Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اگه کورش زنده بود الان شمارو به زور به عقد دائمی خودش در میورد هعییی روزگار لعنتی ۴ تا دختر مارو مسخره میکنن هییی روزگار 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ همکار مدیرمون دههوام کلد من میتلسم بیهام دیده اگه کورش زنده بود الان شمارو به زور به عقد دائمی خودش در میورد هعییی روزگار لعنتی ۴ تا دختر مارو مسخره میکنن هییی روزگار هی بت میگم نیا اینور 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اگه کورش زنده بود الان شمارو به زور به عقد دائمی خودش در میورد هعییی روزگار لعنتی ۴ تا دختر مارو مسخره میکنن هییی روزگار وای کوروش ایشششششششششش نمیخوامش کچله ایششششششششش :1111: هی بت میگم نیا اینور بیا این بچتونو وردار ببر داره شر میسوزونه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو شهر شوما شروو میسوزونن؟ توشهر ما شر درست مکنن آتیش میسوزونن 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو شهر شوما شروو میسوزونن؟ توشهر ما شر درست مکنن آتیش میسوزونن :vahidrk: لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو شهر شوما شروو میسوزونن؟ توشهر ما شر درست مکنن آتیش میسوزونن تو شهر ما شر که میسوزونند شرورشم میسوزونند :gnugghender: مهم نفس عمله :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو شهر شوما شروو میسوزونن؟ توشهر ما شر درست مکنن آتیش میسوزونن حالا هر کوفتی رو میسوزونی دیگه نسوزون پاشو بریم اونور:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حالا هر کوفتی رو میسوزونی دیگه نسوزون پاشو بریم اونور:vahidrk: حمید آفرین باریکلا به این میگند اقتدار مدیریتی ...نواندیشان به تو افتخار میکنه :w155: 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ من رفتم دیگه هم اینجا نمیام میرم تالار خودمون اینم اقتدار همکار مدیریتی بود اقتدار مدیریتی فعلا دست مریم نا پیداست 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ من رفتم دیگه هم اینجا نمیام میرم تالار خودمون اینم اقتدار همکار مدیریتی بود اقتدار مدیریتی فعلا دست مریم نا پیداست نبینمت دیگه این ورا بَژه:vahidrk: لینک به دیدگاه
okaramzad 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دنبال موضوع پروژه هستین یا پروژه آماده ؟ اگه دنبال موضوع هستی به پروژه هایی فکر کن که نرم افزاری باشه اگه دنبال پروژه آماده هستی از من میشنوی قیدشو بزن به درد نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دنبال موضوع پروژه هستین یا پروژه آماده ؟ اگه دنبال موضوع هستی به پروژه هایی فکر کن که نرم افزاری باشه اگه دنبال پروژه آماده هستی از من میشنوی قیدشو بزن به درد نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دنبال موضوع پروژه هستین یا پروژه آماده ؟ اگه دنبال موضوع هستی به پروژه هایی فکر کن که نرم افزاری باشه اگه دنبال پروژه آماده هستی از من میشنوی قیدشو بزن به درد نمیخوره ممنون از راهنماییت دوست عزیز. آویزه گوشم میکنم 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آخییییییییییییییییییییییییش امتحانام تمام شد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آخییییییییییییییییییییییییشامتحانام تمام شد تبریک. ایشالا معدلتم خوب شه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آخییییییییییییییییییییییییشامتحانام تمام شد به سلامتی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دوس داشتنی نیستی حتما اینم حرفیه ه ه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ اینم حرفیه ه ه:icon_pf (34): شک نکن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده