masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ پس وقتی من امدم باید برای منم درست کنیا چشم حتما دایی.. مثل این نمیشه ولی خوشمزه میشه. هورااااااااااااااااااااااا کی میای؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ دایی جون وقت بسیاره میایم حالا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ دلم مثل دلت خونه شقایق چشام دریای بارونه شقایق مثل مردن میمونه دل بریدن ولی دل بستن آسونه شقایق شقایق درد من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست کسی خشکیده خون من رو دستاش که حتی یک نفس از من جدا نیست شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق اینجا من خیلی غریبم آخه اینجا کسی عاشق نمیشه عزای عشق غصش جنس کوه دل ویرون من از جنس شیشه شقایق آخرین عاشق تو بودی تو مردی و پس از تو عاشقی مرد تو رو آخر سراب و عشق و حسرت ته گل خونه های بی کسی برد شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق دویدیمو دویدیمو دویدیم به شبهای پر از قصه رسیدیم گره زد سرنوشتامونو تقدیر ولی ما عاقبت از هم بریدیم شقایق جای تو دشت خدا بود نه تو گلدون نه توی قصه ها بود حالا از تو فقط این مونده باقی که سالار تموم عاشقایی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ وقتی که گل در نمیاد سواری اینور نمیاد کوه و بیا بون چی چیه وقتی که بارون نمیاد ابر زمستون نمیاد این همه ناودن چی چیه سقوط من در خودمه سقوط ما مثل منه مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه دشمنیا مصیبته سقوط ما مصیبته مرگ صدا مصیبته مصیبته حقیقته حقیقته حقیقته کسی حرف منو انگار نمی فهمه مرده زنده ، خواب و بیدار ، نمی فهمه کسی تنهایی رو از من نمی دزده درد ما رو در و دیوار نمی فهمه واسه ی تنهایی خودم دلم میسوزه قلب امروزی من خالیتر از دیروزه شهر تو ، شهر فرنگ آدماش ترمه قبا شهر من ، شهر دعا همه گنبداش طلا تن تو مثل تبر تن من ریشه ی سخت طپش عکس یه قلب مونده اما رو درخت بوی گندم مال من هر چی که دارم مال تو یه وجب خاک مال من هر چی میکارم مال تو کوهو میذارم رو دوشم رخت هر جنگو می پوشم موجو از دریا میگیرم شیره ی سنگو میدوشم میارم ماهو تو خونه میگیرم با دو نشونه همه ی خاک زمینو می شمرم دونه به دونه اگه چشمات بگن آره هیچکدوم کاری نداره دنیا رو کولم میگیرم روزی صد دفعه میمیرم می کنم ستاره ها رو جلوی چشات میگیرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرمت زمینه یه قشنگ نازنینه تو اگه میخوای نذارم هیچ کسی تو رو ببینه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ مهنـــــــــــــــــــاز به سلامتیــــــــــــــــ مهناز عسیسم که عاشخـــــــــــــــشم [h=1][/h] 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ سلاااااااااام خاله سودک بلاااااا 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ مهنـــــــــــــــــــاز به سلامتیــــــــــــــــ مهناز عسیسم که عاشخـــــــــــــــشم سلاااااااااااام عزیـــــــــــــــزم:hapydancsmil: خوبی؟ سلامتی؟ عکسشووووووووووووووووو.... چقدر باحال وایسادی:hapydancsmil: بی کلام داری میگی بیا منو بخور 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ سلاااااااااااام عزیـــــــــــــــزم:hapydancsmil: خوبی؟ سلامتی؟ عکسشووووووووووووووووو.... چقدر باحال وایسادی:hapydancsmil: بی کلام داری میگی بیا منو بخور لفتن میشه منو نخولی؟ اوخه من دونا دالم دونا منو بوخولی دیده سودک ندالین دیده شیطونی نوموتونم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ چرا انقدر بچه های مهندسی برق.. اقا عباس/ اقای بهره مند دایی گرامی من عزیز من/ و مهناز جون انقدر مهربون و خوبن.. چون من دوستشونم نه اینجاش شوخی بود. ولی واقعا خیلی مهربونید و دوست داشتنی. 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ لفتن میشه منو نخولی؟اوخه من دونا دالم دونا منو بوخولی دیده سودک ندالین دیده شیطونی نوموتونم باشه ایتجوری نشین دلم کبااااااااااااااب شد:sad0: قول میدم نخورمت بجاش گازت بگیرم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ چرا انقدر بچه های مهندسی برق.. اقا عباس/ اقای بهره مند دایی گرامی من عزیز من/ و مهناز جون انقدر مهربون و خوبن.. چون من دوستشونم نه اینجاش شوخی بود. ولی واقعا خیلی مهربونید و دوست داشتنی. بر منکرش لعنت 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ بر منکرش لعنت شماعزیزی. ولی واقعا شوخی کردم. 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ شماعزیزی. ولی واقعا شوخی کردم. دهه شوخی چیه؟؟ ولی من جدی گفتم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ دهه شوخی چیه؟؟ ولی من جدی گفتم شماعزیزی.. لطف داری مهناز جون.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ منبرم. فعلا شب بخیر... دایی جون دوستت دارم. داییم نیومده سلام منو به داییم برسونید. مهناز جون منم برم. عزیزم شب بخیر . خوشحال شدم. بازم میگم بچه های برق خیلی ارامش دارید و مهربونید به خدا راست میگم. از داییم بپرسید من الکی حرف نمیزنم.... دمتون خیلی گرم. همیشه سالم و سلامت باشید برای منم دعا کنید.بوس بای. 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ تقدیم به همه مهندسین (برق فقط) شبت خوش عزیزم:love070: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده