pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ بازم که کسی نیست که خواب اند ملت 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خواب اند ملت تازه سر شبه داداش راستی سلام داش امید 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ آغا سلاملیکم جمیعا همینجوری خیلی کریم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ آغا سلاملیکم جمیعا همینجوریخیلی کریم سلااااااام عزیزم:hapydancsmil: خوبی؟؟؟؟؟؟؟ چرا هروقت من نیستم میای؟؟؟ وقت اومدنتو بگو که تاپیکی پستی چیزی جلوی پات قربونی کنیم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ بازم که اینجا کسی نیست که بیاید دور هم باشیم بگیم بخندیم شاد باشیم یا بگیریم یاد بدیم بدویید بیاید دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ سلام برو بچ این قطعه اسم چیه ه روی اون نوشته ztb455e 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ سلام بر مهندسان برق.... اقا اینجا برقمو نگیره. برق مرق که ندارید..یه نسکافه لطفا برای پذیرایی از من بیارید سریع.....هی من مهمون مآآآآآآآ دایی من کجاست؟ عزیز من کجاست؟ دالی دایی اودم نبودیآآآآآ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ سلام برو بچ این قطعه اسم چیه ه روی اون نوشته ztb455e کریستال 455 هست [h=3]Quick Details[/h] [TABLE=class: dbtable] [TR] [TD=class: name] Frequency: [/TD] [TD=class: value]455 KHz[/TD] [TD=class: name] Series: [/TD] [TD=class: value]ZTB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: name] Termination Style: [/TD] [TD=class: value]Through Hole[/TD] [TD=class: name] Operating Temperature Range: [/TD] [TD=class: value]- 20 C to + 80 C[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: name] Dimensions: [/TD] [TD=class: value]7 mm W x 5 mm L x 9 mm H[/TD] [TD=class: name] Packaging: [/TD] [TD=class: value]Bulk[/TD] [TD=class: name] [/TD] [TD=class: value] [/TD] [/TR] [/TABLE] [h=3]Description[/h] Tolerance: Operating Temperature Range: - 20 C to + 80 C Termination Style: Through Hole Packaging: Bulk Series: ZTB Dimensions: 7 mm W x 5 mm L x 9 mm H Frequency: 455 KHz Parameters: [TABLE] [TR] [TD]Technical/Catalog Information[/TD] [TD]ZTB455E[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vendor[/TD] [TD]ECS Inc[/TD] [/TR] [TR] [TD]Category[/TD] [TD]Crystals and Oscillators [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Frequency[/TD] [TD]455kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Package / Case[/TD] [TD]Radial[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Features[/TD] [TD]without Capacitor[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Packaging[/TD] [TD]Bulk[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Type[/TD] [TD]Ceramic[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lead Free Status[/TD] [TD]Lead Free[/TD] [/TR] [TR] [TD]RoHS Status[/TD] [TD]RoHS Compliant[/TD] [/TR] [TR] [TD]Other Names[/TD] [TD] ZTB455E ZTB455E X921 ND X921ND X921 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ کریستال 455 هست Quick Details [TABLE=class: dbtable] [TR] [TD=class: name] Frequency: [/TD] [TD=class: value]455 KHz[/TD] [TD=class: name] Series: [/TD] [TD=class: value]ZTB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: name] Termination Style: [/TD] [TD=class: value]Through Hole[/TD] [TD=class: name] Operating Temperature Range: [/TD] [TD=class: value]- 20 C to + 80 C[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: name] Dimensions: [/TD] [TD=class: value]7 mm W x 5 mm L x 9 mm H[/TD] [TD=class: name] Packaging: [/TD] [TD=class: value]Bulk[/TD] [TD=class: name] [/TD] [TD=class: value][/TD] [/TR] [/TABLE] Description Tolerance: Operating Temperature Range: - 20 C to + 80 C Termination Style: Through Hole Packaging: Bulk Series: ZTB Dimensions: 7 mm W x 5 mm L x 9 mm H Frequency: 455 KHz Parameters: [TABLE] [TR] [TD]Technical/Catalog Information[/TD] [TD]ZTB455E[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vendor[/TD] [TD]ECS Inc[/TD] [/TR] [TR] [TD]Category[/TD] [TD]Crystals and Oscillators[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Frequency[/TD] [TD]455kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Package / Case[/TD] [TD]Radial[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Features[/TD] [TD]without Capacitor[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Packaging[/TD] [TD]Bulk[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Type[/TD] [TD]Ceramic[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lead Free Status[/TD] [TD]Lead Free[/TD] [/TR] [TR] [TD]RoHS Status[/TD] [TD]RoHS Compliant[/TD] [/TR] [TR] [TD]Other Names[/TD] [TD] ZTB455E ZTB455E X921 ND X921ND X921[/TD] [/TR] [/TABLE] به به اقا مجید مممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن:hapydancsmil: یعنی برم م م بازار بگم کریستال میخوام م م 2 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ تو بازار به ***** هم معروفه اما در واقع همون کریستال 455کیلو هست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ سلام بر مهندسان برق....اقا اینجا برقمو نگیره. برق مرق که ندارید..یه نسکافه لطفا برای پذیرایی از من بیارید سریع.....هی من مهمون مآآآآآآآ دایی من کجاست؟ عزیز من کجاست؟ دالی دایی اودم نبودیآآآآآ چرا برای من نسکافه نیاوردید.. شما چرا مهمان نواز نیستید؟ چرااااااااااااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ به به اقا مجید مممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن:hapydancsmil: یعنی برم م م بازار بگم کریستال میخوام م م دقیقا اگه بگید کریستال میخوام بهتون میدن داش امید 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ چرا برای من نسکافه نیاوردید.. شما چرا مهمان نواز نیستید؟چرااااااااااااااااااا؟ نسکافه برات بده به خاطر همین بهت ندادیم اتفاقا برقیها معروفند به مهمان نوازی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ نسکافه برات بده به خاطر همین بهت ندادیم اتفاقا برقیها معروفند به مهمان نوازی خوب من شیرکاکائو میخوام............... الهی بمیرم برای این برقیااااااا:-)))) 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ خوب من شیرکاکائو میخوام...............الهی بمیرم برای این برقیااااااا:-)))) چشم براتون میارن همینچا میل می گنید یا میبرید منزل 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ چشم براتون میارن همینچا میل می گنید یا میبرید منزل همینجا 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ همینجاشیر کاکائو تموم شده بود برتون شکلات گلاسه اوردم بفرمایید نوش جان 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ شیر کاکائو تموم شده بود برتون شکلات گلاسه اوردم بفرمایید نوش جان وای دایی مرسیییییییییییییییییییییییی من دلم خواست من واقعیشو میخواااااااااااام. الان میرم برای خودم درست میکنم.. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ وای دایی مرسییییییییییییییییییییییییمن دلم خواست من واقعیشو میخواااااااااااام. الان میرم برای خودم درست میکنم.. پس وقتی من امدم باید برای منم درست کنیا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده