Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ دیگه واقعا دارم از ارشد خوندن منصرف میشم امید مگه نمیدونی من قصد ادامه تحصیل دارم ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ دیگه واقعا دارم از ارشد خوندن منصرف میشم امید مگه نمیدونی من قصد ادامه تحصیل دارم ؟ نگاه کن تو و روس خانوم درس خون به درد هم میخورید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ نگاه کن تو و روس خانوم درس خون به درد هم میخورید:hapydancsmil: با مجید یه بنگاه ازدواج بزنید. خوب پیشرفت میکنیداااا 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ با مجید یه بنگاه ازدواج بزنید. خوب پیشرفت میکنیداااا یکی باید برای اینا زن پیدا کنه بنگاه زدن پیشکششون اونجوری فک کنم بخت همه رو کور میکنن میره پی کارش 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ یکی باید برای اینا زن پیدا کنه بنگاه زدن پیشکششون اونجوری فک کنم بخت همه رو کور میکنن میره پی کارش آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن حالا دخلتو که آوردم میفهمی داشتی گول میخوردی یعنی چی 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ حالا دخلتو که آوردم میفهمی داشتی گول میخوردی یعنی چی مهم اینه که گول نخوردم منو گزاشته بودن تو منگنه 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ مهم اینه که گول نخوردم منو گزاشته بودن تو منگنه منگنه که خوبه خودم میذارمت لای پانچ که گول خوردن یادت بره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن اوه اوه چی گفت مهناز من بودم همین الان چشاشو از پست مانیتور در می اوردم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ اوه اوه چی گفت مهناز من بودم همین الان چشاشو از پست مانیتور در می اوردم :icon_razz: حیف که شکلکا دست آدمو میبندن از این بهتر برای تو امید خان عامل اصلی پیدا نکردم:elivg5ddfqdy8k5mocf عباسم براش دارم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ منگنه که خوبه خودم میذارمت لای پانچ که گول خوردن یادت بره آش نخورده و دهن سوخته سیخ دو سر کباب :icon_razz: حیف که شکلکا دست آدمو میبندن از این بهتر برای تو امید خان عامل اصلی پیدا نکردم:elivg5ddfqdy8k5mocf عباسم براش دارم آره آره همش زیر سر این روحه :gnugghender: من که اصلا راضی به زحمت نیستم، برای گول نخوردنمم لازم نیست بهم جایزه بدی، وظیفم بود 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ آش نخورده و دهن سوخته سیخ دو سر کباب آره آره همش زیر سر این روحه :gnugghender: من که اصلا راضی به زحمت نیستم، برای گول نخوردنمم لازم نیست بهم جایزه بدی، وظیفم بود این روح یه زنی براش بگیرم بیاد بگه: از روح بودم پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا جن کنید نه بابا بیا جایزه هم بگیر:vahidrk: میگن به این پسرا رو ندینا من گوش ندادم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ این روح یه زنی براش بگیرم بیاد بگه: از روح بودم پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا جن کنید نه بابا بیا جایزه هم بگیر:vahidrk: میگن به این پسرا رو ندینا من گوش ندادم :ws28: دست کمی از فردوسی نداریا اشتباه کردی دیگه باید گوش میدادی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ :ws28: دست کمی از فردوسی نداریا اشتباه کردی دیگه باید گوش میدادی آره فک کنم واجب شد گوش بدم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام مگه دیشب بحثها تموم نشد و همه راضی از این وصلت نبودن خوب مبارکه دیگه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام مگه دیشب بحثها تموم نشد و همه راضی از این وصلت نبودن خوب مبارکه دیگه علیک سلام خب اومدی باید جواب پس بدی اینجوری پشت سر آدم بحث راه میندازی در میری ها:167: شما زن داری؟ اگه نداری تا برات همینجا آستین بزنیم بالا:gnugghender: شعار سایتم میذاریم: تک تک بیا جفتی برو 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ علیک سلام خب اومدی باید جواب پس بدی اینجوری پشت سر آدم بحث راه میندازی در میری ها:167: شما زن داری؟ اگه نداری تا برات همینجا آستین بزنیم بالا:gnugghender: شعار سایتم میذاریم: تک تک بیا جفتی برو من در نرفتم ولی حاضرم هر گونه تنبیه را قبول کنم من خودم فقط یک بار سرم کلاه رفت و گول خوردم و یک زن گرفتم من حاضرم توی انجمن یک همچین حرکتی انجام بشه و مجردهارو متاعل کنم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: واقعا اگه مسئولین مملکت به اندازه تو به فکر ازدواج جوونا بودن، سن ازدواج میومد زیر 12 سال :ws28: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده