mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ همین جمله ی گرانبهای بالای صفحه ام که پسر ایرانی ازش نقل قول گرفته :w127: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ میکما یه نگاه به حرفایی که توی این صفحه زدیم بندازین:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ میکما یه نگاه به حرفایی که توی این صفحه زدیم بندازین:icon_pf (34): حیفه همینجوری بمونه باید کتاب شه اصن 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جواب منو نیچ کدومتون بلت نیستید یا زورتون میاد تایپ کنید ؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جواب منو نیچ کدومتون بلت نیستید یا زورتون میاد تایپ کنید ؟ این چه حرفیه بهار خانوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من که اصلاااااااا یادم نیست 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جواب منو نیچ کدومتون بلت نیستید یا زورتون میاد تایپ کنید ؟ من بلت نیستم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بدو بیا کباب مقاومتی ه !!! ترکیدم از خنده فرم نشستنش خیلی باحاله...منم اینجوری میشینم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ آقا به شما نمیفروشیم برید اونور !توقف بیجا مانع کسبه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ ترکیدم از خنده فرم نشستنش خیلی باحاله...منم اینجوری میشینم :ws28: یعنی میخوای بگی کباب میخورید ای مایه دارررررررررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بدو بیا کباب مقاومتی ه !!! ایول:ws28: خیلی باحاله:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ آقا به شما نمیفروشیم برید اونور !توقف بیجا مانع کسبه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی میخوای بگی کباب میخورید ای مایه دارررررررررررررررررررررررررررررررررررر عه فهمیدی منظورم چیه ه ه ه هه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ بیا خودم برات ازش میگیرم:there: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان یه سوال خیلی مهم دارم...من معماری میخوندم بعد یهویی به طرز عجیبی دلمو زد این رشتهدر صورتی که عاشقش بودما بعد کلی نشستم فکر کردم دیدم برق هم رشته ی خوبیه...ولی خب متاسفانه اشنایی کاملی با این رشته ندارم!!!خودم برقو قدرت دوست دارم اما یکی از اشناها گفت برق و قدرت بعد از گرفتن مدرکش اشتغال زایی نداره.... هرچند این یه مورد برام مهم نیست اما طرف زیاد از برق و قدرت خوب نمیگفت!!!میشه یکیتون برام یه توضیحی بده....بعد یه چیز مهم این رشته ممکنه مثله معماری دل ادمو بزنه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده