مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ بازم که کسی نیست اینجا بیاییذ دیگه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ ایــــــــــــــــ لوزگاله پست................غزه دالممممممممممممممم غـــــــــــــــــــزه دلوخ دوفتم سودک هرگز غزه نداله 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ ایــــــــــــــــ لوزگاله پست................غزه دالممممممممممممممم غـــــــــــــــــــزه دلوخ دوفتم سودک هرگز غزه نداله 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ التماس دعا دوسو موسو ها........... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ التماس دعا دوسو موسو ها........... ایشالله به اون چیزی که میخوای میرسی کی میای دوباره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ التماس دعا دوسو موسو ها........... سودی هستی که خب وقتی میای پروفتو باز کن من مجبور نشم اینجوری صدات کنم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ازت نلاحنم با من دوبت نتون لفتن 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ازت نلاحنم با من دوبت نتون لفتن سودی جون مجبورم اینجا جواب بدم پروفت بسته س ولی من اصلا منظورم حرف تو نبود که!!!!!! من حرفایی که شنیده بودم قبلا رو گفتم از من ناراحت نباش عزیزم خداشاهده حرفی بود که مدتها میخواستم بپرسم موقعیتش نبود اینجا که از این حرفا نداره فدات شم یه محیطی که دوستای به این خوبی دور هم جمعن باید خیلی راحت تر از این حرفا باشه آشتی باش دیگه دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه:aghosh: تو آبجی کوچیکه خودمی:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ هردفعه به من بدو بیراه میگن آ[ه اصن از محیط اینژا دیده خوچم نمیات همشون بد میباشند من تورا دوز میدالم نانا بوسه بوسه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ هردفعه به من بدو بیراه میگن آ[هاصن از محیط اینژا دیده خوچم نمیات همشون بد میباشند من تورا دوز میدالم نانا بوسه بوسه ناراحت نباش دیگه عزیزم همون سودی پرانرژی قبلا باش:hapydancsmil: میبینم کنکورتون یه هفته افتاده عقب حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ دیده انلجی ندالم نانا دیده من سودک بلا ملا نمیباشم آره خیلی خوب شد......... دیگه مطمئن شدم رتبم خوب میشه........ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ دیده انلجی ندالم نانادیده من سودک بلا ملا نمیباشم آره خیلی خوب شد......... دیگه مطمئن شدم رتبم خوب میشه........ ایشالله که حتــــــــــــــما بهتریت رتبه رو میاری:hapydancsmil::hapydancsmil: بازم میای میشی همون سودی خودمون:hapydancsmil: برای ماهم دعا کن کنکورمون یکی دوماهی بیافته عقب تا برسیم بخونیم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ اینجام که داره خاک میخوره امتحانات ارشدم که تموم شد بیایید دیگه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:عجب روزیه امروز:hapydancsmil: مهندسین محترم برق روزتون مبارک " برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت" :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ کسی تو پاتوق نیست:ws38: من هستم اگه بچه ها هم بیان چه حوب میشه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ آقا عیدی به کاربرا چن امتیاز میدی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ آقا عیدی به کاربرا چن امتیاز میدی اقا بستگی داره داداش چقد فعال باشن ولی عیدی در نظر دارم بدم حتما این کارو میکنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اقا بستگی داره داداش چقد فعال باشن ولی عیدی در نظر دارم بدم حتما این کارو میکنم اگه دادی یه 2 3 هزارتایی بده 100تا چیه آخه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اگه دادی یه 2 3 هزارتایی بده 100تا چیه آخه اقا مگه میخواید محمد سکته بزنه خدایی نکرده راستی کی میری سربازی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده