mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ من کرتم بودم بودم مهم نی اینکه الان چی هستی مهمه تاج سری من اصن خرتم سلووووووووووم ناه ناه بلااااااااااااااااا تپل؟ نه بابا روزی سه ساعت ورزش میکنم 10کیلویی هم کم شدم خب پس خوش تیپ شدی اول این سوال منو جواب بده تا برسیم به سوالای دیگه تو چرا بروفتو بستی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ نابودم کردی اصن سوده شما سالار و سروری 3 سااااعتتتتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه منظورم اینه سه ساعت از طول شبانه روز به ورزشو قبل و بعدش اختصاصی داده میشه خوووووووووووووب عاششششقتونم دوستون دارم مهندس کرتم خیلی زیاد بهت مدیون خیلی کمکم کردی باشد جبران کنیم من دیگه برم که دیگه وقت درس خوندنه دعا سر نمازاتون واسه ســـــــــــــــــــــــــودک بلا هرگز نشه فراموش... وگلنه موخولمتون بدروووووووووووووود دوستون دارم زیاااااااااااااااااااد 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ خب پس خوش تیپ شدی اول این سوال منو جواب بده تا برسیم به سوالای دیگه تو چرا بروفتو بستی؟ خواستم بگم ماهم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآره 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ نه منظورم اینه سه ساعت از طول شبانه روز به ورزشو قبل و بعدش اختصاصی داده میشهخوووووووووووووب عاششششقتونم دوستون دارم مهندس کرتم خیلی زیاد بهت مدیون خیلی کمکم کردی باشد جبران کنیم من دیگه برم که دیگه وقت درس خوندنه دعا سر نمازاتون واسه ســـــــــــــــــــــــــودک بلا هرگز نشه فراموش... وگلنه موخولمتون بدروووووووووووووود دوستون دارم زیاااااااااااااااااااد خواستم بگم ماهم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآره باشه عزیزم برو به درسات برس خوب خوب درس بخون ما هم حتما برات دعا میکنیم:w16: حتما اون چیزی که میخوای میاری اینو بهت قول میدم:hapydancsmil: سال دیگه همینجا قبولی توی دانشگاه مورد علاقه تو تبریک میگیم:hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ بیکار نشینیم :ws3::ws3: صد دانه مهناز دسته به دسته با نظم و ترتيب يک جا نشسته هر مهنازی هست خوش رنگ و رخشان گیت و امیتر در سينه آن خازن ها را پيچيده با هم در پوششي نرم پروردگارم هم بایاس است هم معکوس است اشباع و زیبا ا نامش مهناز است 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ بیکار نشینیم :ws3::ws3: صد دانه مهناز دسته به دسته با نظم و ترتيب يک جا نشسته هر مهنازی هست خوش رنگ و رخشان گیت و امیتر در سينه آن خازن ها را پيچيده با هم در پوششي نرم پروردگارم هم بایاس است هم معکوس است اشباع و زیبا ا نامش مهناز است مردم چه باحالن بیکار که میشن شاعر میشن فقط کمی قافیه هاش کم بود!! کمی برق گرفته بودش:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ مردم چه باحالن بیکار که میشن شاعر میشن فقط کمی قافیه هاش کم بود!! کمی برق گرفته بودش:ws28: تو دو مصرع آخر هر چي زحمت كشيده بود واسه شعر به هدر داد با اون قافيش :ws28: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ تو دو مصرع آخر هر چي زحمت كشيده بود واسه شعر به هدر داد با اون قافيش :ws28: با این که ه ه از ادبیات بدم میاد اما یادم میاد میگفت ت ت قافیه ینی حرف اخر هر بیت با حرف اخر بیت بعدی یکی باشه ه ه همش رعایت شده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ مجید جان مبارکه عنوان جدیدت ت :hapydancsmil::hapydancsmil: اون پروفت هم باز کن مدیر جان:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ با این که ه ه از ادبیات بدم میاد اما یادم میاد میگفت ت ت قافیه ینی حرف اخر هر بیت با حرف اخر بیت بعدی یکی باشه ه ه همش رعایت شده اونی که تو رعایت کردی ردیفه نه قافیه الان قافیه بیت آخرت معکوس و مهنازه که هیچ ربطی به هم ندارن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ اونی که تو رعایت کردی ردیفه نه قافیه الان قافیه بیت آخرت معکوس و مهنازه که هیچ ربطی به هم ندارن اکتفاقا رابطه مستقیمی دارن مهناز همون معکوس است ت ت ت ت ت ت ت ت ت 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ اکتفاقا رابطه مستقیمی دارن مهناز همون معکوس است ت ت ت ت ت ت ت ت ت خب از اون لحاظ اگه رابطه درست باشه پس ردیف شعرتم ردیفه حالا من معکوس چی هستم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ مجید جان مبارکه عنوان جدیدت ت :hapydancsmil::hapydancsmil: اون پروفت هم باز کن مدیر جان:vahidrk: سلامت باشین چشم باز میکنم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ سلامت باشین چشم باز میکنم برا دوستان نع برا عموم باز باشه مدیر روابط عمومی نباید پروفش بسته باشه ه ه ه یه کاربر جدید میاد یه وقت نیازززززززززززز به راهنمایی ای چیزی داشته باشه اول سراغ مدیر ها میره برا همین مدیر نباید پروفش به هر نحوه ای بسته باشه البته این نظر منه 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ وسط یه عالمه کار این تحلیل برام شده قوز بالای قوز اگر لطف کنید و تحلیل دی سی و ای سی رو برام انجام بدید یک دنیا ممنون میشمممم برای امشب می خوام 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ من حدود ده ماهه که الکترونیک نخوندم، به خاطر همین مطمئن نیستم درست باشه یا نه، چون عجله داشتین نوشتم مقدار بتا رو 52 گرفتم که رند بشه و مقدار hie رو هم خودتون جاگذاری کنید 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ من حدود ده ماهه که الکترونیک نخوندم، به خاطر همین مطمئن نیستم درست باشه یا نه، چون عجله داشتین نوشتم مقدار بتا رو 52 گرفتم که رند بشه و مقدار hie رو هم خودتون جاگذاری کنید یک دنیا ممنون :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ وسط یه عالمه کار این تحلیل برام شده قوز بالای قوز اگر لطف کنید و تحلیل دی سی و ای سی رو برام انجام بدید یک دنیا ممنون میشمممم برای امشب می خوام مژگان جان این مدارت الان فکر کنم مشکل داره چون توی ناحیه فعال نیست نمیتونه تقویت کنه هااا توی ناحیه اشباعه!!! فکر کنم سوالتو اشتباه نوشتی!! اول باید اون مقاومت متغییری که پایین گذاشتی رو تنظیم کنی که مدارت نقطه کار درستی پیدا کنه و مدارت توی ناحیه فعال قرار بگیره بعد از روابطی که عباس آقا نوشته ستفاده کنی!!! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ مژگان جان این مدارت الان فکر کنم مشکل داره چون توی ناحیه فعال نیست نمیتونه تقویت کنه هااا توی ناحیه اشباعه!!! فکر کنم سوالتو اشتباه نوشتی!! اول باید اون مقاومت متغییری که پایین گذاشتی رو تنظیم کنی که مدارت نقطه کار درستی پیدا کنه و مدارت توی ناحیه فعال قرار بگیره بعد از روابطی که عباس آقا نوشته ستفاده کنی!!! درسته، من کلا یادم رفت چک کنم ببینم ولتاژ کلکتور امیتر چقدر میشه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ مژگان جان این مدارت الان فکر کنم مشکل داره چون توی ناحیه فعال نیست نمیتونه تقویت کنه هااا توی ناحیه اشباعه!!! فکر کنم سوالتو اشتباه نوشتی!! اول باید اون مقاومت متغییری که پایین گذاشتی رو تنظیم کنی که مدارت نقطه کار درستی پیدا کنه و مدارت توی ناحیه فعال قرار بگیره بعد از روابطی که عباس آقا نوشته ستفاده کنی!!! ممنونم من هفته پش سر کلاس نبودم این عکس رو دوستم میل کرد آز الک 3 من نمی دونم چه ربطی به اینا داره!!!! همین قدر که چکش کردید ممنونم لطف کردید دوستان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده