mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا شوکه شدم انصافا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نمی دونم چطوری تشکر کنم ازت مهناز جان :icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی خیلی خیلی خیلی زیااااااد خوشحال شدم. من و این همه خوشبختی محاله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من متعلق به شمام. از پشت همین تریبون از همه دوستانم مخصوصا برقیها و علی الخصمص دوستای نزدیکم تو انجمن مچکرم :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: قابلی نداشت بابا مهندس استاد ارشد رتبه 300 علم و صنعتی . . . 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ قلبونت پس این مهندس کو ببینیم کی بهش زن داده آخه کی به ای بچه ....خونا زن میده؟ نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: آره من میدونم خییییییییییلللللللللللیییییییییی خر خونه شوخی کردم نکنه این دوهفته نبودی رفته بودی دوماد بشی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: ندالی الان چه احساسی داری قکر میکردی چه رتبه ای میاری؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ندالیالان چه احساسی داری قکر میکردی چه رتبه ای میاری؟ نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام مبارک باشه مغناطیس را چند زدی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام از یه رتبه 300 هیچچچچچچچچچچ چیزی بعید نیست شاید گرفته باشی ایشالله توی دکترا رتبه تک رقمی بیاری:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مبارک باشهمغناطیس را چند زدی؟ مغناطیس سفید گذاشتم موند 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ از یه رتبه 300 هیچچچچچچچچچچ چیزی بعید نیست شاید گرفته باشی ایشالله توی دکترا رتبه تک رقمی بیاری:hapydancsmil: مرسی راست میگیا. شایدم گرفتم خودم خبر ندارم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی راست میگیا. شایدم گرفتم خودم خبر ندارم شاید 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مغناطیس سفید گذاشتم موند پس حتما بهت زن میدند:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یکی منو دعوا کن ه برم درس بخونم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ پس حتما بهت زن میدند:ws28::ws28: آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یکی منو دعوا کن ه برم درس بخونم وقتی تو به فکر خودت نیستی با دعوا هم درست نمیشی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ یکی منو دعوا کن ه برم درس بخونم چطوری امید جون ؟ از کیه ندیدمت دلم برات تنگ شده درس چیه بابا. من خوندم به کجا رسیدم که تو ام یخوای بخونی ؟؟ راستی ارشد چطوریاس ؟ اگه خطرناکه از همین الان برم خدمت ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: پس دیگه واجب شده آستین برات بالا بزنیم 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: دانشگاه روزانه لیسانس گرفتید؟ منم خیلی دوست دارم فوق شرکت کنم رشته مهندسی صنایع اما نمیتونم بین کارم ودرس یکی را انتخاب کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده