salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دانشگاه روزانه لیسانس گرفتید؟منم خیلی دوست دارم فوق شرکت کنم رشته مهندسی صنایع اما نمیتونم بین کارم ودرس یکی را انتخاب کنم کااااااااااااااااااارتو بچسب. 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ کااااااااااااااااااارتو بچسب. چرا؟ ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ پس دیگه واجب شده آستین برات بالا بزنیم مگه اینکه تو کاری واسه ما کنی :hapydancsmil: فقط کمی سریعتر لطفا 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دانشگاه روزانه لیسانس گرفتید؟منم خیلی دوست دارم فوق شرکت کنم رشته مهندسی صنایع اما نمیتونم بین کارم ودرس یکی را انتخاب کنم آره روزانه دانشگاه زن جون خوندم (پوزش میطلبم : زنجان) 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مگه اینکه تو کاری واسه ما کنی :hapydancsmil: فقط کمی سریعتر لطفا به روی چشم یادم باشه به مامانت بگم یکم به حرف دلت گوش بدن فک کنم زیادی عجله داری بگو ببینم چی میخوای تا برات پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به روی چشمیادم باشه به مامانت بگم یکم به حرف دلت گوش بدن فک کنم زیادی عجله داری بگو ببینم چی میخوای تا برات پیدا کنم چی میخوای یعنی چی ؟؟ مشخصات ایده آلمو بگم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چرا؟ ؟؟؟ زیرا برو کااااااااااار میکن مگو چیست کااااااااااار خالی میبنده بابا کار سخته بیا دور همی درس میخونیم حالشو میبریم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چی میخوای یعنی چی ؟؟ مشخصات ایده آلمو بگم ؟؟ په نه په مشخصات ماشینی که دوست داری بگو تا برات پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ په نه په مشخصات ماشینی که دوست داری بگو تا برات پیدا کنم خب یادداشت کن : دو متر قدش باشه دکترا داشته باشه چشماش اندازه پیاله باشه ابروهاش پیوندی باشه :hapydancsmil: بیست و چهار تا زبان بلد باشه همین دیگه من بیشتر از این توقع ندارم. کلا آدم کم توقعی هستم بقیشم هر چی خودت صلاح دونستی. حرف تو برام حجته :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خب یادداشت کن : دو متر قدش باشه دکترا داشته باشه چشماش اندازه پیاله باشه ابروهاش پیوندی باشه :hapydancsmil: بیست و چهار تا زبان بلد باشه همین دیگه من بیشتر از این توقع ندارم. کلا آدم کم توقعی هستم بقیشم هر چی خودت صلاح دونستی. حرف تو برام حجته :hapydancsmil: این دوتا رو پیدا کردم هنوز باهاشون صحبت نکردم نمیدونم دکترا دارن یا نه ولی دو متر قد دارن چشاشون قد پیالس بیست و چها تا هم زبان بلدن فقط و فقط ابروهاشون پیوندی نیست متاسفانه:icon_pf (34): :ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خب یادداشت کن : دو متر قدش باشه دکترا داشته باشه چشماش اندازه پیاله باشه ابروهاش پیوندی باشه :hapydancsmil: بیست و چهار تا زبان بلد باشه همین دیگه من بیشتر از این توقع ندارم. کلا آدم کم توقعی هستم بقیشم هر چی خودت صلاح دونستی. حرف تو برام حجته :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ شما با این مشخصات کسی رو برای عباس آقای ما سراغ نداری؟ 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ عباس اسیاب به نوبت صبر کن دم بخت تر از تو هست تو تالار اول باید اونارو سر و سامون بدیم مهناز جون 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خب عباس خان نظرتو در مورد اون دوتایی که پیشنهاد دادم نگفتیا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ این دوتا رو پیدا کردم هنوز باهاشون صحبت نکردم نمیدونم دکترا دارن یا نه ولی دو متر قد دارن چشاشون قد پیالس بیست و چها تا هم زبان بلدن فقط و فقط ابروهاشون پیوندی نیست متاسفانه:icon_pf (34): :ws28::ws28::ws28: وااااای اصلا باورم نمیشه به این زودی تونسته باشی دختر آرزوهای منو پیدا کرده باشی (البته اولی به نظرم پسره ولی قبوله) :hapydancsmil::hapydancsmil: میدونستم زودتر بهت میگفتم حالا چطوری باهاشون تماس بگیرم ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ عباس اسیاب به نوبت صبر کن دم بخت تر از تو هست تو تالار اول باید اونارو سر و سامون بدیم مهناز جون إإإإ کیا؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ عباس اسیاب به نوبت صبر کن دم بخت تر از تو هست تو تالار اول باید اونارو سر و سامون بدیم مهناز جون کی ؟ بگو خودم کارشو را بندازم زودتر :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ وااااای اصلا باورم نمیشه به این زودی تونسته باشی دختر آرزوهای منو پیدا کرده باشی (البته اولی به نظرم پسره ولی قبوله) :hapydancsmil::hapydancsmil: میدونستم زودتر بهت میگفتم حالا چطوری باهاشون تماس بگیرم ؟؟ پس چی منو دسته کم گرفتی؟؟؟ خجالت بکش:vahidrk: اول اگه پسندیدی که من برم باهاش در مورد تو صحبت کنم ببینم نظرش در مورد تو چیه بعد برات قرار میذارم که برین باهم صحبت کنین 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اینجا تالار برقه یا مجلس بله برون یه کم بحث علمی کنید ماهم استفاده کنیم آخه تاپیک که نمیزنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده