pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان برای یه ارائه یکی دو تا مقاله قدرتی ترجمه شده میخواستم کسی تو ارشیو خودش داره لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اگه میشه به این سوالم جواب بدین تو نرم افزار اسپایس gnd هایی که وجود داره با هم چه فرقی دارند و هر کدوم کجا کاربرد دارن ؟ با اجازه مهنازه نازنینم فرقش تقریبا از زمین تا آسمونه بانو... واسه تحلیل دی سی حتما باید ازون زمین که سه تا خط داره استفاده کنی یا بهتر بگم تو همه تحلیل هایی که در حد درس ماست و ازمون میخوان با اسپایس انجام بدیم باید از این زمین استفاده کنی و مقدارش رو هم صفر بدی عزیزه دلم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ با اجازه مهنازه نازنینم فرقش تقریبا از زمین تا آسمونه بانو...واسه تحلیل دی سی حتما باید ازون زمین که سه تا خط داره استفاده کنی یا بهتر بگم تو همه تحلیل هایی که در حد درس ماست و ازمون میخوان با اسپایس انجام بدیم باید از این زمین استفاده کنی و مقدارش رو هم صفر بدی عزیزه دلم اختیار داری اجازه ماهم دست شوماس مرســــــــــــــــــی 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بچه ها اینو میشه ج بدین؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread111847-67.html#post1306025 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ عاقا چرا برقیا دیگه کم میان توی انجمن برق که با هم تبادل اطلاعات کنیم؟؟؟!! نا سلامتی این همه مهندس فقط میایم تو انجمن میچرخیم و میریم:icon_pf (34): کجایین پس؟ سودی چرا میای پیام مذاری و میری پروفتم که بستی نمیشه جواب داد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :hanghead::hanghead::hanghead: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان:icon_gol: یعنی هیــــــــــــچکی اینجا نیست؟؟؟!!! که اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان:icon_gol: یعنی هیــــــــــــچکی اینجا نیست؟؟؟!!! که اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ واقا چرا کسی نیس 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ روزی اینجا واقعا پاتوق بود بهترررررررررررررر چیه دور هم جمع بشیم فردا معتاد بشیم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ بهترررررررررررررر چیه دور هم جمع بشیم فردا معتاد بشیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ بهترررررررررررررر چیه دور هم جمع بشیم فردا معتاد بشیم ایول عباس آقا امید خان منم همینی که عباس گذاشت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه قدرتی رو گیر انداختید دارم براتون 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه قدرتی رو گیر انداختید دارم براتون یه قدرتیه معتاد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه قدرتیه معتاد معتادشم هزار تا الکترونیکی رو حریفه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ معتادشم هزار تا الکترونیکی رو حریفه خیال باطل 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ دوستان گل کسی پیشنهادی برای شکستن سکوت اینجا نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ دوستان گل کسی پیشنهادی برای شکستن سکوت اینجا نداره؟ به نظر من اینجا یک کمی ناشناختست برای بچه های انجمن اگه یک کاری بشه که دوستان با اینجا بیشتر اشنا بشن بهتره دوما اینجا یک کمی محیطش خشگه و خسته کننده باید یک کمی از بار علمیش برای مرحله اول کم کنیم و یواش یواش بتونیم نتیجه کلی که مد نظر شماست که اموزش دادن و اموزش دیدنه رو به اجرا بگذاریم ببخشید فضولی کردم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ به نظر من اینجا یک کمی ناشناختست برای بچه های انجمن اگه یک کاری بشه که دوستان با اینجا بیشتر اشنا بشن بهتره دوما اینجا یک کمی محیطش خشگه و خسته کننده باید یک کمی از بار علمیش برای مرحله اول کم کنیم و یواش یواش بتونیم نتیجه کلی که مد نظر شماست که اموزش دادن و اموزش دیدنه رو به اجرا بگذاریمببخشید فضولی کردم چطوری مجید جون ؟ نه بابا این تاپیک اتفاقا اصلا علمی نیست و به نظر من خشکم نیست. چند وقت پیش که چند تا کاربر پایه داشتیم روزی 10 صفحه اینجا میگفتیم و میخندیدیم. یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده