seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه برقیا.... بچه ها یه نگاه به این تاپیک بندازید و تاپیکایی که در هفته ای که گذشته رو ببینید [h=3]هفته ای که گذشت[/h] یه مقدار تو بعضی از بخشا فعالیت کم بوده.....و البته یه سری فعالیتا هم داره میشه که دیده نمیشه و به همین دلیل درخواست امتیاز هم شده تا یه کوچولو از زحمات دوستان جبران بشه که صد البته ارزش کارشون خیلی بیشتر از این چیزاس که بخواد با امتیاز جبران بشه 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه برقیا.... بچه ها یه نگاه به این تاپیک بندازید و تاپیکایی که در هفته ای که گذشته رو ببینید [h=3]هفته ای که گذشت[/h] یه مقدار تو بعضی از بخشا فعالیت کم بوده.....و البته یه سری فعالیتا هم داره میشه که دیده نمیشه و به همین دلیل درخواست امتیاز هم شده تا یه کوچولو از زحمات دوستان جبران بشه که صد البته ارزش کارشون خیلی بیشتر از این چیزاس که بخواد با امتیاز جبران بشه مهدی جون دمت واقعا گرم. کار خیلی خوبی میکنی تاپیکارو مینویسی :icon_gol: اینجوری معلوم میشه کدوم بخشا فعالیت نداشتن، شاید یه تلنگوری خوردیم رفتیم گرد گیری 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ مهدی جون دمت واقعا گرم. کار خیلی خوبی میکنی تاپیکارو مینویسی :icon_gol: اینجوری معلوم میشه کدوم بخشا فعالیت نداشتن، شاید یه تلنگوری خوردیم رفتیم گرد گیری ج جالب این جاست که پیمان و سوده خانوم زیر پست مهدی تشکر زدن اما اون تاپیک خبری از تشکر نیست یعنی سر نزدن اونجا؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ ججالب این جاست که پیمان و سوده خانوم زیر پست مهدی تشکر زدن اما اون تاپیک خبری از تشکر نیست یعنی سر نزدن اونجا؟؟؟؟؟ حال میکنم به نکات خوبی اشاره میکنی 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها میتونین تو این طراحی مدار کمکم کنید ؟ می خوایم 3تا سیگنال بالایی رو بدیم به مدار سیگنال پایینیو دریافت کنیم. لطفا هر چی به ذهنتون میرسه بگید فوتی فوری 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ فک کنم اول باید با یکسوساز اون سه تا رو بیاری بالای صفر. بعد باید فرکانساشونو یکی کنی. فرکانس خروجی رم ننوشتی .... بعدش میتونی باهم جمعشون کنی و سر آخر دامنه موج خروجی رو به دلخواه خودت عوض کنی. چیز بیشتری به ذهنم نمیرسه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mallahat 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان می خواستم برای ازمون نظام مهندسی شروع ب درس خوندن کنم. کسی راهنمایی برای قبولی توی اون داره؟ با تشکر 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستانمی خواستم برای ازمون نظام مهندسی شروع ب درس خوندن کنم. کسی راهنمایی برای قبولی توی اون داره؟ با تشکر من تقریبا آشنا هستم منظورت چیه که راهنمایی؟ بیشتر توضیح بده گلم تا راهنماییت کنم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بهینه سازی با الگوریتم ژنتیک در متلب 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]هفته ای که گذشت[/h] 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آیا میدانید به گزارش از آژانس بینالمللی انرژی، نزدیک به 437 عدد رآکتور در 31 کشور دنیا در حال فعالیت و تولید برق است. اروپا و روسیه 44% از این رآکتورها را در اختیار دارند و ایالات متحدۀ آمریکا با 31% در رتبۀ بعدی قرار دارد. در حال حاضر نزدیک به 12.9% از تولید برق جهانی از طریق نیروگاههای تولیدکنندۀ برق هستهای تأمین میشود، تولید برق از ذغال سنگ 40.6%، تولید برق از گاز(22.2%) و هیدروالکتریسیته( تولید برق از منابع آبی) 16% را تشکیل میدهد. طبق اطلاعات موسسه ساخت نیروگاههای هستهای، در پایان سال 2012 نزدیک به 67 رآکتور در سطح جهان در دست ساخت بود (این رقم در سال 2011 63 بود) که 46 عدد از آنها در آسیا بودند. 165 رآکتور نیز یا سفارش داده شدهاند و یا پروژههای در دست هستند. 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ به گزارش از آژانس بینالمللی انرژی، نزدیک به 437 عدد رآکتور در 31 کشور دنیا در حال فعالیت و تولید برق است. اروپا و روسیه 44% از این رآکتورها را در اختیار دارند و ایالات متحدۀ آمریکا با 31% در رتبۀ بعدی قرار دارد. در حال حاضر نزدیک به 12.9% از تولید برق جهانی از طریق نیروگاههای تولیدکنندۀ برق هستهای تأمین میشود، تولید برق از ذغال سنگ 40.6%، تولید برق از گاز(22.2%) و هیدروالکتریسیته( تولید برق از منابع آبی) 16% را تشکیل میدهد. طبق اطلاعات موسسه ساخت نیروگاههای هستهای، در پایان سال 2012 نزدیک به 67 رآکتور در سطح جهان در دست ساخت بود (این رقم در سال 2011 63 بود) که 46 عدد از آنها در آسیا بودند. 165 رآکتور نیز یا سفارش داده شدهاند و یا پروژههای در دست هستند. 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ أأأأأأأأأأأ چند وقت بود نیومده بدیم اینجا پاتوق خودمون:hapydancsmil: دوستان بیاین یه لطفی کنین به یه سوال من جواب بدبن به من بگین فلسفه چراغ خاموش دقیقا چیه؟؟؟ الان چرا خیلی از مدیرا و ببعضی از کاربرا چراغ خاموش میان و میرن؟؟ روشن باشن نمیشه؟؟؟ شایدم چراغ خاموشی کلاس داره؟؟ یکی بیاد منو از این بحران طولانی در بیاره 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ أأأأأأأأأأأ چند وقت بود نیومده بدیم اینجا پاتوق خودمون:hapydancsmil: دوستان بیاین یه لطفی کنین به یه سوال من جواب بدبن به من بگین فلسفه چراغ خاموش دقیقا چیه؟؟؟ الان چرا خیلی از مدیرا و ببعضی از کاربرا چراغ خاموش میان و میرن؟؟ روشن باشن نمیشه؟؟؟ شایدم چراغ خاموشی کلاس داره؟؟ یکی بیاد منو از این بحران طولانی در بیاره آره پاتوق اسپمامون بود اینجا یه زمون. تو فعال شدی من طلایی اینجا دیگه خوابید حالا خیلی سخت نگیر مهناز خانم در بعضی موارد خاص واسه آدمای دیوونه کاربرد داره 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ آره پاتوق اسپمامون بود اینجا یه زمون. تو فعال شدی من طلایی اینجا دیگه خوابید حالا خیلی سخت نگیر مهناز خانم در بعضی موارد خاص واسه آدمای دیوونه کاربرد داره من که خیلی دلم برای اینجا تنگ شد میخواستم مطمین بشم من مشکل دارم که ازش استفاده نمیکنم یا ........... خب خدارو شکر مشکل از من نیست:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ من که خیلی دلم برای اینجا تنگ شد میخواستم مطمین بشم من مشکل دارم که ازش استفاده نمیکنم یا ........... خب خدارو شکر مشکل از من نیست:ws28: منم دلم لک زده واسه اونوقتا که روزی 10 صفحه اینجا پست میزدیم نه خیالت راحت 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ منم دلم لک زده واسه اونوقتا که روزی 10 صفحه اینجا پست میزدیم نه خیالت راحت مرسی خیالمو راحت کردی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ چیه ؟؟؟ برو روشن شو تو این چراغ خاموشی ها یه سری فلسفه ها خوابیده که قابل گفتن نیست....وگرنه من کی چراغ خاموش اومدم که این بار دومم باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده