Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ من در نرفتم ولی حاضرم هر گونه تنبیه را قبول کنم من خودم فقط یک بار سرم کلاه رفت و گول خوردم و یک زن گرفتم من حاضرم توی انجمن یک همچین حرکتی انجام بشه و مجردهارو متاعل کنم چه جالب، البته وقتی جالبتر میشه که بدونی من و مهناز داریم واسه همسر دومتون نقشه میکشیم مجید خوان 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ من در نرفتم ولی حاضرم هر گونه تنبیه را قبول کنم من خودم فقط یک بار سرم کلاه رفت و گول خوردم و یک زن گرفتم من حاضرم توی انجمن یک همچین حرکتی انجام بشه و مجردهارو متاعل کنم اگه جرات داری به خانومت بگو بیاد خودم این جمله تو نشونش بدم ببینم باز هوس میکنی از این کلمات استفاده کنی واقعا اگه مسئولین مملکت به اندازه تو به فکر ازدواج جوونا بودن، سن ازدواج میومد زیر 12 سال :ws28: آره واقعا 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ چه جالب، البته وقتی جالبتر میشه که بدونی من و مهناز داریم واسه همسر دومتون نقشه میکشیم مجید خوان :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): نبینم پیش یه خانوم در مود زن دوم حرف بزنیا:vahidrk: ما خانوما پشت همیماااااااااااا زن دوم یعنی چی آقا مجید همینو میخواد ولی من و تو داریم در مورد همین خانومش صوبت میکنیم که بیاد آقا مجیدو ادب کنه که پا تو کفش دیگران نکنه بذار خانومش بیاد خودم همه چیو براش توضیح میدم اونوقت میفهمه که زن دوم یعنی چی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ این روح یه زنی براش بگیرم بیاد بگه: از روح بودم پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا جن کنید نه بابا بیا جایزه هم بگیر:vahidrk: میگن به این پسرا رو ندینا من گوش ندادم باز شعر گفت باز مهناز روفوزه با صفر های فراوان مي رود به بام خانه يادم آرد روز اول گردشی در کل تالار خوب و شیرین توي تالار های اینجا كودكي ده ساله بودش شاد و خرم خیلی شیطون چست و چابك و پست کلفت مي دويدش سمت قدرت مي پريدش از رو خازن دور ميگشتم ز رشته اش مي شنيدم از پیمان داستان هاي نهاني از لب عباس و مجید رازهاي مشروطی رو بس گوارا بود آن صفر وه چه زيبا بود آن صفر 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ اگه جرات داری به خانومت بگو بیاد خودم این جمله تو نشونش بدم ببینم باز هوس میکنی از این کلمات استفاده کنی :whistle::icon_pf (34): آره واقعا خوب قراره من بشم یکی از سران :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):نبینم پیش یه خانوم در مود زن دوم حرف بزنیا:vahidrk: ما خانوما پشت همیماااااااااااا زن دوم یعنی چی آقا مجید همینو میخواد ولی من و تو داریم در مورد همین خانومش صوبت میکنیم که بیاد آقا مجیدو ادب کنه که پا تو کفش دیگران نکنه بذار خانومش بیاد خودم همه چیو براش توضیح میدم اونوقت میفهمه که زن دوم یعنی چی:ws28: من که دیگه گول نمی خورم من که از زنم نمیترسم (عین سگ میترسم) چه جالب، البته وقتی جالبتر میشه که بدونی من و مهناز داریم واسه همسر دومتون نقشه میکشیم مجید خوان :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ باز شعر گفت باز مهناز روفوزه با صفر های فراوان مي رود به بام خانه يادم آرد روز اول گردشی در کل تالار خوب و شیرین توي تالار های اینجا كودكي ده ساله بودش شاد و خرم خیلی شیطون چست و چابك و پست کلفت مي دويدش سمت قدرت مي پريدش از رو خازن دور ميگشتم ز رشته اش مي شنيدم از پیمان داستان هاي نهاني از لب عباس و مجید رازهاي مشروطی رو بس گوارا بود آن صفر وه چه زيبا بود آن صفر :ws28::ws28: رازهاي مشروطی رو بس گوارا بود آن صفر وه چه زيبا بود آن صفر 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ باز شعر گفت باز مهناز روفوزه با صفر های فراوان مي رود به بام خانه يادم آرد روز اول گردشی در کل تالار خوب و شیرین توي تالار های اینجا كودكي ده ساله بودش شاد و خرم خیلی شیطون چست و چابك و پست کلفت مي دويدش سمت قدرت مي پريدش از رو خازن دور ميگشتم ز رشته اش مي شنيدم از پیمان داستان هاي نهاني از لب عباس و مجید رازهاي مشروطی رو بس گوارا بود آن صفر وه چه زيبا بود آن صفر میگم بیا تغییر رشته بده فک کنم توی ادبیات به موفقیتهای زیادی میرسی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ میگم بیا تغییر رشته بده فک کنم توی ادبیات به موفقیتهای زیادی میرسی اگه بدونی چقد از ادبیات متنفر ام :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ اگه بدونی چقد از ادبیات متنفر ام :icon_pf (34): تنفر موفقیت آمیز 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ آغا سلاملیکم و رحمت الله و از اینا... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ آغا سلاملیکم و رحمت الله و از اینا... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ چ خوشگل چ خوش رنگ چقد ماه شدی امشب 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ چ خوشگل چ خوش رنگ چقد ماه شدی امشب شما نمیای کمک ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ شما نمیای کمک ؟؟ من الان شادم معادلات تموم شد 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ من الان شادم معادلات تموم شد یه بار قبلنا گفتی معادلات تموم شد فک کنم سری دومت بود ؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ یه بار قبلنا گفتی معادلات تموم شد فک کنم سری دومت بود ؟ اون دفعه متنشو خوندم الان با تستااااااااااااااش زدم بیخ گوشش 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ اون دفعه متنشو خوندم الان با تستااااااااااااااش زدم بیخ گوشش باریکلا من بهت افتخار میکنم پارسال این موقع اصلا نمیدونستم معادلاتو با کدوم ت مینویسن 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااام عزیزم:hapydancsmil: کجا بودی؟ نبودی؟ دلمون برات یه ذره شده بود خوبی ؟ خوشی؟ سلامتی؟ تپل شدی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ باریکلا من بهت افتخار میکنم پارسال این موقع اصلا نمیدونستم معادلاتو با کدوم ت مینویسن من کرتم بودم بودم مهم نی اینکه الان چی هستی مهمه تاج سری من اصن خرتم سلاااااااااااااام عزیزم:hapydancsmil: کجا بودی؟ نبودی؟ دلمون برات یه ذره شده بود خوبی ؟ خوشی؟ سلامتی؟ تپل شدی؟ سلووووووووووم ناه ناه بلااااااااااااااااا تپل؟ نه بابا روزی سه ساعت ورزش میکنم 10کیلویی هم کم شدم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ من کرتم بودم بودم مهم نی اینکه الان چی هستی مهمه تاج سری من اصن خرتم سلووووووووووم ناه ناه بلااااااااااااااااا تپل؟ نه بابا روزی سه ساعت ورزش میکنم 10کیلویی هم کم شدم نابودم کردی اصن سوده شما سالار و سروری 3 سااااعتتتتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده