pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چیو یادت رفته؟!!! شکل کو؟ رابطه E که KVL زده اون jX هم که احتمالا بارت اهمی سلفی بوده اشکال کار کجاست؟ jX از ر و بردار ها بدست میاد فکر کنم از طریق تانژانت و کتانژانت بدست میاد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ الان این Isa توی شکل اول تا پایین خط jxgIas نرسیده یا شما نکشیدینش رسیدن isa یا نرسیدنش مهم نیست مهم این هست که بدونیم اون فلش isa هستش بعدش من چیکاره باشم نکشم دکتر کروز این طور کشیده 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ رسیدن isa یا نرسیدنش مهم نیست مهم این هست که بدونیم اون فلش isa هستش بعدش من چیکاره باشم نکشم دکتر کروز این طور کشیده مطمین نیستم ولی اینجوری که از ظاهره شکلتون مشخصه xj باید داده شده باشه که بتونین روابط دیگرو بدست بیارید مطمینید که مقدارشو نداده؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ مطمین نیستم ولی اینجوری که از ظاهره شکلتون مشخصه xj باید داده شده باشه که بتونین روابط دیگرو بدست بیاریدمطمینید که مقدارشو نداده؟؟ ارع مطمئن ام م م میخواید مساله هم میزارم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ارع مطمئن ام م م میخواید مساله هم میزارم آره کاش صورت کامل سوالشو بذاری شاید تونستم کمکی کنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کمک مخم هنگیده دیگه جواب نمیده کسی میدونه این jXq چطور بدست اومده تو فرمول اول خیلی مهمه ه ه ه کمک یه رابطه ساده ریاضیه ه ه اما الان یادم رفته http://www.noandishaan.com/upload/images/i3m4pqgsteggpq3oaih9.jpg rs=0.3 اهم vas=440 v ias=60.61 درود.....برداری بیده نتونستی بدست بیاری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ واسه کدوم کتاب یک ماشین سنکرون قطب برجسته سه فاز 4 قطب به وسیله ی یک منبع ولتاژ خط به خط 440 rms وفرکانس 60 هرتز تغذیه میشود ماشین در حالت موتوری ب توان کل ورودی 40 کیلو وات در پایانه کار میکند پارامتر ماشین به صورت زیر است rs=0.3 اهم Lls=.001 Lmd=.015 Lmq=.008 جهت جریان به طرف داخل پایانه در نظر بگیریم الف تحریک را به نحوی تنظیم کنید که ias سی درجه نسبت به vas پس فاز باشد Ea و توان رکتیو q را تعیین کنید و نمودار فازوری آن رسم کنید تالیف دکتر پال سی کروز تئوری جامع:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یک ماشین سنکرون قطب برجسته سه فاز 4 قطب به وسیله ی یک منبع ولتاژ خط به خط 440 rms وفرکانس 60 هرتز تغذیه میشود ماشین در حالت موتوری ب توان کل ورودی 40 کیلو وات در پایانه کار میکند پارامتر ماشین به صورت زیر است rs=0.3 اهم Lls=.001 Lmd=.015 Lmq=.008 جهت جریان به طرف داخل پایانه در نظر بگیریم الف تحریک را به نحوی تنظیم کنید که ias سی درجه نسبت به vas پس فاز باشد Ea و توان رکتیو q را تعیین کنید و نمودار فازوری آن رسم کنید تالیف دکتر پال سی کروز تئوری جامع:icon_pf (34): من بلد نیست:icon_pf (34): خداروشکر ما از این درسا نداشتیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ به به سودی با شمایل قبلی ظاهر میشود 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بچه برنامه امتحانام رو بگم ؟؟؟؟ سه شنبه : سیگنال و سیستم چهارشنبه : جبر خطی پنج شنبه : الکترونیک 1 جمعه : ساعت 8 اخلاق اسلامی ساعت 10 دفاع مقدس اینا رو گفتم که حالم رو درک کنید و بگم که استاد الکترونیک خیلی سریع درس داد و تقریبا چیزه زیادی نگفت سر کلاس مخصوصا راجع به ترانزیستور. خودم هرچی میرعشقی می خونم چیزی نمی فهمم. میگن خیلی هم بد نمره میده. قراره 10 سواله تستی بده میان ترم هم نگرفته. تاااازه میگه راه حل هم نمی خوام فقط جواب تست درست باشه چیکار کنم بچه ها؟؟؟؟ جزوه ای نمونه سواله حل شده ای دارید که دست خالی نروم سر جلسه؟؟؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بچه برنامه امتحانام رو بگم ؟؟؟؟ سه شنبه : سیگنال و سیستم چهارشنبه : جبر خطی پنج شنبه : الکترونیک 1 جمعه : ساعت 8 اخلاق اسلامی ساعت 10 دفاع مقدس اینا رو گفتم که حالم رو درک کنید و بگم که استاد الکترونیک خیلی سریع درس داد و تقریبا چیزه زیادی نگفت سر کلاس مخصوصا راجع به ترانزیستور. خودم هرچی میرعشقی می خونم چیزی نمی فهمم. میگن خیلی هم بد نمره میده. قراره 10 سواله تستی بده میان ترم هم نگرفته. تاااازه میگه راه حل هم نمی خوام فقط جواب تست درست باشه چیکار کنم بچه ها؟؟؟؟ جزوه ای نمونه سواله حل شده ای دارید که دست خالی نروم سر جلسه؟؟؟؟:icon_pf (34): اوه اوه خدا رحم کنه این چه طرز درس برداشتنه وقتی انتخاب واحد کردین تاریخ امتحاناش مشخص نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه خدا رحم کنه این چه طرز درس برداشتنه وقتی انتخاب واحد کردین تاریخ امتحاناش مشخص نبود؟ دانشگاه ما یه جوریه که مجبوریم درس رو طبق چارت برداریم وگرنه 2 ترم عقب می افتیم.چون دانشگاه کم جمعیته. مثلا این ترم یه کلاس الکترونیک 1 تشکیل شد با یه استاد.اگه بر نمی داشتم ترم دیگه هم ارائه نمی شد باید صبر می کردم دو ترم دیگه با سال پایینیا بر دارم. تازه ترم دیگه هم نمی شد الکترونیک 2 بردارم. 10 ترمه می شدم!!!!!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی انتخاب واحد کردین تاریخ امتحاناش مشخص نبود؟ یه کار غیر اصولی که خیلی از دانشگاه ها کردن تغییر تاریخ امتحانات به خاطر انتخابات بود با اینکه از قبل می دونستن باید دانشگاه ها قبل از انتخابات ترمو تموم کنن اما توجهی نکردن برنامه امتحانات ما بعد از عید تغییر کرد توی یه روز 4 تا امتحان 3 واحده بود! با کلی امضا جمع کردن و نامه نگاری دوتا شو تغییر دادیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ همه اونا که امتحان داچتن خسته نباچن الهی... من خوجیلم لاستی آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ همه اونا که امتحان داچتن خسته نباچن الهی... من خوجیلم لاستی آیا؟ آره خوجلی خسته نباشنو بیخیال. بگو نیفتن 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ آره خوجلی خسته نباشنو بیخیال. بگو نیفتن همه که مث شووما نیستن سیصدی دست طلا 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ همه که مث شووما نیستن سیصدی دست طلا من تو دانشگاه نه واحد افتادم شیش تاشم حذف کردم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من تو دانشگاه نه واحد افتادم شیش تاشم حذف کردم ما نیز ایضا سیصدی دس طلا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده