seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ کی میگه فقط چهارتا تاپیک توشه....منم نظرم اینه....کسی که علمی رو چیزی نداره بهتره نظر نده مهدی جان.... تورو نمیگم بعضیا... من الکترونیک خوندم مهناز هم... مهناز حداقل 20تا تاپیکو جدا کرد که مربوط به این قسمت میشه.. هرچند دیگه برای من مهم نیست سو تفاهم نشه.....به جان خودم فک نمیکردم این همه تاپیک موجود باشه بر دانستنیها اون جدا کردن مهناز خانومم من یادم نبود که نگاه کنم نظر بدم...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سو تفاهم نشه.....به جان خودم فک نمیکردم این همه تاپیک موجود باشه بر دانستنیها اون جدا کردن مهناز خانومم من یادم نبود که نگاه کنم نظر بدم...:icon_pf (34): عزیزم تو دوتا الک پاس کردی منو مهناز سه تا.... همه اون چیزایی که تو الکترونیک خوندی میتونی به صورت شکل وار و خیلی شیک و مجلسی تاپیک بشه... حالا من هی حرف بزنم کیه که گوش کنه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم تو دوتا الک پاس کردی منو مهناز سه تا....همه اون چیزایی که تو الکترونیک خوندی میتونی به صورت شکل وار و خیلی شیک و مجلسی تاپیک بشه... حالا من هی حرف بزنم کیه که گوش کنه عزیز دلم خودتو ناراحت نکن اگه ماییم درستش می کنیم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم تو دوتا الک پاس کردی منو مهناز سه تا....همه اون چیزایی که تو الکترونیک خوندی میتونی به صورت شکل وار و خیلی شیک و مجلسی تاپیک بشه... حالا من هی حرف بزنم کیه که گوش کنه من که چیزی نگفتم خب صحبت میکنیم که به نتیجه برسیم دیگه منم فقط خواستم یه چیزی گفته باشمپس خودتون ببین چجوریه یا چجوری باشه بهتره.... حتی میتونید بخش حذف کنید و جایگزین کنید.....هر کاری که بهتره انجام بدین 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ من که چیزی نگفتم خب صحبت میکنیم که به نتیجه برسیم دیگه منم فقط خواستم یه چیزی گفته باشمپس خودتون ببین چجوریه یا چجوری باشه بهتره.... حتی میتونید بخش حذف کنید و جایگزین کنید.....هر کاری که بهتره انجام بدین من نمیتونم این کاو بکنم..... باید مدیریت بکنه که ایشون هم مخالفت کردن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ من که چیزی نگفتم خب صحبت میکنیم که به نتیجه برسیم دیگه منم فقط خواستم یه چیزی گفته باشمپس خودتون ببین چجوریه یا چجوری باشه بهتره.... حتی میتونید بخش حذف کنید و جایگزین کنید.....هر کاری که بهتره انجام بدین حالا شد داشتم کم کم جوش میاوردما میخواستم بگم بگین دیکتاتورتون بیاد خودم باهاش صحبت کنم که دیگه خودتون رفع و رجوعش کردین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ باز من دو روز کار و بار ریخته رو سرم ین الکترونیکیا از اندرونی اومدن بیرون و شعار های نژاد پرستانه و برابری میدن برید تو اندرونی ببینم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ باز من دو روز کار و بار ریخته رو سرم ین الکترونیکیا از اندرونی اومدن بیرون و شعار های نژاد پرستانه و برابری میدن برید تو اندرونی ببینم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ قابل توجه قدرتیای محترم http://www.noandishaan.com/forums/thread112394.html 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عاقا یه مسئول اینو برای من روشن کنه مسئولی که اجازه جابجا کردن نداشته باشه پس چرا مسئولش میکنن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ قابل توجه قدرتیای محترم http://www.noandishaan.com/forums/thread112394.html الکترونیکای محترم شما تو ایران هستید پس الکی جو نگیره شما رو هر وقت رفتید کالیفرنیا امریکا بیاین اون رشته های برتر رو به ما بگید 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ الکترونیکای محترم شما تو ایران هستید پس الکی جو نگیره شما رو هر وقت رفتید کالیفرنیا امریکا بیاین اون رشته های برتر رو به ما بگید الان این یعنی کم آوردین دیگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ الان این یعنی کم آوردین دیگه نخیییرررررررررررررررررر هر وقت رفتید خارج ایران برای ما از تحقیقات خارجی اطلاعات بیار مهناز خانوم فعلا که ایرانیم مم مم و چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است الکترونیک بای بای الکترونیک بای بای 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ نخیییرررررررررررررررررر هر وقت رفتید خارج ایران برای ما از تحقیقات خارجی اطلاعات بیار مهناز خانوم فعلا که ایرانیم مم مم و چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است الکترونیک بای بای الکترونیک بای بای الان شما از کجا میدونی من ایرانم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ نخیییرررررررررررررررررر هر وقت رفتید خارج ایران برای ما از تحقیقات خارجی اطلاعات بیار مهناز خانوم فعلا که ایرانیم مم مم و چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است الکترونیک بای بای الکترونیک بای بای امید چی میگی تو روزه ای هنوز؟اذان دادن ها دارن هذیون میگی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عاقا یه مسئول اینو برای من روشن کنه مسئولی که اجازه جابجا کردن نداشته باشه پس چرا مسئولش میکنن مهناز جان من فقط دسترسی مدیریت به تالار الکترونیک دارم... الان همه اونایی که تو گفتی باید بخش اضافه بشه..که اون کارو نمیتونم بکنم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ امید چی میگی توروزه ای هنوز؟اذان دادن ها دارن هذیون میگی ایول سودی:hapydancsmil: خیـــــــــــلی باحال بود 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ من نمیتونم این کاو بکنم.....باید مدیریت بکنه که ایشون هم مخالفت کردن دقیقا به مدیریت چی گفتی؟؟ مدیریت به تو چی گفت؟؟ حالا شد داشتم کم کم جوش میاوردما میخواستم بگم بگین دیکتاتورتون بیاد خودم باهاش صحبت کنم که دیگه خودتون رفع و رجوعش کردین دیکتاتوری کجا بود آخه...... همیشه باید به یه جمع بندی درست حسابی برسیم و بعدش شروع به کار کنیم عاقا یه مسئول اینو برای من روشن کنه مسئولی که اجازه جابجا کردن نداشته باشه پس چرا مسئولش میکنن مسئولین اجازه اضافه کردن بخشو ندارن...... مدیریت تالار درخواست میده و مدیر کل یا ارشدا این کارو میکنن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ دقیقا به مدیریت گفتم این بخش اضافه شه گفتن برید بزنید تو اخبار الکترونیک ....برید اونجا بزنید بازدش بیشتره جلل الخالق 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ دیکتاتوری کجا بود آخه...... همیشه باید به یه جمع بندی درست حسابی برسیم و بعدش شروع به کار کنیم مسئولین اجازه اضافه کردن بخشو ندارن...... مدیریت تالار درخواست میده و مدیر کل یا ارشدا این کارو میکنن بله از لحاظ جمع بندی که باید بشه وگرنه همه چی روی هوا میشه ولی فک نکنم جمع بندی صورت گرفته باشه الان تالار عمران رو نگاه میکرم توی صفحه اصلیش فقط تاپیک های خاصی بود پس کار جدیدی قرار نیست انجام بشه که بخواد اینقدر بررسی بشه چرا الان برای برق این کارو نمیکنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده