مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ خب معلومه دیگه. اول عباس باز کرد. بعدش تو باز کردی. بعدش دوباره عباس باز کرد و اگه من نبودم کماکان تو این چرخه گیر میفتادید بله. توکه چشمات خیلی قشنگه دیگه بدتر. همین الان با این جمله نوشابه که چه عرض کنم، یه هایپ براش باز کردی مهدی آقا واقعا همینطور شده ها اگه نبودی الان کار به ویسکی کشیده میشد 3 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ واقعا همینطور شده ها اگه نبودی الان کار به ویسکی کشیده میشد والا. میبینی چه تارف تیکه پاره میکنن بعدش تو روز روشن انکار میکنن ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ والا. میبینی چه تارف تیکه پاره میکنن بعدش تو روز روشن انکار میکنن ؟؟؟ بله جالب اینجاست که جفتشون نیستند نمیدونم کجا رفتن مشکوک میزنند 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ :ws28: عاغا این چه وضعشه ؟؟ تو روز روشن پشت ملت میدوزین و می بافید ؟؟ دهه شصتی من که برات نوشابه زدم زمین دیگه چیکار کنم ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ :ws28: عاغا این چه وضعشه ؟؟ تو روز روشن پشت ملت میدوزین و می بافید ؟؟ دهه شصتی من که برات نوشابه زدم زمین دیگه چیکار کنم ؟؟ روی صحبتم با مهدی آقا بود که انکار میکنه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ پس وایسا خودش بیاد جواب بده ولی نوشابه ای در کار نبود ... ما حقیقتا کوچیک داش مهدی هستیم 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ بله شما و عباس نههههههههههههههههههههههههههههه نمیدانستیم نگووووووووووو میگویم تا بدانید خب معلومه دیگه. اول عباس باز کرد. بعدش تو باز کردی. بعدش دوباره عباس باز کرد و اگه من نبودم کماکان تو این چرخه گیر میفتادید بله. توکه چشمات خیلی قشنگه دیگه بدتر. همین الان با این جمله نوشابه که چه عرض کنم، یه هایپ براش باز کردی مهدی آقا میگم نوشابه نبود بگو خب وگرنه یه نوشابه ای برات باز میکنم که یه وجب گاز روش باشه هاااااااا:evilsmile: پس وایسا خودش بیاد جواب بده ولی نوشابه ای در کار نبود ... ما حقیقتا کوچیک داش مهدی هستیم آقایی سیگارتم داش عباس ، بکش فنات شم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ میگویم تا بدانید میگم نوشابه نبود بگو خب وگرنه یه نوشابه ای برات باز میکنم که یه وجب گاز روش باشه هاااااااا:evilsmile: آقایی سیگارتم داش عباس ، بکش فنات شم اقا نوشابه نمیخواید اونوقت این سگار از چه نوعیه میشه مارکشو بگید 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ میگویم تا بدانید میگم نوشابه نبود بگو خب وگرنه یه نوشابه ای برات باز میکنم که یه وجب گاز روش باشه هاااااااا:evilsmile: آقایی سیگارتم داش عباس ، بکش فنات شم داش مهدی باد لاستیکتم، پنچر کن هوا شم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ داش مهدی باد لاستیکتم، پنچر کن هوا شم اقا داره وضع خراب میشه من فرار کنم چون میدونم نوشابه بعدی منو میگیره میگید مجید بهره مند تم بجات میرم روی صندلی سرخ داغ 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ اقا نوشابه نمیخواید اونوقت این سگار از چه نوعیه میشه مارکشو بگید مارک رفاقت:shad: راستی ، پوست موز زیر پاتم ، حال میکنم اگه افتخار بدی پاتو بذاری روم داش مهدی باد لاستیکتم، پنچر کن هوا شم بند کفشتم رفیق گره بزن خفه شم:icon_pf (17): 5 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ مارک رفاقت[/size]:shad: راستی ، پوست موز زیر پاتم ، حال میکنم اگه افتخار بدی پاتو بذاری روم بند کفشتم رفیق گره بزن خفه شم:icon_pf (17): اوووووووووووووووووووف بابا بیخیال شید دیگه :icon_razz: کار از نوشابه گذشت، همونجوری که مجید آقا گفت دیگه کم کم دارید واسه هم نوشیدنی الکلی باز میکنید 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا یکی خلاصه بگه 6 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا یکی خلاصه بگه خبری نیست که. فقط تو مهمونی تعداد زیادی نوشابه اضافه اومده بود که عباس آوردشون و با مهدی یکی یکی نوبتی زدن زمین به مام چیزی نرسید. البته ظاهرا این قضیه هنوز سر دراز خواهد داشت 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ خبری نیست که. فقط تو مهمونی تعداد زیادی نوشابه اضافه اومده بود که عباس آوردشون و با مهدی یکی یکی نوبتی زدن زمین به مام چیزی نرسید. البته ظاهرا این قضیه هنوز سر دراز خواهد داشت زدن زمین ملت چی میزنن زمین ن ن برقی ها چی !!! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ سلام این سوال رو یکی از دوستان ازم پرسیده اگر دوستان می دونن ممنون میشم راهنمایی کنید * برای 3موتور مدارفرمانی طراحی کنید که به شرط روشن شدن موتور اول، موتور دوم روشن شود و با روشن کردن موتور دوم موتور اول خاموش شود و با شرط روشن بودن موتور دوم بتوان موتور سوم را روشن کرد و با روشن کردن موتور سوم موتور دوم نیز خواموش شود! 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام این سوال رو یکی از دوستان ازم پرسیده اگر دوستان می دونن ممنون میشم راهنمایی کنید * برای 3موتور مدارفرمانی طراحی کنید که به شرط روشن شدن موتور اول، موتور دوم روشن شود و با روشن کردن موتور دوم موتور اول خاموش شود و با شرط روشن بودن موتور دوم بتوان موتور سوم را روشن کرد و با روشن کردن موتور سوم موتور دوم نیز خواموش شود! اگه دیرت نشه فردا میزارم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام این سوال رو یکی از دوستان ازم پرسیده اگر دوستان می دونن ممنون میشم راهنمایی کنید * برای 3موتور مدارفرمانی طراحی کنید که به شرط روشن شدن موتور اول، موتور دوم روشن شود و با روشن کردن موتور دوم موتور اول خاموش شود و با شرط روشن بودن موتور دوم بتوان موتور سوم را روشن کرد و با روشن کردن موتور سوم موتور دوم نیز خواموش شود! #8 تو این پست به صورت اتوماتیکشه #26 این پستم به صورت دستیه...فقط شرمنده بد خط کشیدم هر دو پست تو این تاپیک هستش [h=1]مدار فرمان چیست؟[/h] اگه سوالیم داشتی همونجا بپرس... 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ #8تو این پست به صورت اتوماتیکشه #26 این پستم به صورت دستیه...فقط شرمنده بد خط کشیدم هر دو پست تو این تاپیک هستش مدار فرمان چیست؟ اگه سوالیم داشتی همونجا بپرس... مرسی 5 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مهندسی برق - الکترونیک خوندم تازه واردم اینجا زیاد نمیدونم چطوری میشه اینجا فعالیت کرد دروغ نگم خیلی کارا رو هم بلد نیستم اینجا انجام بدم میشه بهم کمک کنین؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده