mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ کی ؟ بگو خودم کارشو را بندازم زودتر :hapydancsmil: تو اگه بیلزنی باغچه خودتو بیل بزن بعد برای بقیه نسخه بپیچ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ پس چی منو دسته کم گرفتی؟؟؟خجالت بکش:vahidrk: اول اگه پسندیدی که من برم باهاش در مورد تو صحبت کنم ببینم نظرش در مورد تو چیه بعد برات قرار میذارم که برین باهم صحبت کنین آخه میترسم تا بخوای بجنبی سوژه از دست بره. این جور دخترا رو رو هموا میزنناااااا من همون دومی رو میخوام. همین امروز :hapydancsmil: راستی بهش بگو روز خاسگاری شلوار کردی بپوشه ... خوشم میاد :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اینجا تالار برقه یا مجلس بله برون یه کم بحث علمی کنید ماهم استفاده کنیم آخه تاپیک که نمیزنید این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه من که نمیدونم چیه؟!!! 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ شما با این مشخصات کسی رو برای عباس آقای ما سراغ نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه میدونستم یه نقشه شومی برام کشیدی :vahidrk: من ساده رو بگو :icon_pf (34): فک کردم متاهل شدم رفتتتتتتتتتتت اصن شیرینی نمیدم. زنم نمیخوام. مجلس تعطیله بریم تاپیک بزنیم بچه ها :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه من که تا به حال در موردش چیزی نشنیدم پیمان جان 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ میدونستم یه نقشه شومی برام کشیدی :vahidrk: من ساده رو بگو :icon_pf (34): فک کردم متاهل شدم رفتتتتتتتتتتت اصن شیرینی نمیدم. زنم نمیخوام. مجلس تعطیله بریم تاپیک بزنیم بچه ها :hapydancsmil: بیا خوبی کن اصن بهت خوبی نیومده:vahidrk: اصن دیگه باهاشم صحبت نمیکنم که بپره دستت بهش نرسه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ هر دم از این باغ بری میرسد. ژارسین جان شماره طرفو میدی هماهنگ کنم باهاش ؟ :hapydancsmil: بابا شما این کاره بودینا. خدا خیرتون بده :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بیا خوبی کن اصن بهت خوبی نیومده:vahidrk: اصن دیگه باهاشم صحبت نمیکنم که بپره دستت بهش نرسه ژارسین یه جذاب ترشو پیدا کرده باهام. تازه ابروهاشم پیوندیه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من که تا به حال در موردش چیزی نشنیدم پیمان جان یه سطح یالاتری از led هست فقط اینکه چه تفاوتی با ال ای دی معمولی میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ژارسین یه جذاب ترشو پیدا کرده باهام. تازه ابروهاشم پیوندیه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_razz: لیاقتت همونه:1111: 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اینجا تالار برقه یا مجلس بله برون یه کم بحث علمی کنید ماهم استفاده کنیم آخه تاپیک که نمیزنید اوه اوه مثل اینکه رئیستون اومد باشه شما فکراتوبکن منم با طرف حرف میزنم فعلا بای با زبون خوش برم تا رئیستون ..... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یه سطح یالاتری از led هست فقط اینکه چه تفاوتی با ال ای دی معمولی میکنه ؟ یه سرچی زدم که بفهمم چیه که شاید به اسم نشناخته باشم ولی وقتی خوندمش دیدم تا حالا نشنیده بودم متاسفانه اطلاعاتی ازش ندارم که بخوام از خودم بگم 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یه سرچی زدم که بفهمم چیه که شاید به اسم نشناخته باشم ولی وقتی خوندمش دیدم تا حالا نشنیده بودم متاسفانه اطلاعاتی ازش ندارم که بخوام از خودم بگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا یه سری اطلاعات راجع بهش داده از ظواهر امر همون ال ای دی هست که انعطاف پذیر شده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ینی خاک بر سر ایران که اندازه تایوانم نیست......هر چی محصول پی ال سی و اچ ام آی هست بر تایوانِ....بخدا 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ینی خاک بر سر ایران که اندازه تایوانم نیست......هر چی محصول پی ال سی و اچ ام آی هست بر تایوانِ....بخدا مهدی جون خون خودتو کثیف نکن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ مهدی جون خون خودتو کثیف نکن آدمو حرص میدن دیگه......دیروز کل بازارو گشتم hmi دلتا اصلا نیست......... اومدم فتک بگیرم اونم بر تایوان...... دیدم به صرفه نیست رفتم پنل مستر خریدم دیدم اونم تایوانه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آدمو حرص میدن دیگه......دیروز کل بازارو گشتم hmi دلتا اصلا نیست......... اومدم فتک بگیرم اونم بر تایوان...... دیدم به صرفه نیست رفتم پنل مستر خریدم دیدم اونم تایوانه خدا رو شکر که چینی نبوده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده