HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بکس نو اندیش حالتون چیطوریاس انسانهای دانشجو و غیر دانشجو؟ اومدم عرضه اندامی کنم و برم ای خائنبرو تالار خودمون بینم :zadan:نبینم بیایطرف این برقیا لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بکس نو اندیش حالتون چیطوریاس انسانهای دانشجو و غیر دانشجو؟ اومدم عرضه اندامی کنم و برم بـــــــــه اشکان دادا بازم بیا اینوارا هااااااااا منتظل میباشم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ای خائنبرو تالار خودمون بینم :zadan:نبینم بیایطرف این برقیا حسودان را هرگز نیاسودان 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ همکار مدیرمون دههوام کلد من میتلسم بیهام دیده 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ همکار مدیرمون دههوام کلد من میتلسم بیهام دیده نترس بابا..... تو بیا من پشتتم مثل کوووووووووووووووووووووووه 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سودی جون اااااا تو اینجایی دنبالت میگشتم تو تالار برق پیدات کردم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سودی جون اااااا تو اینجایی دنبالت میگشتم تو تالار برق پیدات کردم جیگمل منی توووووووووو خوش اومدی؟ دیدی مکانیکیا رو؟ فرق شیمی با مهندسی شیمی رو نمیدونن 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بکس نو اندیش حالتون چیطوریاس انسانهای دانشجو و غیر دانشجو؟ اومدم عرضه اندامی کنم و برم بازم بیا اینورا عرض اندام کن اشکان خان 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ نترس بابا.....تو بیا من پشتتم مثل کوووووووووووووووووووووووه آر ه ع ... دیدی ؟ اصن من تا برقیارو میبینما قلبهاست که از قلبم به طرفشون پرواز میکنه والا به قرعان 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ جیگمل منی تووووووووووخوش اومدی؟ دیدی مکانیکیا رو؟ فرق شیمی با مهندسی شیمی رو نمیدونن اهم من نفهم نیستم یعنی یعنی دقیقا همین حرفو بهم چسبوندین 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اهم من نفهم نیستم یعنی یعنی دقیقا همین حرفو بهم چسبوندین نه حالا به این صراحت و دقت بچم دلش شکست (چریک چریک صدا شکستن قلب اشکان ) 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اهم من نفهم نیستم یعنی یعنی دقیقا همین حرفو بهم چسبوندین دچار عذاب وجدان شدم الان نه تو ماهی تو برقی هستی تو از مایی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سوووووووووووتی دادم سودی نقل قول رو اشتباه گرفتممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سوووووووووووتی دادم سودی نقل قول رو اشتباه گرفتممممممممممممممم طوری نیست شما هم از بریقییاییی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سوووووووووووتی دادم سودی نقل قول رو اشتباه گرفتممممممممممممممم جیگرتو گرفتم چی میگی آخه من برقیم توام از مایی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ طوری نیست شما هم از بریقییاییی 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ طوری نیست شما هم از بریقییاییی من شیمیستممممممم همکار تالار برق وقتی بین شیمی و مهندسی شیمی فرقی نیست خو شیمی هم با برق فرقی نداره یهو دیدی ادبیات فارسی و برق هم هم گروه شدند 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ من شیمیستممممممم همکار تالار برق وقتی بین شیمی و مهندسی شیمی فرقی نیست خو شیمی هم با برق فرقی نداره یهو دیدی ادبیات فارسی و برق هم هم گروه شدند ینی نوکرتم 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ مگه نیستند الان ما تو دانشگاهمون یه دانشجو داریم تو گروه ماهنامه ادبیاته شعر نو میگه انقدم شعراش قشنگه 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سودی من برای آینده این بچه ( اشکان ) نگرانم باشه پسرم همه رشته ها یکی هستند و اصل وحدت هست ادبیات فارسی شمی زیست برق مکانیک همه و همه برادریم و هموطن وطن دوستت داریم کور بشه دشمن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده