی هستن! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کار خوبی میکنی شرکت نکن چ فایده داره آخه فقط استرس آدمو زیاد میکنه ولاغیر 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مهدی جان بخر وسترمان عالیه من از نمایشگاه کتاب خریدم م م م م فکر کنم انتشارات تهرانه ه ه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مهدی جان بخر وسترمان عالیه من از نمایشگاه کتاب خریدم م م م م فکر کنم انتشارات تهرانه ه ه سلام امید جان خوبی؟ کدومشو بگیرم؟؟ عنوان کامل کتاب چیه؟؟ کلا چجور کتابیه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مهدی جان بخر وسترمان عالیه من از نمایشگاه کتاب خریدم م م م م فکر کنم انتشارات تهرانه ه ه واسه تو که نمیدونی ضرایت a b c چی هستن آره عالیه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام امید جان خوبی؟ کدومشو بگیرم؟؟ عنوان کامل کتاب چیه؟؟ کلا چجور کتابیه؟؟ اون زرده رو بگیر میشه گفت هر چیز برقی بخوای به طور خلاصه هستش هر چیز از شیر مرغ تا جون ادمی زاددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده