Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ به به آقا عادل گل آره یادش بخیر داداش کورش میمومد حقمو میگرفت از شماها:ws28: حالا چرا یادش بخیر الان دوباره یه داستان میگم اسفند پارسال تداعی بشه خب بیاین بگین اینجا چه خبره؟؟؟؟:hapydancsmil: ------------------------------------------------------------- سالی که گذشت.... --->M.A .... > م ب .....> A.H ....> S.B ....> M.P ....> A ....> M دوستان دیگه شانس آوردن که شکلکی براشون پیدا نکردم یکی بود یکی نبود.. ....... : :hapydancsmil: ---->> -------------------- : :w66: ---->> --------------------------- : ----------------- : ------------------------------ : ---------------------------------- خب بیاین بگین سال 92 چه ماجراهایی داشت منم نقشی دارم؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منم نقشی دارم؟ الان نقشتو اضافه میکنم نه توش نیستی! تو همون نقش داداش منو داشتی که حقمو گرفتی ولی الان یادم اومد برات میذارم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ الان نقشتو اضافه میکنم نه توش نیستی! تو همون نقش داداش منو داشتی که حقمو گرفتی ولی الان یادم اومد برات میذارم خسته نباشی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خسته نباشی:icon_pf (34): پست زیر اصلاح شد: http://www.noandishaan.com/forums/post1381110.html#post1381110 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ایا من هم هستم توی این داستان 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ پست زیر اصلاح شد: http://www.noandishaan.com/forums/post1381110.html#post1381110 این نقش منه ؟ ------> K.H ....> A 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ایا من هم هستم توی این داستان بله اینه: .... > م ب البته با اجازه تون مدیر جان:banel_smiley_52: این نقش منه ؟ ------> K.H ....> A داد نزن این نقش توه ------> K.H 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بله اینه: .... > م ب البته با اجازه تون مدیر جان:banel_smiley_52: داد نزن این نقش توه ------> K.H قبلا نقشم پر رنگ تر بود :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ قبلا نقشم پر رنگ تر بود :icon_razz: حالا تو داستانشو بگو اگه درست گفتی پررنگترش میکنم مثل همون روزا که پررنگ بودی 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اجازه ما هم دست شماست خیلی هم خوبه واقعا بهم میاد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ حالا تو داستانشو بگو اگه درست گفتی پررنگترش میکنم مثل همون روزا که پررنگ بودی نمیخواد نقش منو پاک کن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ نمیخواد نقش منو پاک کن این اخلاقت یادم رفته بود الان پررنگش میکنم با جزییاتش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ این اخلاقت یادم رفته بود الان پررنگش میکنم با جزییاتش من رفتم دیگه :vahidrk:لازم نکرده پر رنگش کنی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من رفتم دیگه :vahidrk:لازم نکرده پر رنگش کنی:vahidrk: برو بسلامت:icon_pf (44): برگشتی پرررررررررنگ شده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سال نو بر دوستان برقیمون مبارک باشه.. سال خوبی داشته باشید...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دیگه چیزی نمونده به عید نوروز ننه سرما که رفته بهار تو راه امروز تو فکر سفره ی نو برای هفت سین واسه پیشواز نوروز این جشن شیرین یه تنگ ماهی یه شمع روشن با سیب و سکه سفره رو چیدن سبزه رو میزه آینه و شمعدون بالای طاقچست گلدون تو ایوون یادمه اون قدیما تو کلاس پای تخته روزا رو می نوشتیم تا که کم بشه یک روز حالا عید و نوروز میادش عمو نوروز با یه دایره زنگی میخونه هر روز عمو نوروزه... سالی یه روزه... دنیا دو روزه... عید نوروز بازم باغچه می پوشه رختای رنگی ببین سفره رو چیده به این قشنگی بازم قاشق زن اومد شب در خونه آره چهارشنبه سوری رنگین کمونه بیار خرمن بوته آتیش به پا کن بپر از آتیش شادی و صدا کن چهارشنبه سوری شب تا سحر رنگ همه میخونن با شعرو آهنگ یادمه اون قدیما تو کلاس پای تخته روزا رو می نوشتیم تا که کم بشه یک روز حالا عید و نوروز میادش عمو نوروز با یه دایره زنگی میخونه هر روز عمو نوروزه... سالی یه روزه... دنیا دو روزه... عید نوروز 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سال نو مبارك بچه ها:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده