M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلامتی شما خـــــــــــــــــــوب میگیره خــــــــــــوب:hapydancsmil: حالا رشته تون چیه؟ والا من شنیده بودم برق رشته سختیه واسه همین پرسیدم رشته ای که خوندم سکرته گفتن اگه جایی بگی چی خوندی مدرک تحصیلیتو باطل میکنیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ والا من شنیده بودم برق رشته سختیه واسه همین پرسیدم رشته ای که خوندم سکرته گفتن اگه جایی بگی چی خوندی مدرک تحصیلیتو باطل میکنیم شما الان M!LAD هستی که محروم شدیه ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ شما الان M!LAD هستی که محروم شدیه ای؟؟؟ یعنی تا الان متوجه نشده بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی تا الان متوجه نشده بودی؟ چرا ولی گفتم نکنه اشتباه کنم:icon_pf (34): چرا محروم شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان کسی پایه هست که مدار1 و الکترونیک 1 رو باهم بخونیم؟ من میخوام اینارو به صورت تحلیلی بخونم و توی انجمن برق تحلیل کنم اگه کسی پایه س که با هم شروع کنیم؟؟ مهناز مهناز مهناز منم کنکور دارم هی میخوام استارت بزنم نمیشه پایه ام منم میخوام بخونم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ مهناز مهناز مهناز منم کنکور دارم هی میخوام استارت بزنم نمیشه پایه ام منم میخوام بخونم خب شدیم سه نفر بیا کنکوریم باهات کار میکنیم:hapydancsmil: هر سوالی داشتی بپرسی جواب میدیم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من اومدم دوباره خوش اومدی رفیق رمزآلود آره منظورم فعلا تا آخر تابستونه الکترونیک که شروع شده بیایید باهم تحلیل مدار الکترونیکی بخوانیم ... مدار هم توضیحات کتاب پارسه یا کتاب جبه دارو بذاریم و باهاش جلو بریم بعد مثال هایی که فک میکنیم مشکلی توش داریم بذاریم و تمرینای مهمشو حل کنیم مرسی از راهنماییتون. رفتم دیدم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ منم میخوام باز کنکور بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهناز درست حسابی تحلیل کن من گیراییم پایینه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ منم میخوام باز کنکور بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهناز درست حسابی تحلیل کن من گیراییم پایینه مگه قراره من تحلیل کنم ؟؟؟ تو قراره تحلیل کنی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مگه قراره من تحلیل کنم ؟؟؟ تو قراره تحلیل کنی:ws3: :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): :icon_pf (34): حالا بخند تا وقت داری بعدا میبینی چه بلایی سرت میارم دیگه نمیخندی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ یــــــــــــــــــــادم تورا فراموش... سوتی اومت اما میله هاااااااااااااااااااااااا هیس کدوم هم نبوتین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یــــــــــــــــــــادم تورا فراموش...سوتی اومت اما میله هاااااااااااااااااااااااا هیس کدوم هم نبوتین 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یــــــــــــــــــــادم تورا فراموش...سوتی اومت اما میله هاااااااااااااااااااااااا هیس کدوم هم نبوتین چرا پروفایلتو کلا بستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ هر اعتزاضی رو باید برد پیش مسئولا و مدیرا حالا شکایت از مسئولا و مدیرا رو باید برد پیش کی؟؟؟؟؟ عاقا من از این مسئولا شاکیـــــــــــــم الان باید به کی بگم؟ اون دنیا یقتونو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ هر اعتزاضی رو باید برد پیش مسئولا و مدیرا حالا شکایت از مسئولا و مدیرا رو باید برد پیش کی؟؟؟؟؟ عاقا من از این مسئولا شاکیـــــــــــــم الان باید به کی بگم؟ اون دنیا یقتونو میگیرم شما به من بگو 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شما به من بگو اونوقت اگه از شما شکایت داشته باشم چی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اونوقت اگه از شما شکایت داشته باشم چی؟ عزرائیل:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ عزرائیل:icon_pf (34): خب چه کاریه که اول بیام پیش شما یه دفعه میرم پیش عزرائیل دیگه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خب چه کاریه که اول بیام پیش شما یه دفعه میرم پیش عزرائیل دیگه:ws3: اخه مشکل این هستش از عزرائیل هم شکایت داشته باشی باید بیای پیش من:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده