mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلامدوستان یه سوال خیلی مهم دارم...من معماری میخوندم بعد یهویی به طرز عجیبی دلمو زد این رشتهدر صورتی که عاشقش بودما بعد کلی نشستم فکر کردم دیدم برق هم رشته ی خوبیه...ولی خب متاسفانه اشنایی کاملی با این رشته ندارم!!!خودم برقو قدرت دوست دارم اما یکی از اشناها گفت برق و قدرت بعد از گرفتن مدرکش اشتغال زایی نداره.... هرچند این یه مورد برام مهم نیست اما طرف زیاد از برق و قدرت خوب نمیگفت!!!میشه یکیتون برام یه توضیحی بده....بعد یه چیز مهم این رشته ممکنه مثله معماری دل ادمو بزنه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام حانیه جان من که الکترونیکیم خیلی اطلاعاتی در مورد قدرت ندارم ولی نظر واطلاعات خودمو میگم قدرت یه خورده کار مردونه ایه و برای استخدام و کار معمولا از آقایون استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلامدوستان یه سوال خیلی مهم دارم...من معماری میخوندم بعد یهویی به طرز عجیبی دلمو زد این رشتهدر صورتی که عاشقش بودما بعد کلی نشستم فکر کردم دیدم برق هم رشته ی خوبیه...ولی خب متاسفانه اشنایی کاملی با این رشته ندارم!!!خودم برقو قدرت دوست دارم اما یکی از اشناها گفت برق و قدرت بعد از گرفتن مدرکش اشتغال زایی نداره.... هرچند این یه مورد برام مهم نیست اما طرف زیاد از برق و قدرت خوب نمیگفت!!!میشه یکیتون برام یه توضیحی بده....بعد یه چیز مهم این رشته ممکنه مثله معماری دل ادمو بزنه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست من.... خب در حالت کلی من توصیم اینه که اول رشته خودتو بخون تمومش کن. بعد اگه خواستی یه رشته دیگه شرکت کن. اما در مورد برق : برق واقعا یکی از شیرین ترین رشته های فنی مهندسیه. چن تا گرایش داره که مهم تریناش اینا هستن : الکترونیک-قدرت-مخابرات-کنترل البته تا ترم پنج همه گرایش ها با هم درس میخونن. اما سه ترم آخر درسا تخصصی میشه. الکترونیکیا بیشتر سرشون تو طراحی و تحلیل مداره. قدرتیا بیشتر با شبکه های تولید و توزیع برق سر و کار دارن. مثلا نیروگاها یا کابل کشی های شهری و در کل سه فاز کار میکنن مخابراتیا بیشتر تو حوزه تبدیل سیگنال به موج و ارسال و دریافت و مصیبت کنترلم که بیشتر برای مدار های کنترلی و تا حدودی برنامه نویسی و این حرفاس بستگی داره که دقیقا به چی علاقه داشته باشی. برق آینده شغلی به مراتب خوبی خواهد داشت. البته فارق التحصیلای خیلی زیادی هم داره که رقابت شغلی سختی ایجاد میکنه. تو رشته برق اگه کار عملی هم بلد باشی دیگه میشه گفت نونت تو روغنه. مثلا برنامه نویسی یا راه اندازی بعضی دارا یا یه همچیم چیزایی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام حانیه جان من که الکترونیکیم خیلی اطلاعاتی در مورد قدرت ندارم ولی نظر واطلاعات خودمو میگم قدرت یه خورده کار مردونه ایه و برای استخدام و کار معمولا از آقایون استفاده میشه الکترونیک چی؟از نظر جذاب بودن رشته میگما اتفاقا همه همینو میگن... ولی مردونه زنونه نداره که... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ الکترونیک چی؟از نظر جذاب بودن رشته میگمااتفاقا همه همینو میگن... ولی مردونه زنونه نداره که... الکترونیک یکی از شاخه های برقه این رشته برای جذابیت به علاقه ت ربط داره نم که عااااااااااااشق این رشته م:hapydancsmil::hapydancsmil: مردونه و زنونه نداره ولی بخاطر محل و نوع کاراش اکثر مواقع از مردا برای کار استفاده مینن 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوست من.... خب در حالت کلی من توصیم اینه که اول رشته خودتو بخون تمومش کن. بعد اگه خواستی یه رشته دیگه شرکت کن. اما در مورد برق : برق واقعا یکی از شیرین ترین رشته های فنی مهندسیه. چن تا گرایش داره که مهم تریناش اینا هستن : الکترونیک-قدرت-مخابرات-کنترل البته تا ترم پنج همه گرایش ها با هم درس میخونن. اما سه ترم آخر درسا تخصصی میشه. الکترونیکیا بیشتر سرشون تو طراحی و تحلیل مداره. قدرتیا بیشتر با شبکه های تولید و توزیع برق سر و کار دارن. مثلا نیروگاها یا کابل کشی های شهری و در کل سه فاز کار میکنن مخابراتیا بیشتر تو حوزه تبدیل سیگنال به موج و ارسال و دریافت و مصیبت کنترلم که بیشتر برای مدار های کنترلی و تا حدودی برنامه نویسی و این حرفاس بستگی داره که دقیقا به چی علاقه داشته باشی. برق آینده شغلی به مراتب خوبی خواهد داشت. البته فارق التحصیلای خیلی زیادی هم داره که رقابت شغلی سختی ایجاد میکنه. تو رشته برق اگه کار عملی هم بلد باشی دیگه میشه گفت نونت تو روغنه. مثلا برنامه نویسی یا راه اندازی بعضی دارا یا یه همچیم چیزایی همون دیگه من الان با طراحی میونه ی خوبی ندارم... فکرکنم همون قدرت بهتر باشه کنترلم خوبه هاااا ولی کدومشون جذابتره؟؟؟من اینو میخوام(یه خورده هیجان توش باشه...یعنی سایلنت نباشه) اگه از هیچ کدوم خوشم نیاد میرم سراغ داروسازی که خواسته ی پدرمه...لطفا منو جذب کنین به این رشته چون در غیر این صورت مجبور میشم برم تو کار دکتری و این حرفها:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ الکترونیک یکی از شاخه های برقه این رشته برای جذابیت به علاقه ت ربط داره نم که عااااااااااااشق این رشته م:hapydancsmil::hapydancsmil: مردونه و زنونه نداره ولی بخاطر محل و نوع کاراش اکثر مواقع از مردا برای کار استفاده مینن درسته گفتم اطلاعی از این رشته ندارم ولی حداقل میفهمم الکترونیک یکی از شاخه هاشه اصلا کار که مهم نیست...مهم اینه رشته یه طوری باشه که ادم حسابی جذبش بشه...نمیدونم چطوری بگم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ همون دیگه من الان با طراحی میونه ی خوبی ندارم... فکرکنم همون قدرت بهتر باشهکنترلم خوبه هاااا ولی کدومشون جذابتره؟؟؟من اینو میخوام(یه خورده هیجان توش باشه...یعنی سایلنت نباشه) اگه از هیچ کدوم خوشم نیاد میرم سراغ داروسازی که خواسته ی پدرمه...لطفا منو جذب کنین به این رشته چون در غیر این صورت مجبور میشم برم تو کار دکتری و این حرفها:icon_pf (34): جذابیت این رشته توی الکترونیک به طراحیه مداراشه:hapydancsmil: برای جذب شدن باید بیشتر مطالعه کنی چون هر کسی نظر خودشو داره و نمیشه با نظر بقیه علاقتو توش پیدا کنی من این رشته رو خیلی دوس دارم تا آخرشم میخوام برم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ جذابیت این رشته توی الکترونیک به طراحیه مداراشه:hapydancsmil: برای جذب شدن باید بیشتر مطالعه کنی چون هر کسی نظر خودشو داره و نمیشه با نظر بقیه علاقتو توش پیدا کنی من این رشته رو خیلی دوس دارم تا آخرشم میخوام برم:hapydancsmil: اخه میدونی من چون کلا با طراحی میونه ی خوبی ندارم فکر کنم اگه تو این شاخش برم مثل معماری به نتیجه ای نرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخه از کجا در موردش مطالعه کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اخه میدونی من چون کلا با طراحی میونه ی خوبی ندارم فکر کنم اگه تو این شاخش برم مثل معماری به نتیجه ای نرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3اخه از کجا در موردش مطالعه کنم؟ نمیدونم ولی فک کنم اگه چندتا از کتاباشو ببینی بتونی به نتیجه ای برسی 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ همون دیگه من الان با طراحی میونه ی خوبی ندارم... فکرکنم همون قدرت بهتر باشهکنترلم خوبه هاااا ولی کدومشون جذابتره؟؟؟من اینو میخوام(یه خورده هیجان توش باشه...یعنی سایلنت نباشه) اگه از هیچ کدوم خوشم نیاد میرم سراغ داروسازی که خواسته ی پدرمه...لطفا منو جذب کنین به این رشته چون در غیر این صورت مجبور میشم برم تو کار دکتری و این حرفها:icon_pf (34): باشه الان جذبت میکنم حتما خودت هم میدونی که برق رشته سختیه و مفاهیم مشکلی تو بسیاری از درساش داره. اما اگه کسی علاقه داشته باشه برعکس به این مفاهیم علاقه مند میشه رشته برق به طور اساسی و بنیادی با بقیه رشته ها متفاوته. مثلا معماری و عمران و مکانیک و صنایع و معدن و .... یه جورایی به هم ربط دارن. خیلی درسای مشترک دارن. ولی برق کلا یه بحث دیگس. از خصوصیات رشته برق , سختی , جذابیت بسیار زیاد, پتانسیل کاری فوق العاده بالا , مباحث بسیار بسیار زیاد و متنوع در تمامی گرایش ها , کتابای کت و کلفت , و .... میشه نام برد اتفاقا تو گرایش الکترونیک من که میگم طراحی منظورم این نیست که تو قراره تو آینده مدار طراحی کنی. من خودم الان شاید مدار یه لامپ ساده رو هم نتونم طراحی کنم طراحی کار دکترای خبره هستش. ما بیشتر سعی میکنیم از مدارا سر در بیاریم که کارشون چیه. برنامه های ساده برای روبات ها یا برخی مدارای هوشمند مینویسیم. بعضی آیسی ها رو میتونیم باهاشون کار کنیم. در کل یه همچین کارایی....... در کل میشه اینجوری گفت : قدرتیا برق رو تولید میکنن و تا دم در حیاط خونه ها میارن. الکترونیکیا از اونجا به بعد رو به عهده دارن.مثل لوازم برقی خونه ها و اینجور چیزا. مخابراتیا هم کار انتقال اطلاعات سیمی یا بی سیم یا فیبر نوری رو انجام میدن. 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ باشه الان جذبت میکنم حتما خودت هم میدونی که برق رشته سختیه و مفاهیم مشکلی تو بسیاری از درساش داره. اما اگه کسی علاقه داشته باشه برعکس به این مفاهیم علاقه مند میشه رشته برق به طور اساسی و بنیادی با بقیه رشته ها متفاوته. مثلا معماری و عمران و مکانیک و صنایع و معدن و .... یه جورایی به هم ربط دارن. خیلی درسای مشترک دارن. ولی برق کلا یه بحث دیگس. از خصوصیات رشته برق , سختی , جذابیت بسیار زیاد, پتانسیل کاری فوق العاده بالا , مباحث بسیار بسیار زیاد و متنوع در تمامی گرایش ها , کتابای کت و کلفت , و .... میشه نام برد اتفاقا تو گرایش الکترونیک من که میگم طراحی منظورم این نیست که تو قراره تو آینده مدار طراحی کنی. من خودم الان شاید مدار یه لامپ ساده رو هم نتونم طراحی کنم طراحی کار دکترای خبره هستش. ما بیشتر سعی میکنیم از مدارا سر در بیاریم که کارشون چیه. برنامه های ساده برای روبات ها یا برخی مدارای هوشمند مینویسیم. بعضی آیسی ها رو میتونیم باهاشون کار کنیم. در کل یه همچین کارایی....... در کل میشه اینجوری گفت : قدرتیا برق رو تولید میکنن و تا دم در حیاط خونه ها میارن. الکترونیکیا از اونجا به بعد رو به عهده دارن.مثل لوازم برقی خونه ها و اینجور چیزا. مخابراتیا هم کار انتقال اطلاعات سیمی یا بی سیم یا فیبر نوری رو انجام میدن. ایول خوشم اومد منم تا حالا اینجوری برقو ندیده بودم بابا جاذب بابا جذاب بابا مجذوب منم دوباره جذب شدم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ایول خوشم اومد منم تا حالا اینجوری برقو ندیده بودم بابا جاذب بابا جذاب بابا مجذوب منم دوباره جذب شدم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم ولی فک کنم اگه چندتا از کتاباشو ببینی بتونی به نتیجه ای برسی مرسی عزیزم...لطف کردی ببخش هی سوال پرسیدمولی این یکی اخریشه...یکی از کتابارو معرفی میکنی؟ باشه الان جذبت میکنم حتما خودت هم میدونی که برق رشته سختیه و مفاهیم مشکلی تو بسیاری از درساش داره. اما اگه کسی علاقه داشته باشه برعکس به این مفاهیم علاقه مند میشه رشته برق به طور اساسی و بنیادی با بقیه رشته ها متفاوته. مثلا معماری و عمران و مکانیک و صنایع و معدن و .... یه جورایی به هم ربط دارن. خیلی درسای مشترک دارن. ولی برق کلا یه بحث دیگس. از خصوصیات رشته برق , سختی , جذابیت بسیار زیاد, پتانسیل کاری فوق العاده بالا , مباحث بسیار بسیار زیاد و متنوع در تمامی گرایش ها , کتابای کت و کلفت , و .... میشه نام برد اتفاقا تو گرایش الکترونیک من که میگم طراحی منظورم این نیست که تو قراره تو آینده مدار طراحی کنی. من خودم الان شاید مدار یه لامپ ساده رو هم نتونم طراحی کنم طراحی کار دکترای خبره هستش. ما بیشتر سعی میکنیم از مدارا سر در بیاریم که کارشون چیه. برنامه های ساده برای روبات ها یا برخی مدارای هوشمند مینویسیم. بعضی آیسی ها رو میتونیم باهاشون کار کنیم. در کل یه همچین کارایی....... در کل میشه اینجوری گفت : قدرتیا برق رو تولید میکنن و تا دم در حیاط خونه ها میارن. الکترونیکیا از اونجا به بعد رو به عهده دارن.مثل لوازم برقی خونه ها و اینجور چیزا. مخابراتیا هم کار انتقال اطلاعات سیمی یا بی سیم یا فیبر نوری رو انجام میدن. :ws28: اینکه سخته میدونم...و برای اثبات به بعضیا هم دست گذاشتم رو این رشتهاصلا رک بگم من از اول هم عاشق عمران و معماری بودم...ولی وقتی یهویی دلمو زد تمامه خانواده شورش کردن که این چه اخلاقه مزخرفیه و مگه درس خاله بازیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد براثر این فشارها پدر بنده شرط گذاشتن یا داروسازی بخون یا اگه نمیخونی هر رشته ی دیگه ای میخونی پائین تر از مدرک دکترا تمومش کنی سرتو میزنم:icon_pf (34): منم بر اثر این فشارها اومدم الکی خودبزرگی کنم گفتم برق دوست دارم...حالا هم نمیخوام ضایع بشم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3میخوام هم جذبش بشم هم یهویی تا خود دکترا بخونم دیگه خب اگه الکترونیک اینطوریاست که عالیه...مرسی از راهنماییتون 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم...لطف کردیببخش هی سوال پرسیدمولی این یکی اخریشه...یکی از کتابارو معرفی میکنی؟ :ws28: اینکه سخته میدونم...و برای اثبات به بعضیا هم دست گذاشتم رو این رشتهاصلا رک بگم من از اول هم عاشق عمران و معماری بودم...ولی وقتی یهویی دلمو زد تمامه خانواده شورش کردن که این چه اخلاقه مزخرفیه و مگه درس خاله بازیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد براثر این فشارها پدر بنده شرط گذاشتن یا داروسازی بخون یا اگه نمیخونی هر رشته ی دیگه ای میخونی پائین تر از مدرک دکترا تمومش کنی سرتو میزنم:icon_pf (34): منم بر اثر این فشارها اومدم الکی خودبزرگی کنم گفتم برق دوست دارم...حالا هم نمیخوام ضایع بشم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3میخوام هم جذبش بشم هم یهویی تا خود دکترا بخونم دیگه خب اگه الکترونیک اینطوریاست که عالیه...مرسی از راهنماییتون برات یکی از کتاباشو میذارم ببین چطوریاس ولی اینو کاملا دوستانه میگم حانیه جان اگه فقط برای روکم کنیه بیشتر فک کن چون مطمین باش اگه همینجوری بیای و فردا پس فردا که رفتی توی این رشته بعد دیدی خوشت نمیاد اونوقت فقط تویی که ضرر کردی نه اونایی که روشونو کم کردی:icon_pf (34): من از بچگی هم از برق خوشم میومد هم از معماری. یعنی عاشق نقشه کشی و نقاشی و اینا بودم الانم هنوز همونقدر دوس دارم ولی برقو کمی بیشتر دوس داشتم برای همین تا اینجاشو اومدم تا بعدشم میخوام برم پس قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری حتما درموردش مطمین شو بعد تصمیم بگیر 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم...لطف کردیببخش هی سوال پرسیدمولی این یکی اخریشه...یکی از کتابارو معرفی میکنی؟ :ws28: اینکه سخته میدونم...و برای اثبات به بعضیا هم دست گذاشتم رو این رشتهاصلا رک بگم من از اول هم عاشق عمران و معماری بودم...ولی وقتی یهویی دلمو زد تمامه خانواده شورش کردن که این چه اخلاقه مزخرفیه و مگه درس خاله بازیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد براثر این فشارها پدر بنده شرط گذاشتن یا داروسازی بخون یا اگه نمیخونی هر رشته ی دیگه ای میخونی پائین تر از مدرک دکترا تمومش کنی سرتو میزنم:icon_pf (34): منم بر اثر این فشارها اومدم الکی خودبزرگی کنم گفتم برق دوست دارم...حالا هم نمیخوام ضایع بشم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3میخوام هم جذبش بشم هم یهویی تا خود دکترا بخونم دیگه خب اگه الکترونیک اینطوریاست که عالیه...مرسی از راهنماییتون آره حانیه جان. اینجوری نیست که هر کی لیسانس الکترونیک باشه بتونه مدار طراحی کنه یا هر کی لیسانی قدرت داره بتونه در مورد نیروگاه نظریه بده !!! ولی خب یه چیزایی بلدیم به هر حال. میتونیم فرق بین مقاومت و خازنو تشخیص بدیم (البته در برخی موارد) ولی مهناز حرف خوبی میزنه. پس فردا کسی که ضرر میکنه خودتی, نه اطرافیانت. آدم حتی یک روز زندگیشم نباید تلف بشه.چه برسه به چند سال....حیفه واقعا الان که موقعیتش رو داری سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری....... --------------------------------------------------------------------------------------------- راستی من از بچه گیام با این موضوع مشکل داشتم :: حانیه درسته یا هانیه ؟؟...... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ برات یکی از کتاباشو میذارم ببین چطوریاس ولی اینو کاملا دوستانه میگم حانیه جان اگه فقط برای روکم کنیه بیشتر فک کن چون مطمین باش اگه همینجوری بیای و فردا پس فردا که رفتی توی این رشته بعد دیدی خوشت نمیاد اونوقت فقط تویی که ضرر کردی نه اونایی که روشونو کم کردی:icon_pf (34): من از بچگی هم از برق خوشم میومد هم از معماری. یعنی عاشق نقشه کشی و نقاشی و اینا بودم الانم هنوز همونقدر دوس دارم ولی برقو کمی بیشتر دوس داشتم برای همین تا اینجاشو اومدم تا بعدشم میخوام برم پس قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری حتما درموردش مطمین شو بعد تصمیم بگیر مرسی عزیزم لطف میکنی...حرفت درسته ولی هرطور فکر میکنم برقو به بقیه ی رشته ها ترجیح میدم آره حانیه جان. اینجوری نیست که هر کی لیسانس الکترونیک باشه بتونه مدار طراحی کنه یا هر کی لیسانی قدرت داره بتونه در مورد نیروگاه نظریه بده !!!ولی خب یه چیزایی بلدیم به هر حال. میتونیم فرق بین مقاومت و خازنو تشخیص بدیم (البته در برخی موارد) ولی مهناز حرف خوبی میزنه. پس فردا کسی که ضرر میکنه خودتی, نه اطرافیانت. آدم حتی یک روز زندگیشم نباید تلف بشه.چه برسه به چند سال....حیفه واقعا الان که موقعیتش رو داری سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری....... --------------------------------------------------------------------------------------------- راستی من از بچه گیام با این موضوع مشکل داشتم :: حانیه درسته یا هانیه ؟؟...... مرسی از راهنماییتون....لطف کردین جفتشم درسته...ماله منم با این ه... ولی موقعی که داشتم عضو میشدم نمیدونم چرا با این ح نوشتم البته معنیاشون فرق داره 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم لطف میکنی...حرفت درستهولی هرطور فکر میکنم برقو به بقیه ی رشته ها ترجیح میدممرسی از راهنماییتون....لطف کردین جفتشم درسته...ماله منم با این ه... ولی موقعی که داشتم عضو میشدم نمیدونم چرا با این ح نوشتمالبته معنیاشون فرق داره به به میبینم که یکی به رشته برق علاقه نشون داده 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به به میبینم که یکی به رشته برق علاقه نشون داده اره دیگه اگه خدا بخواد ما هم داریم برقی میشیم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یه دونه باشه بــــــــــــــــــــرق دوردونـــــــــــــــه باشه.... اونم واسه نمونه باشه... ژیگرمه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بکس نو اندیش حالتون چیطوریاس انسانهای دانشجو و غیر دانشجو؟ اومدم عرضه اندامی کنم و برم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده