Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اقا مگه میخواید محمد سکته بزنه خدایی نکرده راستی کی میری سربازی بابا چیه آخه امتیاز منو نگا خودتو نگا اختلافو ببین خجالت بکش هنوز معلوم نیس اما احتمال داره اردیبهشت برم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ پس دوماهی هستی چیزی اختلاف نیست که همش32000تاست چیزی نیست که من قول میدم هرچه فعالیتت بیشتر باشه امتیازتم بیشتره 1 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا یکی برام توضیح میده گیج شدم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دوماه که نمیشه گفت شاید 1ماه.......... خب اگه چیزی نیست برو یه 30هزار تا بهم بده 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا یکی برام توضیح میده گیج شدم به اقا اشکان گل اقا اینجا پاتوق برقیاست همه چی ازاده اسپم شوخی جدی همه چیز که بقیه جاها ممنوع هست 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دوماه که نمیشه گفت شاید 1ماه.......... خب اگه چیزی نیست برو یه 30هزار تا بهم بده بزار ببینم ممد نیست چشم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بزار ببینم ممد نیست چشم ممد و چیکار داری اون با من 1 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ به به پس بگید اینجا آلمانه نه باشه میام خدمتتون هم بچه هارو از رو میبرم که دیگه نیان اینجا 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ممد و چیکار داری اون با من ممد منو میکشه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ به به پس بگید اینجا آلمانه نه باشه میام خدمتتون هم بچه هارو از رو میبرم که دیگه نیان اینجا دقیقا اینجا المانه اقا در خدمتیم بیا داداشی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام سلام سلام بدويين ك منتظريم http://www.noandishaan.com/forums/thread125660.html#post1378040 4 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام سلام سلامبدويين ك منتظريم http://www.noandishaan.com/forums/thread125660.html#post1378040 سلام الهه خانوم خوش اومدید به پاتوق بچه های برق :2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام الهه خانوم خوش اومدید به پاتوق بچه های برق:2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq خیلی ممنون خوشحال میشیم تو تاپیک سفیر شرکت کنی 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر............... پارسال اواسط اسفند ماه اومدم نواندیشان. دنبال مطلبی برای درس ابزار دقیق و سنسورها بودم... با عباس عزیز آشنا شدم و آبجی مهناز گل. تولد پسر ایرونی به نام امید - روح - هم بود. رفتم تبریک گفتم. امسال بعد مدت ها اومدم نواندیشان. داش عباس بازنشسته شد. آبجی مهناز نیست . پیمان عزیز هم بازنشسته شد. آقا مهدی هم قبلنا بود!! البته بچه های گل دیگه هستن.... خواستم قبل سال 93، از دوستای گلم یادی کرده باشم هر جا هستن شاد و پیروز باشن.... 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر مهناز خانوم شیطونی میکرد. آقا کوروش مثلا داداشش بود. میگفت دعوا کنه. هه شکلک میذاشت و ازمون میخواست داستان بسازیم براش.... سفره هفت سین برقی گذاشت!! 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر مهناز خانوم شیطونی میکرد. آقا کوروش مثلا داداشش بود. میگفت دعوا کنه. ههشکلک میذاشت و ازمون میخواست داستان بسازیم براش.... سفره هفت سین برقی گذاشت!! سرباز جان بر کف کوروش در خدمت شماست 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر............... پارسال اواسط اسفند ماه اومدم نواندیشان. دنبال مطلبی برای درس ابزار دقیق و سنسورها بودم... با عباس عزیز آشنا شدم و آبجی مهناز گل. تولد پسر ایرونی به نام امید - روح - هم بود. رفتم تبریک گفتم. امسال بعد مدت ها اومدم نواندیشان. داش عباس بازنشسته شد. آبجی مهناز نیست . پیمان عزیز هم بازنشسته شد. آقا مهدی هم قبلنا بود!! البته بچه های گل دیگه هستن.... خواستم قبل سال 93، از دوستای گلم یادی کرده باشم هر جا هستن شاد و پیروز باشن.... یادش بخیر مهناز خانوم شیطونی میکرد. آقا کوروش مثلا داداشش بود. میگفت دعوا کنه. ههشکلک میذاشت و ازمون میخواست داستان بسازیم براش.... سفره هفت سین برقی گذاشت!! به به آقا عادل گل آره یادش بخیر داداش کورش میمومد حقمو میگرفت از شماها:ws28: حالا چرا یادش بخیر الان دوباره یه داستان میگم اسفند پارسال تداعی بشه خب بیاین بگین اینجا چه خبره؟؟؟؟:hapydancsmil: ------------------------------------------------------------- سالی که گذشت.... --->M.A .... > م ب .....> A.H ....> S.B ....> M.P ------> K.H ....> A ....> M دوستان دیگه شانس آوردن که شکلکی براشون پیدا نکردم یکی بود یکی نبود.. ....... : :hapydancsmil: ---->> -------------------- : :w66: ---->> --------------------------- : ----------------- : ------------------------------ : ---------------------------------- : ... ---------------------------------- : ---------------------------------- خب بیاین بگین سال 92 چه ماجراهایی داشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده