mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام داش مهدی خوش اومدی رفیق اینجا خونه خودته ... صاحب اختیاری ولی هرگز نشه فراموش.... شبا وقت خوابیدن لامپا خاموش سلااااااااام آقا عباس گل:flowerysmile: مرسیییییییییی:w72: میخوامت رفیق، عزیزی:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلااااااااام آقا عباس گل:flowerysmile:مرسیییییییییی:w72: میخوامت رفیق، عزیزی:icon_pf (17): ما بیشتر میخوایم شما رو داش مهدی 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ ما بیشتر میخوایم شما رو داش مهدی :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام چه تعارفی تیکه پاره میکنید اینجا یه نوشابه هم واسه من باز کنید 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ منم نوشابه میخوام نوشابه اقا نوشابه من چی شد 3 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ این عباس و مهدی همه نوشابه هارو واسه همدیگه زدن زمین تموم شد رفت پی کارش 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ این عباس و مهدی همه نوشابه هارو واسه همدیگه زدن زمین تموم شد رفت پی کارش مگه میشه عباس برام نوشابه میخره نه عباس جان میخری دیگه 3 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ مگه میشه عباس برام نوشابه میخره نه عباس جان میخری دیگه نه بابا به دلت صابون نزن آدم واسه مهمون فقط نوشابه باز میکنه. شما که اینجا مهمون نیستی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااااااااااااااام دوسو موسو ها 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااااااااااااااام دوسو موسو ها خب تو که پروفت بستس چرا واسه ملت پیام میزاری ؟؟ به به جناب سودی خانم خیلی خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ خب تو که پروفت بستس چرا واسه ملت پیام میزاری ؟؟ به به جناب سودی خانم خیلی خوش اومدی جناف تویی من سل کال بانو سودک بلا میباشم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ :aghosh: سلام چه تعارفی تیکه پاره میکنید اینجا یه نوشابه هم واسه من باز کنید یه نوشابه هم میزنیم به عشق همه دهه شصتیای گل منم نوشابه میخوام نوشابه اقا نوشابه من چی شد مجید جون شما میزبانی عزیزم این عباس و مهدی همه نوشابه هارو واسه همدیگه زدن زمین تموم شد رفت پی کارش از کجا فهمیدی ؟؟ مگه میشه عباس برام نوشابه میخره نه عباس جان میخری دیگه بله که میخرم .. ما مخلص همه برقیای باحال هستیم نه بابا به دلت صابون نزن آدم واسه مهمون فقط نوشابه باز میکنه. شما که اینجا مهمون نیستی ناقلا زرنگیاااا 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام چه تعارفی تیکه پاره میکنید اینجا یه نوشابه هم واسه من باز کنید :w127: 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ چی شده ؟؟ کیا نوشابه برا هم وا کردن؟! چرا به ما ندادن؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ کیا نوشابه برا هم وا کردن؟!چرا به ما ندادن؟:vahidrk: مهدی خوان، این نوشابه ها مادی نیستن که بگیری بری بالا حالشو ببری اینا معنوین. کسی نمیخوره، فقط درشو باز میکنن. فعمیتی حالا ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ کیا نوشابه برا هم وا کردن؟!چرا به ما ندادن؟:vahidrk: مهدی با عباس نوشابه باز میکنند فعلا خودتون نوشابه هارو خوردین به ما ندادین 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ مهدی خوان، این نوشابه ها مادی نیستن که بگیری بری بالا حالشو ببری اینا معنوین. کسی نمیخوره، فقط درشو باز میکنن. فعمیتی حالا ؟؟ نچ، ینی کیا میتونن باشن؟!:w127: مهدی با عباس نوشابه باز میکنندفعلا خودتون نوشابه هارو خوردین به ما ندادین من ؟!:(2310): آیا میدانید تعداد نفراتی که من بهشون گفتم میخوامت از تعداد انگشتان یک دست کمتر است آیا؟ :w155: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ نچ، ینی کیا میتونن باشن؟!:w127: من ؟!:(2310): آیا میدانید تعداد نفراتی که من بهشون گفتم میخوامت از تعداد انگشتان یک دست کمتر است آیا؟ :w155: بله شما و عباس نههههههههههههههههههههههههههههه نمیدانستیم نگووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ نچ، ینی کیا میتونن باشن؟!:w127: من ؟!:(2310): آیا میدانید تعداد نفراتی که من بهشون گفتم میخوامت از تعداد انگشتان یک دست کمتر است آیا؟ :w155: خب معلومه دیگه. اول عباس باز کرد. بعدش تو باز کردی. بعدش دوباره عباس باز کرد و اگه من نبودم کماکان تو این چرخه گیر میفتادید بله. توکه چشمات خیلی قشنگه دیگه بدتر. همین الان با این جمله نوشابه که چه عرض کنم، یه هایپ براش باز کردی مهدی آقا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده