seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خدا رو شکر که چینی نبوده ولی از یه نظر خوب بود برام.....مجبور شدم به خاطرش یه نرم افزار دیگه کار کنم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ولی از یه نظر خوب بود برام.....مجبور شدم به خاطرش یه نرم افزار دیگه کار کنم اینجاس که میگن هر ضرری یه منفعتی هم داره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اینجاس که میگن هر ضرری یه منفعتی هم داره آره خداییش امکاناتش نسبت به دلتا بیشتر بود ولی کیفیت گرافیکیش خیلی ضعیف تر از دلتا و فتک بود بر همین خوشم نیومد ازش.... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آره خداییش امکاناتش نسبت به دلتا بیشتر بود ولی کیفیت گرافیکیش خیلی ضعیف تر از دلتا و فتک بود بر همین خوشم نیومد ازش.... خداییش الان من نفهمیدم بالاخره خوشحالین یا ناراحت 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خداییش الان من نفهمیدم بالاخره خوشحالین یا ناراحت از یه طرف خوشحالم که یه محصول دیگه و یه نرم افزار دیگه آشنا شدم و میتونم کار کنم...... از یه طرفم ناراحتم که به خاطر گرافیک پایینش نتونستم طراحی خوشگلی داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از یه طرف خوشحالم که یه محصول دیگه و یه نرم افزار دیگه آشنا شدم و میتونم کار کنم...... از یه طرفم ناراحتم که به خاطر گرافیک پایینش نتونستم طراحی خوشگلی داشته باشم ایشالله طراحی بعدی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خداییش الان من نفهمیدم بالاخره خوشحالین یا ناراحت از یه طرف خوشحالم که یه محصول دیگه و یه نرم افزار دیگه آشنا شدم و میتونم کار کنم...... از یه طرفم ناراحتم که به خاطر گرافیک پایینش نتونستم طراحی خوشگلی داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از یه طرف خوشحالم که یه محصول دیگه و یه نرم افزار دیگه آشنا شدم و میتونم کار کنم...... از یه طرفم ناراحتم که به خاطر گرافیک پایینش نتونستم طراحی خوشگلی داشته باشم میگم بچه ها وقتش نشده تاپیک ارشد سال بعدو بزنیم به نظرتون ؟؟:ws38::whistle::ws52::w02: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ میگم بچه ها وقتش نشده تاپیک ارشد سال بعدو بزنیم به نظرتون ؟؟:ws38::whistle::ws52::w02: بزن ببینیم چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ میگم بچه ها وقتش نشده تاپیک ارشد سال بعدو بزنیم به نظرتون ؟؟:ws38::whistle::ws52::w02: بزن داداش غمت نباشه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چاکریم :icon_gol: ایشالا فردا راش میندازیم با هم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه OLED ( organic light-emitting)v از OLED برای ساخت صفحات نمایشگر بسیار نازک و حتی انعطاف پذیر استفاده می شود. OLED یک فطغه خاض نیست. بلکه در ادامه پیشرفت نمایشگر ها از CRT به LCD و Pelasma حالا نسل جدید نماشگر ها شده OLED. اینا رو از یه مقاله کوتاه توی مجله اطلاعات علمی شماره 349 گفتم.بری تو سایتش آرشیو مجلاتش هست. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها زدم رفت http://www.noandishaan.com/forums/thread113609.html#post1243703 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من که به امید خدا تا آخر تابستون این رشته رو می ذارم کنار رشته خوبی بود حیف شد ... برای دوستانی که ارشد دارن آرزوی موفقیت می کنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من که به امید خدا تا آخر تابستون این رشته رو می ذارم کنار رشته خوبی بود حیف شد ... برای دوستانی که ارشد دارن آرزوی موفقیت می کنم یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی چی یعنی اون موقع لیسانسمو می گیرم و تو اوج با این رشته وداع می کنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی اون موقع لیسانسمو می گیرم و تو اوج با این رشته وداع می کنم باشع بازی خدا حافظی هم برات میگیرمم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ باشع بازی خدا حافظی هم برات میگیرمم مقصی دور افتخاری هم می شه بزنم؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مقصی دور افتخاری هم می شه بزنم؟!!!! نع اما میزارم با ماشن ام یه بوق بزنی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من که به امید خدا تا آخر تابستون این رشته رو می ذارم کنار رشته خوبی بود حیف شد ... برای دوستانی که ارشد دارن آرزوی موفقیت می کنم چرا؟؟ کهربا جان حیفه یه تجدید نظری بکن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده