pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چرا؟؟کهربا جان حیفه یه تجدید نظری بکن:hapydancsmil: کهربا جان بهترین کارو کردی و میکنی اگه دنبال کار بگردی میفهمی بهترین کارو کرده 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کهربا جان بهترین کارو کردی و میکنی اگه دنبال کار بگردی میفهمی بهترین کارو کرده مگه کارم هست 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من الان خداییش از زندگیم راضیم بچه ها چرا نمیشه هم درس خوند و هم کار کرد ؟؟ به خدا اگه تلاش کنید بهترین درسو میخونید بهترین کارم گیرتون میاد. جوینده یابنده است به نظر من بدترین اشتباهی که یه نفر میتونه کنه اینه که به امید کار بیخیال درس بشه در حالی که میتونه ادامه تحصیل بده !!! حالا اگه مجبور به ترک تحصیل باشه اون قضیش فرق فوکوله 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من الان خداییش از زندگیم راضیم بچه ها چرا نمیشه هم درس خوند و هم کار کرد ؟؟ به خدا اگه تلاش کنید بهترین درسو میخونید بهترین کارم گیرتون میاد. جوینده یابنده است به نظر من بدترین اشتباهی که یه نفر میتونه کنه اینه که به امید کار بیخیال درس بشه در حالی که میتونه ادامه تحصیل بده !!! حالا اگه مجبور به ترک تحصیل باشه اون قضیش فرق فوکوله هیلو جان هم دارم درس میخونم هم کار میشه سخته خیلی سخته اما ممکن اما چیزی که غیر ممکنه کاره خوب هستش مگه این که بند پ داشته باشی بعدش هم برا پایان نامه ادم مجبور به ترک کار میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هنوز کاراش شرو نشده موندم وای به حال این که شرو بشه در ضمن میتونی بدی بیرون بین 1700 تا 2500 میگیرن 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ هیلو جان هم دارم درس میخونم هم کار میشه سخته خیلی سخته اما ممکن اما چیزی که غیر ممکنه کاره خوب هستش مگه این که بند پ داشته باشی بعدش هم برا پایان نامه ادم مجبور به ترک کار میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هنوز کاراش شرو نشده موندم وای به حال این که شرو بشه در ضمن میتونی بدی بیرون بین 1700 تا 2500 میگیرن امید جون آدمیزاد برای سختی کشیدن آفریده شده هیچ چیز ایده آلل نیست. نمیخوام ژست روانشناسی بگیرم بگم باید مثبت اندیش باشی و این چرندیات. ولی زندگی آدم بستگی داره به اینکه چطور به زندگی نگاه کنه. من یکی دو ماه پیش کار خیلی بدی داشتم. همش خستگی و دردسر بود. از اینور شهر به اونور ....... ولی چون کارمو خوب انجام میدادم از شانسم معرفیم کردن به جایی که اصلا فکرشم نمیکردم. خیلی ها سابقشون بیشتر از من بود ولی خب ..... گاهی اوقات باید خودمون برای خودمون موقعیت بسازیم . 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امید جون آدمیزاد برای سختی کشیدن آفریده شده هیچ چیز ایده آلل نیست. نمیخوام ژست روانشناسی بگیرم بگم باید مثبت اندیش باشی و این چرندیات. ولی زندگی آدم بستگی داره به اینکه چطور به زندگی نگاه کنه. من یکی دو ماه پیش کار خیلی بدی داشتم. همش خستگی و دردسر بود. از اینور شهر به اونور ....... ولی چون کارمو خوب انجام میدادم از شانسم معرفیم کردن به جایی که اصلا فکرشم نمیکردم. خیلی ها سابقشون بیشتر از من بود ولی خب ..... گاهی اوقات باید خودمون برای خودمون موقعیت بسازیم . از چند نفر یه نفر همچین شانسی نصیبشون میشه اوضاع بد تر میشه بهتر نمیشه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امید جون آدمیزاد برای سختی کشیدن آفریده شده هیچ چیز ایده آلل نیست. نمیخوام ژست روانشناسی بگیرم بگم باید مثبت اندیش باشی و این چرندیات. ولی زندگی آدم بستگی داره به اینکه چطور به زندگی نگاه کنه. من یکی دو ماه پیش کار خیلی بدی داشتم. همش خستگی و دردسر بود. از اینور شهر به اونور ....... ولی چون کارمو خوب انجام میدادم از شانسم معرفیم کردن به جایی که اصلا فکرشم نمیکردم. خیلی ها سابقشون بیشتر از من بود ولی خب ..... گاهی اوقات باید خودمون برای خودمون موقعیت بسازیم . آفرین به عباس خان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین به عباس خان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چاکرم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کمک مخم هنگیده دیگه جواب نمیده کسی میدونه این jXq چطور بدست اومده تو فرمول اول خیلی مهمه ه ه ه کمک یه رابطه ساده ریاضیه ه ه اما الان یادم رفته http://www.noandishaan.com/upload/images/i3m4pqgsteggpq3oaih9.jpg rs=0.3 اهم vas=440 v ias=60.61 3 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بجث جالبی شد راجع به کار و آینده کاری رشته برق! یکم بیشتر از ترجبه های کاریتون بگید!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کمک مخم هنگیده دیگه جواب نمیده کسی میدونه این jXq چطور بدست اومده تو فرمول اول خیلی مهمه ه ه ه کمک یه رابطه ساده ریاضیه ه ه اما الان یادم رفته http://www.noandishaan.com/upload/images/i3m4pqgsteggpq3oaih9.jpg rs=0.3 اهم vas=440 v ias=60.61 بجث جالبی شد راجع به کار و آینده کاری رشته برق! یکم بیشتر از ترجبه های کاریتون بگید!! فعلا همه چی به حل این مساله مربوط میشه ببین میتونی کمکی بکنی بعد امتحان میام خودم کامل روشن میکنم همه تون رو 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چرا؟؟کهربا جان حیفه یه تجدید نظری بکن:hapydancsmil: حیف چرا؟ من کاملا آگاهانه مسیرمو انتخاب کردم بانو برق رشته خوبیه و من هم واقعا خوشحالم که این رشته رو خوندم اما با توجه روحیات و علایقم بهتر می دونم که مسیرمو عوض کنم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حیف چرا؟ من کاملا آگاهانه مسیرمو انتخاب کردم بانو برق رشته خوبیه و من هم واقعا خوشحالم که این رشته رو خوندم اما با توجه روحیات و علایقم بهتر می دونم که مسیرمو عوض کنم اون دیگه موضوع دیگه ایه که چون با روحیه تون نمیخوره دوست ندارین ادامه ش بدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا میخواین برید چه رشته ای؟؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اون دیگه موضوع دیگه ایه که چون با روحیه تون نمیخوره دوست ندارین ادامه ش بدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا میخواین برید چه رشته ای؟؟ رشته که فعلا مرددم احتما زیاد یکسال دور درس رو خط بکشم و کارای نیمه تمومم رو سامان بدم من ذاتا ورزشکارم و می خوام تربیت بدنی بخونم و کلا ورزش کنم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ رشته که فعلا مرددم احتما زیاد یکسال دور درس رو خط بکشم و کارای نیمه تمومم رو سامان بدم من ذاتا ورزشکارم و می خوام تربیت بدنی بخونم و کلا ورزش کنم ایشالله هرتصمیمی میگیرید خیرتون باشه و براتون بهترین تصمیم باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ رشته که فعلا مرددم احتما زیاد یکسال دور درس رو خط بکشم و کارای نیمه تمومم رو سامان بدم من ذاتا ورزشکارم و می خوام تربیت بدنی بخونم و کلا ورزش کنم ذاتا:ws3: برو جوا سوال منو بده 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ذاتا:ws3: برو جوا سوال منو بده بله ذاتا شک داری؟ :icon_razz: سوال تو چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بله ذاتا شک داری؟ :icon_razz: سوال تو چی بود؟ نع والا همین بالا صفحه اس 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نع والا همین بالا صفحه اس الان این Isa توی شکل اول تا پایین خط jxgIas نرسیده یا شما نکشیدینش 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نع والا همین بالا صفحه اس چیو یادت رفته؟!!! شکل کو؟ رابطه E که KVL زده اون jX هم که احتمالا بارت اهمی سلفی بوده اشکال کار کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده