دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من تو دانشگاه نه واحد افتادم شیش تاشم حذف کردم تو حرف نزن سیصدی درسخون اونم توو 2 ماه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تو حرف نزن سیصدی درسخون اونم توو 2 ماه:vahidrk: دیگه حرف نمیزنم آبجی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه حرف نمیزنم آبجی حرف بزن دیگه اینجوری نگو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ حرف بزن دیگهاینجوری نگو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه حرف میزنم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ منِ معمار آویزون این پاتوق میباشم تا اومدم همتون رفتید بابا برگردین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ منِ معمار آویزون این پاتوق میباشمتا اومدم همتون رفتید بابا برگردین شما اینجا صابخونه ای آبجی مرضیه خوشحال میشیم میای اینجا یاد فقرا میکنی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوابم میاددددددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ باشه حرف میزنم آفرین:hapydancsmil: شما اینجا صابخونه ای آبجی مرضیه خوشحال میشیم میای اینجا یاد فقرا میکنی خواهش میکنم نفرمایید یکی بیاد این هندونه هارو بار بزنه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوابم میاددددددددددددددددددددددددد قبلا ها میگفتن اگه کسی خوابش بیاد باید بره بخوابه اما راست و دروغشو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوابم میاددددددددددددددددددددددددد از اعلان عمومی این خبر مچکریم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ قبلا ها میگفتن اگه کسی خوابش بیاد باید بره بخوابه اما راست و دروغشو نمیدونم دروغ میگن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ از اعلان عمومی این خبر مچکریم خواهش میکنم گل م م 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم گل م م خواهش میکنم خواهش نکن 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ فقط 2 ساعت دیگه تا امتحان سیگنال:icon_pf (34): 2 روزه محموعا 4 ساعت نخوابیدم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ فقط 2 ساعت دیگه تا امتحان سیگنال:icon_pf (34):2 روزه محموعا 4 ساعت نخوابیدم الان فک کنم سر جلسه ای موفق باشین بجاش بعدش تا دلت میخواااااااااااااااد بخواب 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همگی منبع خوبی برای طراحی مدار سراغ دارین ؟ سوال این مدلیه که یه مدار طراحی کنم (حوزه دیجیتال) که مثلا سه تا سیگنال ورودی داره و یه سیگنال خروجی که شکل هرچهار تا سیگنال هم میدونم ! 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ از اعلان عمومی این خبر مچکریم تا کی همش من باید این چیزارو بهتون یاد بدم هاااااااااا؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تا کی همش من باید این چیزارو بهتون یاد بدم هاااااااااا؟:vahidrk: چی رو دقیقا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چی رو دقیقا؟؟؟ منم همینی که مهناز پرسید 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چی رو دقیقا؟؟؟ منم همینی که مهناز پرسید همین جمله ی گرانبهای بالای صفحه ام که پسر ایرانی ازش نقل قول گرفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده