.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ دیدیم کسی نیست برا هم نوشابه باز کردیم نخیلم دلوخ ندو.. من نوچابه باز نتلدم خودم عاچق مهنازم همچ.. حسوت هلگز نیاسوت.. مهناز چی شد اون قضیه؟ جوابتو داد؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ نخیلم دلوخ ندو..من نوچابه باز نتلدم خودم عاچق مهنازم همچ.. حسوت هلگز نیاسوت.. مهناز چی شد اون قضیه؟ جوابتو داد؟ قبل از اینکه بیاد یه اصلاحیه فرستادم:icon_pf (34): گفتم اشتباه متوجه شده بودم لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ نه عباس آقا باهم کمک کنیم روبراه میشه من میخوام روزی یکی دوساعت وقت بذارم بیام انجمن برای روبره کردن این قسمتا باکمک بچه ها درستش میکنیم:hapydancsmil: این پیرمرده باید بره کنار نسل جدیدش باید بیاد روی کار درود بر شما بله بهش گفتم میدونید چیه توی همه قسمت ها تاپیک هایی با عنوان مشابه وجود داره که این اصلا صورت خوبی نداره مثلا اگه اشتباه نکنم توی قسمت تحصیلات تکمیلی در مورد اسکوپ بود چندین مطلب در مورد همین اسکوپ توی بخش های دیگه هم هست در مورد گفتگوی هفته هم کاملا موافقم دم عید که یه تالار تکونی کردیم....پس احتمالا بعد عید این اتفاق افتاده..... البته من خودم تو بخش قدرت سخت بزارم همچین چیزی پیش بیاد..... بقیه تالارها هم اگه سر در بیارم میرم....اگرم مسئول داشته باشه که اصلا دخالت نمیکنم ربط نداره دیگه..منم همینو میگم... نمیدونم مهدی جان اگه تو میتونی بگو... حرف منو که کسی گوش نمیده.... اینجا دیکاتوریه عایا؟ دیکتاروی نیست آخه اضافه کردن بخش منوط به داشتن تاپیکهاش هست...... مثلا اینکه بیایم یه بخش اضافه کنیم و توش 4 دونه تاپیک داشته باشیم چهره قشنگی نداره..... باید در موردش یه فکر دیگه کرد.... عزیزم تو دوتا الک پاس کردی منو مهناز سه تا....همه اون چیزایی که تو الکترونیک خوندی میتونی به صورت شکل وار و خیلی شیک و مجلسی تاپیک بشه... حالا من هی حرف بزنم کیه که گوش کنه عاقا یه مسئول اینو برای من روشن کنه مسئولی که اجازه جابجا کردن نداشته باشه پس چرا مسئولش میکنن موافقمهیچ تالاری مث برق صفحه اولش 5تا صفحه مطلب بیخود که جاشون جای دیگست نداره.. حتی مکانیک کلی جواب نوشتم همه ش پرید جواب تک تک این مسائل رو دارم و خدمتون عرض خواهم کرد فقط یه گله گی دار و اینکه من هنوز عنوان مدیریت تالار رو دارم چرا مشکلات تالار رو قبل از اینکه با من در میون بگذارید به مدیریت کل سایت میگید اگه من مدیر نالایقی هستم بگید خودم میرم کنار ..لازم نیست دورم بزنید....متنفرم از این کار 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ کلی جواب نوشتم همه ش پرید جواب تک تک این مسائل رو دارم و خدمتون عرض خواهم کرد فقط یه گله گی دار و اینکه من هنوز عنوان مدیریت تالار رو دارم چرا مشکلات تالار رو قبل از اینکه با من در میون بگذارید به مدیریت کل سایت میگید اگه من مدیر نالایقی هستم بگید خودم میرم کنار ..لازم نیست دورم بزنید....متنفرم از این کار صاحبش اومد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: این چه حرفیه آقا پیمان ما که اینجا واضح حرف زدیم من که اینجا دقیقا منظورم شما بودین چون فک میکردم همه دارن در مورد شما حرف میزنن وگرنه اونجوری تابلو سوتی نمیدادم:icon_pf (34): منم از این کار اصلا خوشم نمیاد که بخوایم کسی رو دور بزنیم مطمینم بقیه دوستان هم همین نظرو دارن وگرنه اینقدر واضح اینجا صحبت نمیکردیم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ کلی جواب نوشتم همه ش پرید جواب تک تک این مسائل رو دارم و خدمتون عرض خواهم کرد فقط یه گله گی دار و اینکه من هنوز عنوان مدیریت تالار رو دارم چرا مشکلات تالار رو قبل از اینکه با من در میون بگذارید به مدیریت کل سایت میگید اگه من مدیر نالایقی هستم بگید خودم میرم کنار ..لازم نیست دورم بزنید....متنفرم از این کار پیمان جان من فکر میکنم یه سو تفاهم بزرگ اینجا بوجود اومده که اوضاع این شکلی شده و الا خدایی نکرده کسی به فکر محکوم کردن کاربر دیگه ای نیست من پیشنهاد می کنم یه بحث کوچیک برای مرتب کردن تالار برق با همه بچه های فعال، یا هر کسی که خودت صلاح میدونی، اینجا تشکیل بدیم که هم دیگه ناراحتی پیش نیاد و هم تالارمون بترکونه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ اینم یادم رفت بگم که کل این قضیه از یه سوء تفاهم کوچیک شروع شد قضیه اصلا دور زدن کسی نبود انجمن باید با پیشنهاد و انتقاد و ایراد گرفتن پیش بره فقط با تعریف کردن کار پیش نمیره خلاصه آقا پیمان بهتون اطمینان میدم که تمام این بحثا فقط برای پیشرفت انجمن زده شده و دلیل دیگه نداشته امیدوارم از دستمون ناراحت نباشین چون اصلا منظورمون دور زدن کسی نبوده:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مقصر این همه بحث من بودم این همه بحث از یه حرفی که من زدم شروع شد ولی واقعا منظورم خیر بود واقعا میخواستم انجمن برق بهترین تالار انجمن باشه. اصلا فک نمیکردم این حرفا باعث ناراحتتیتون بشه آقا پیمان من همینجا اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما و بقیه دوستان شده عذرخواهی میکنم:icon_gol: ولی بازم میگم منظور مارو اشتباه متوجه شدین نیتی جز پیشرفت تالار برق توش نبوده:icon_gol: اگه برقیا به فکر پیشرفت تالار خودشون نباشن پس کی به فکر باشه این وظیفه هر کاربره مگه غیره اینه 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ salam sharmande englisi minevisam badan virayesh mikonam. man az in narahat nashodam chera enteghad mikonid narahatye man azine ke ch ghabl az matrah kardane moshkel ba man be mehdi aref goftid? 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ salam sharmande englisi minevisam badan virayesh mikonam. man az in narahat nashodam chera enteghad mikonid narahatye man azine ke ch ghabl az matrah kardane moshkel ba man be mehdi aref goftid? من به گفتنش به آقای عارف کاری ندارم فکر هم میکنم مطرح کردنش با آقای عارف قبل از اینکه بخواد به عنوان مدیر کل سایت بهشون نگاه کنین یه کاربر برقی هستن ولی خیلی از حرفایی که زده شد واقعا جنبه شوخی داشت من شخصا فک نمیکردم این بحث اونقدر جدی باشه که بخواد کسی از این حرفا ناراحت بشه!! یعنی بحثش در این حد نبود که بخواد به این حرفا کشیده بشه!! دیگه هم سعی میکنم در مورد انجمن نظری ندم که بخواد کار به این دلخوری ها و ناراحتیا کشیده بشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ من به آقای عارف گفتم عمو پیمان.... ایشون هم گفتن که بهشون ربطی نداره و من باید با شما صحبت کنم... من اینو نمیدونستم... الان اگه سو تفاهمی پیش اومده من معذرت میخوام صددرصد حق باشماست.... حالا هم اتفاقی نیوفتاده دیگه مهناز جون گفت که به شما گفته من حرفی بهتون نزدم... الانم من مجدد عذر میخوام 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]هفته ای که گذشت[/h] 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ هفته ای که گذشت آزمون نظام مهندسی کو پ؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ آزمون نظام مهندسی کو پ؟ مرسی که گفتی...ویرایشش میکنم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ حالا که بحث نظام مهندسی شد کیا شهریور میخوان امتحان نظام بدن؟ هرکی پایه س که با هم بخونیم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ حالا که بحث نظام مهندسی شدکیا شهریور میخوان امتحان نظام بدن؟ هرکی پایه س که با هم بخونیم من که تازه فارق التحصیل شدم... سه سال باید از مدرک کارشناسی بگذره.... لطفا این تاپیک ماهم مهم شه اگه زحمتی نیست و اهانتی هم نمیشه به کسی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ من که تازه فارق التحصیل شدم...سه سال باید از مدرک کارشناسی بگذره.... لطفا این تاپیک ماهم مهم شه اگه زحمتی نیست و اهانتی هم نمیشه به کسی میدونم توکه هنوز نی نی هستی نمیتونی برو بزرگترتو بیار منظورم اونایی بود که میتونن خب قرار شده تاپیکت اضافه بشه . راستی من تاپیگتو خوندم خیلی خوب و به موقع بود فقط یه نکته ای توش نبودااا اونایی که با ارشد ثبت نام میکنن باید دوسال از ارشدشون گذشته باشه اونایی هم که با دکترا ثبت نام میکنن باید یه سال از مدرکشون گذشته باشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ میدونم توکه هنوز نی نی هستی نمیتونی برو بزرگترتو بیار منظورم اونایی بود که میتونن خب قرار شده تاپیکت اضافه بشه . راستی من تاپیگتو خوندم خیلی خوب و به موقع بود فقط یه نکته ای توش نبودااا اونایی که با ارشد ثبت نام میکنن باید دوسال از ارشدشون گذشته باشه اونایی هم که با دکترا ثبت نام میکنن باید یه سال از مدرکشون گذشته باشه خوب تاپیک که بلا من نیست توام اطلاعات داری بذار توش... بوشه؟ قسم بوخول میذالی مطلب توش 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ هم ویرایش شد و هم مهم شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده